Iets nieuws

Ik vond het wel weer eens tijd om iets nieuws te proberen. Ik liep al best een tijdje mee in de BDSM-scene en ik had een beetje als doel dat ik alles wilde proberen. Of nou ja, alles. Veel. Ik wilde veel proberen. Sowieso is dat mijn instelling, eerst proberen en dan kun je pas echt bedenken of je het leuk vond ja of nee en waarom dan wel of niet.

Afijn, ageplay. Het trok mij eigenlijk niet zo, maar ik snapte het wel. Een vriendin van mij had een daddy en zij was zo schattig in haar pyjama met haar haren in staartjes. De knuffels en geborgenheid van haar daddy waren über cute. Dat zorgde ervoor dat ik het ook wel eens wilde proberen.

Spulletjes kopen

Samen met mijn toenmalige D kochten we enorm veel prinsessen spullen. Want ja, ik ben nu eenmaal een prinses en daar horen Disney prinsessen bij. Nadat we al die spullen verzameld hadden, misten we nog iets. Ik wilde het proberen. Een luier.
Ik vond dat dat erbij hoorde als we dit wilden proberen, dus zochten we op internet naar luiers en kochten er twee.

De dag dat ze kwamen bekeek ik ze goed. ‘Ik weet niet hoor’ zei ik twijfelend. ‘Ik weet niet of dit iets voor mij is.’ Maar goed, ik wilde het proberen, ik wilde weten hoe het voelde en stiekem was ik ook benieuwd of het mij zou lukken om te plassen in een luier.

Mijn gevoel

De dag brak aan dat we hadden afgesproken om het te proberen. Samen deden we de luier bij mij om en ik keek in de spiegel. Dit klopte in mijn hoofd voor geen kant. Een groot vrouwelijk lichaam met een luier. Ik voelde me totaal niet klein of schattig. Ik voelde me een volwassene met een luier.

Ik kleedde me verder aan; een legging, een spijkerrokje en een shirtje. Ook nu keek ik weer in de spiegel. Het verbaasde mij dat je bij mijn billen niet direct zag dat ik een luier om had. Ja het was iets groter, maar mijn billen zijn al groot dus het viel niet echt op vond ik. Als laatste een jas er over en schoenen aan en gaan.

We gingen boodschappen doen en ik zou proberen te plassen in de luier en het liefst dan dus in het openbaar. Ik wilde weten of ik dat kon en hoe dat zou voelen. Het lopen met een luier voelt best wel heel fijn, dat moet ik toegeven. Het voelt heel zacht en als je gaat zitten, is het helemaal alsof je een fluwelen stoeltje bij je draagt.

Super spannend

Na een paar winkels waren we in de Kruidvat beland. Ik zei tegen mijn D dat ik hier zou proberen te plassen. Het was niet zo druk en ik dacht dat ik het daar wel zou kunnen. Ik liep een beetje rond in de winkel en ergens in een rustig gangpad kon ik het laten gaan.

Ik vond het dood eng! Straks zit de luier niet goed en loopt alles er naast. Maar dat gebeurde gelukkig niet. Ik was super verbaasd dat het mij lukte om gewoon in het openbaar in een winkel in een luier te plassen. Verbaast zei ik dan ook fluisterend tegen mijn D: ‘Hè? Ik plas!’

Nadat ik klaar was wilde ik wel zo snel mogelijk naar huis. Het voelde nu gewoon vies. Ik voelde me niet vernederd, maar ik wilde de luier gewoon uit en douchen. Thuis aangekomen trok ik snel al mijn kleren uit en voelde aan de luier. Die was duidelijk zwaarder geworden maar niets was er langs gelopen. Snel deed ik de luier af en ging douchen. Dat voelde fijn en toen ik terug de kamer in kwam praatten we nog even na.

Conslusie

Die luier? Nee dat is niets voor mij. Ik vond het stoer dat ik het geprobeerd had en was toch weer een ervaring rijker. En al die prinsessenspullen? Daar heb ik zeker nog even mee gespeeld, maar later hebben we al die spulletjes weggegeven aan een vriendin die er met haar daddy nog meer van kon genieten.
Een jonge speelleeftijd is niet helemaal voor mij weggelegd, maar nu, een aantal jaar verder. Weet ik wel dat ik het super goed doe als mijn speelleeftijd een puber is.

5 4 stemmen
Artikel waardering
2
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This