Ik ben Laurens, 43 jaar en al bijna 14 jaar getrouwd. Sinds ruim een jaar ben ik officieel cuckold van mijn vrouw. Zij is dus niet meer alleen mijn echtgenote, maar ook mijn cuckoldress. Er zijn verschillende vormen van cuckolding en wij hebben hierin onze eigen invulling. In onze vorm is het zo dat mijn vrouw als ‘submissive slut’ date met Doms en Dom-bulls. Zij date altijd één op één en laat mij thuis. Wel wordt de date voor mij opgenomen.

Langzaam wennen aan het idee

Ik had al langer interesse in een rol als cuckold-echtgenoot en heb dat ook met haar besproken. Lange tijd had mijn vrouw geen interesse, maar dat veranderde eind 2018.

Mijn vrouw trok de stoute schoenen aan en gaf open en eerlijk aan meer te willen experimenteren met seks en informeerde bij mij of ik nog steeds open stond voor bepaalde dingen. Dat was nog steeds zo en langzaam maar zeker werd duidelijk dat haar wensen voor een groot deel overeenkwamen met mijn wensen. Mijn vrouw begon zich te verdiepen in cuckolding en liet mij weten een bepaalde vorm ervan zeker als realistisch te zien. Ik was ook enthousiast en eigenlijk gingen een aantal dingen toen al als vanzelf. Zo liet ze mij langzaam maar zeker wennen aan het idee dat ik geen controle had over de dingen die ze deed. Soms wist ik precies met wie ze contact had, maar steeds vaker liet ze mij er bewust buiten en had ze contact met mannen waarvan ik het niet wist.

Dat was overigens wel ook zo afgesproken, want we wisten allebei dat er een punt bereikt moest worden waarop zij alle controle en regie in handen zou hebben. Soms was dat voor mij als “echtgenoot in transitie” wel pittig, want mijn vrouw stak het niet onder stoelen of banken wanneer het goed klikte met een contact. Het punt dat ze van ons in de praktijk een cuckoldstel zou maken, kwam dan ook meer en meer in zicht. We praatten samen veel over wat er gebeurde, en op een dag kreeg ik een bericht waarin ze vroeg of ik echt een cuckold-echtgenoot wilde worden. Toen ik daarop bevestigend had geantwoord kreeg ik terug: “Dan gaan we dat maar eens regelen…”

Officieel cuckold

Een week later werd ik geïnformeerd dat ze had afgesproken met iemand voor een kennismaking. Die avond vertrok ze in een kort jurkje met kousen en behoorlijke pittige lingerie naar haar eerste kennismaking. Ze zou wel zien of het bij een kennismaking bleef of niet, maar mij was vooraf in stijl al wel medegedeeld dat ik erop kon rekenen dat het laat zou worden wanneer de klik aanwezig was.

En het bleef niet bij een kennismaking. Na een uur kreeg ik het bericht dat ze naar zijn huis gingen voor meer. Ik lag al in bed toen ik uren later van haar een berichtje kreeg: “Je bent nu officieel cuckold….” De foto’s en video’s die ik daarna kreeg, lieten er geen twijfel over bestaan.  Ik was vanaf dat moment inderdaad haar cuckold geworden.

Vanaf dat moment kreeg de cuckolding een structurele vorm. Mijn vrouw schreef zich in op websites en creëerde duidelijke profielen om met andere mannen in contact te komen. Ook werden er tussen ons regels en voorwaarden opgemaakt zodat er zo min mogelijk discussie of problemen zouden zijn.

FetLife

Aangezien mijn vrouw in haar rol als cuckoldress op seksdating websites stond, was het niet meer dan logisch dat ook ik iets met mijn rol moest kunnen doen. Ik schreef mezelf in op Fetlife en kreeg als huiswerk mee om een profiel te maken die mijn rol naar voren brengt. Dat was in het begin doodeng, maar toch was ik er snel aan gewend. Ik werd herkend door een oud-collega die een Meesteres bleek te zijn. We hadden leuke gesprekken en zij vond het als Meesteres natuurlijk he-le-maal geweldig om te ontdekken dat ik cuckold van mijn vrouw ben.

In de praktijk gaat onze cuckolding meestal vrij soepel omdat we allebei weten hoe de regels zijn. Mijn vrouw geeft het bijvoorbeeld gewoon duidelijk aan wanneer zij privacy nodig heeft om een contact te onderhouden en ik thuis ben. Dan mag ik haar niet storen en laat ze mij weten wanneer ze klaar is..

Groei

Wij zijn van een monogaam huwelijk naar een cuckolding situatie gegaan maar zijn daarin nog niet volledig volgroeid. Wel hebben we beide al uitgesproken dat we de cuckolding willen uitbreiden naar meer macht en mogelijkheden voor haar en misschien een Meesteres voor mij. Ook is mijn vrouw nog niet geslaagd in het vinden van een of meerdere vaste sekpartners.

 

4.5 4 stemmen
Artikel waardering
1
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This