Spannend

Sinds ik in aanraking kwam met kink, is bondage al iets wat ik fantastisch vind. Maar ik dacht in het begin dat dat echt iets voor professionals was. Ik wist helemaal niets van touw en ik wist al helemaal niet hoe ik daar dan mee moest beginnen. Ik vond zowel de ontvangende kant als de gevende kant van bondage leuk. Ik was al wel eens met touw vastgebonden aan bed en ik had dat zelf ook wel eens bij iemand gedaan. Beiden vond ik super spannend.

Jaren later was de Nederlandse bondage-scene echt enorm gegroeid en tot mijn blijdschap werd er een bondage meet georganiseerd in Rotterdam. De host van de meet had ik al eens ontmoet op een feestje en ik vond het helemaal leuk en spannend.

Geoefend

In de tussentijd had ik wel al privé geknoopt met mijn rope-bunny. Ik had wat touw aangeschaft en met behulp van Youtube filmpjes had ik het één en ander geoefend. Maar ik wilde graag in een groep knopen. Dit leek me super gezellig maar vooral ook ontzettend leerzaam.

De eerste keer naar een rope-meet

Samen met mijn bunny reed ik naar de locatie van de meet. We moesten even zoeken maar zagen al snel wat bekende kinksters lopen, dus toen wisten we dat we goed zaten.

Samen liepen we naar binnen. Het was even zoeken waar we nu heen moesten, maar in de verte hoorden we geroezemoes. Daar moest het wel zijn. Bij de deur stonden allemaal schoenen, dus ook wij deden onze schoenen uit. We stapten naar binnen en het voelde eigenlijk direct als een ontzettend warm bad. We werden welkom geheten en voorgesteld aan de groep.

Ook kregen we wat te drinken en zochten een plekje. Op de grond lagen zachte matten, zodat we comfortabel konden knopen. Boven ons hingen er bamboebalken aan touw. Deze balken waren te gebruiken voor suspensions.

Indrukken en zelf aan de slag

We keken om ons heen en zagen dat sommige mensen al aan het knopen waren. Het zag er super mooi en rustgevend uit. De connectie tussen knooppartners is ontzettend tof om te zien. Soms serieus, soms lachend, soms verliefd en soms streng. Bondage kent zoveel emoties.

Ik ging zelf ook aan de slag. Ik pakte mijn touw en begon met knopen van mijn bunny. De sfeer was heel relaxed. Niemand bemoeide zich er mee. Ik kon heel fijn mijn eigen ding doen. Na een tijdje had ik wat vragen en sprak ik de organisator aan. Hij keek met mij mee naar de bondage die ik had gemaakt en gaf mij allerlei nuttige tips.

Aan het einde van de avond bleven we nog even gezellig na kletsen. Daarna stapten we super tevreden maar ontzettend moe in de auto. De volgende dag keken we naar de mooie foto’s die we gemaakt hadden op de rope meet en konden zo extra nagenieten. Onze conclusie was dan ook: volgende keer gaan we weer!

5 2 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This