Met internet werd alles anders

Wat valt er te vertellen over een man en een vrouw die al bijna 33 jaar een relatie hebben en ook nog eens 30 jaar getrouwd zijn? In het begin van onze relatie waren het vooral de standaard dingen die je doet in het begin van een relatie. Later gingen wij trouwen want dat was in die tijd normaal. Toen wij getrouwd waren deden we waar we samen zin in hadden. In onze begin tijd was er amper internet maar toen dat opkwam werd de wereld heel anders.Als man kun je dan van alles bekijken en beleven, online is er genoeg fun te vinden. Totdat je dan op Fetlife terecht komt, daar in contact komt met een sub die vervolgens allerlei dingen zegt te beleven en aangeeft dat zoiets mogelijk is in je eigen relatie.

Spanning in onze relatie

Toevallig had ik pas al wat speeltjes en boeien besteld. Ergens in het verleden hadden wij elkaar wel eens vastgebonden maar toen zijn wij daar niet verder mee gegaan. Mede door de tip om eerlijk te zijn over de dingen die ik doe op Fetlife, vertelt aan mijn vrouw wat ik wil. Samen zijn wij dingen gaan beleven, en dat zorgde toch weer voor de nodige spanning in onze relatie.Inmiddels zijn wij zo’n 8 maanden verder, onze hoeveel speeltjes begint steeds meer en meer te worden. Voor een buitenstaander zal het ongetwijfeld vrij simpel zijn in wat wij doen. Maar wij genieten ervan.

Variatie

Mijn kick is het vastzetten van mijn vrouw met boeien. Dit doen we op verschillende manieren. Ik probeer dat steeds op een andere manier te doen omdat we ook drie verschillende setjes hebben zijn er best wat mogelijkheden. In het begin bespraken we niet wat we zouden gaan doen. Ik deed maar wat eigenlijk. Net waar ik zin in had of als ik iets gezien had op Fetlife dan paste ik dat toe. Op een gegeven moment tijdens een sessie heb ik mijn eerste mentale klaarkom momentje gehad wat ik als man van 53 nog nooit heb gehad.

Mijn droom

Sinds dat moment is er voor mij en voor ons veel veranderd. Ik krijg al tintelingen als ik haar zie. Zowaar na bijna 33 jaar is door BDSM de vlam weer in onze relatie geslagen. Misschien allemaal heel basic maar zo fijn en vol passie en plezier. In ben de laatste tijd voornamelijk aan het terugkijken. Wat heb ik zoal beleefd en meegemaakt in mijn relatie en op Fetlife?  Waar we nu staan was mijn droom zo’n 7 jaar geleden. Nu is het een kwestie van vasthouden, verdiepen en verstevigen.Hoe het verder zal gaan? Geen idee. Maar onze reis gaat zeker te weten verder, daar zijn wij het samen over eens en dat we het daar samen over eens zijn maakt het zo mooi.

5 1 stem
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This