De Neonwand

Ik lig op bed, Tess ligt naast mij en jij zit geknield op het bed, voor ons. We zijn naakt en zien hoe jij bezig gaat met het in elkaar zetten van de neonwand. Ik vind het best wel spannend. Ik vind de neonwand heel lekker maar het kleinste glaasje doet wel gewoon pijn en ik weet dat jij een sadist bent en ik weet dat jij plekjes kunt bedenken die pijn doen.

Eerst doe je een glaasje erop wat eruitziet als een soort kammetje. Ik weet dat deze geen pijn doet, want de stroom wordt zo verdeeld over meerdere punten. Langzaam ga je over mijn huid, mijn borsten, tepels en mijn buik. Als je bij mijn liezen aankomt sidder ik een beetje.

Dan ga je naar Tess, ze is een beetje bang maar voelt al snel dat dit geen pijn doet. Het kammetje gaat over haar lichaam en ik lig er genietend naar te kijken. Ze zucht en ik vind het super mooi om haar zo te zien.

Gaat het nu wel pijn doen?

Dan zet je de neonwand uit en verwissel je het glaasje, die kleine met het puntje. Alle stroom gaat nu naar dat ene puntje en als ik naar je kijk lach je een beetje. Ik ben benieuwd welke plekjes op mijn lichaam pijn zullen doen. Ik kan wel een voorstelling maken maar ik weet niet wat jij van plan bent.

Langzaam kom je dichterbij met de neonwand en ik schrik van het gevoel. De neonwand staat ook meteen op het hardste standje en als ik naar mijn lichaam kijk zie ik de neonwand contact maken met mijn lichaam door middel van zo’n soort bliksemschicht.

Je begint rustig bij mijn buik, maar steeds hoger en dan toch mijn tepel. Je laat de neonwand even rusten op mijn tepel en ik kan niet stil blijven liggen. Dit is zo’n stekenede pijn en grr, ik kan daar niet stil van liggen. Je gaat door naar mijn andere tepel en je lacht als ik auw zeg.

Genieten

Ik kan nu even ademen en want je gaat verder naar  Tess, bij haar leg je dezelfde route af. Haar buik, tepels waar je langer blijft hangen en haar buik. Ik hoor de neonwand knetteren en ik kijk gebiologeerd naar het spel naast mij.

Je wordt gemener en vertelt dat op vochtige plekken het meer zeer doet. Ik weet wat je bedoelt en met een rustige glimlach open je mijn benen. Ik word een beetje bang, ik heb het daar vaker gevoelt en ik weet dat het pijn doet.
Ik probeer heel stil te blijven liggen en ik hou mijn adem in. Ineens voel ik de neonwand op mijn clitoris. Ik schrik van het gevoel, auw! Je herhaalt dit nog een paar keer en ik beweeg heen en weer om te proberen de neonwand te ontwijken.

Zo behulpzaam ben jij

Ik ben nieuwsgierig hoe de neonwand voelt op andere plekjes en jij wil mij dat heel graag wel laten voelen. Ik moet mijn tong uitsteken en je komt dichterbij met de neonwand. Het glaasje raakt bijna mijn tong aan en ineens voel ik het steekje op mijn tong. Van schrik trek ik mijn tong snel naar binnen. Jakkes. Wat voelt dit raar, het doet een beetje pijn. Maar ik schrik meer dan dat echt pijn doet.

Je pakt mijn hand vast en je wil mij nog een plekje laten voelen. Mijn nagels, Je pakt mijn hand stevig vast en ik voel de neonwand langs mijn nagels gaan. Het voelt alsof de stroom onder mijn nagel gaat. Weer schrik ik meer van het gevoel dan dat het echt heel zeer doet. Ik vind het wel lekker en spannend.

Ik lig nog steeds naast Tess, beide hebben we de neonwand op dezelfde plekken gevoeld. Het was geen hard pijnspel met zwepen, canes en slaan. Maar het was toch pijnlijk, maar ook lief, intiem, grappig en soms was jij sadist, best wel heel gemeen.

5 1 stem
Artikel waardering
1
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This