Dit is niets voor mij

Ik ben al zo lang bezig met BDSM, maar de keren dat ik wat met bondage gedaan heb, kan ik nog makkelijk op twee handen tellen. Ik denk dat het niet geschikt is voor mijn lichaam, ik voel me te dik voor bondage. Een borstharnasje kan nog wel, maar meer dan dat lijkt me lastig.

Zal ik er niet uitzien als een rollade? Ben ik niet te dik om in een suspension te hangen? Ik ben toch helemaal niet flexibel genoeg? Mijn armen op mijn rug doen vind ik al moeilijk en mijn been buigt ook niet helemaal dubbel. Het voelt kansloos. Mijn fantasieën over en verlangens naar bondage, die ik al had voor ik met BDSM begon, zakken steeds dieper weg. Dit is niet voor mij.

Verlangens

Maar elke keer als ik jou iemand zie knopen, komt een stukje van mijn verlangen terug. Die keer bij die fotoshoot, toen je me voor de foto had vastgebonden. Ik lag niet eens echt heel erg vast, maar toen je ook nog dat touw over mijn ogen deed, dat maakte zoveel gevoelens bij me los. Dit voelde zo lekker.

Het kostte me wat tijd om genoeg moed te verzamelen om je te vragen of je met mij naar een rope meet wilde. Ik had nog zoveel twijfels. Of ik dit wel kon. Of dit überhaupt kon met mijn lichaam. Of het voor jou wel leuk zou zijn. Of het voor mij wel leuk zou zijn. Maar ik vroeg het, en je zei ja. En we gingen.

De rope meet

Ik zit op de grond. Je hebt een zacht dekentje neergelegd. Ik voel me een beetje ongemakkelijk, want ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Of ik iets moet doen. Wat jij gaat doen. Hoe dit gaat voelen.

Jij bent rustig je touw aan het pakken. Het contrast van hoe ongemakkelijk en onzeker ik me voel, en de rust en zelfverzekerdheid die jij uitstraalt is groot. Ik begrijp zelf niet zo goed hoe het kan, maar ik geniet van dit gevoel.

Je begint me vast te binden. Je knoop me vast als een soort bolletje. Hoe meer touw je om me heen wikkelt, hoe fijner het voelt. Ik hang al zittend een beetje in het touw. Het touw ondersteunt me. Gelukkig, want ik kan geen kant op. Het voelt alsof alles trager gaat. Het gevoel van het touw dat langs mijn huid glijdt. Hoe alles steeds strakker gaat. Hoe ik steeds minder kan bewegen. Jouw blik. Hoe je naar mij kijkt. Ik voel me blij en ontspannen, maar ook machteloos en ik vind het zo spannend. Ik voel van alles wat eigenlijk helemaal niet tegelijk zou kunnen. Ik vertrouw je helemaal, maar ik vind je zo ook eng. Extra nu ik zo vast zit.

Je geeft me een duw. Ik schrik en voor ik het weet, rol ik om. Ineens lig ik op mijn rug met mijn benen boven me. Wtf? Ik moet een beetje lachen maar ik ben ook geschrokken. En nu lig ik zo en kan daar niks aan veranderen. Ik voel me zo kwetsbaar. Door één klein duwtje. Ik kan het bijna niet geloven.

Jij vind het blijkbaar ook wel grappig. Je plaagt me wat en ik schaam me een beetje. Maar ik vind het ook zo lekker. Je trekt aan het touw en in no time zit ik weer rechtop. Ik heb weer zo’n wtf-moment. Ik heb geen idee wat me overkomt. Ik dacht niet dat dit zou kunnen, met mij. Met mijn lichaam.

Je duwt me weer om. En dan rol je me op m’n zij. Dat kan gewoon! Je noemt me een speelballetje. Ik voel me zó klein en ook echt een speelballetje. Jij lijkt zonder moeite mij om te kunnen gooien en dan weer terug rechtop te laten zitten. Je duwt me alle kanten op, naar m’n zij en weer terug.

Bijzonder gevoel

Dit is een gevoel wat ik zo niet ken. Ik ben dik, mij verplaats je niet zo makkelijk. Ik word niet opgetild, ik word niet door iemand anders verplaatst. Ik doe dat zelf. Om dit nu, in bondage, zo te ervaren, voelt zo bijzonder. Ik weet echt niet wat ik meemaak. Mijn hoofd is spacy en ik vind het zo leuk en zo lekker. Ik vind het zo veel!

Dan begin je me los te maken. Ik wil eigenlijk helemaal niet los, want het voelt zó fijn. Maar dan merk ik dat dit óók al zo lekker voelt. Hoe je het touw over mijn lichaam trekt. Hoe ik alle ribbeltjes in het touw voel, als een soort trilling. Mijn hoofd wordt nog meer spacy. Je neemt zo rustig de tijd. Dit losmaken is een ding op zich waar ik enorm van geniet.

Ik had nooit gedacht dat bondage zo zou voelen. Dat ik dit zo zou voelen. Dat het zo fijn zou zijn. Dat ik er zo van zou gaan zweven. Dat het zo close voelt. Zo rustig en zo spannend tegelijk. Dat de sensaties van het touw zo zouden voelen. Dat dit met mijn lichaam kon. Ik had dit gewoon nooit gedacht. En het maakt me zo gelukkig.

5 1 stem
Artikel waardering
1
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This