Nooit

Toen ik voor het eerst aan BDSM ging doen heb ik gezegd, NOOIT iets met naalden te willen doen. Nu jaren later weet ik dat ik nooit, nooit moet zeggen. Want toch kwam het er een keer van en ik vond het best wel tof. Ik kan namelijk heel goed tegen prikken en het leek mij ook wel spannend.
Nadat ik het ooit eens geprobeerd had op een feestje heb ik het daarbij gelaten en er eigenlijk niet meer iets mee gedaan.

Tot dat ene moment, mijn Meester zei af en toe dat hij zin had om dit bij mij te doen. Maar omdat ik het al zo lang niet gevoeld had vond ik het toch wel eng, zeker geen harde grens maar wel gewoon eng. En mijn Meester is ook gewoon een beetje eng.

Nieuwe ervaring

Ik probeerde er geen aandacht aan te schenken totdat ik die avond bij hem was en we aan het spelen waren. Ik lag op de bank en mijn Meester kwam naast mij zitten met een koffertje.
Toen die openging had ik mijn ademhaling niet helemaal onder controle.

Ik zag waar ik dus toch wel bang voor was, naalden, nieuwe naalden in de verpakking. Een naalden container en een spuitbusje. De naalden hadden verschillende kleuren (de dopjes op de uiteinden) en later begreep ik dat dat was om de dikte aan te geven van de naald.

Terwijl mijn Meester mij met een grijns aankeek en zachtjes aan het neuriën was terwijl hij die spullen tergend langzaam aan het uitstallen was op tafel werd ik steeds banger. Ik had voorheen naalden gevoeld in mijn rug, maar ik moest nu op mijn rug gaan liggen dus ik had zo’n vermoeden waar de naald gezet ging worden.

Dit kan ik!

Mijn Meester desinfecteert zijn handen, dat ruik ik heel goed en daarna desinfecteert hij mij. Of nouja, mijn linkerborst. Ik vind het nu wel echt heel spannend en ik zie mijn borstkas op en neer gaan. Terwijl ik dat zie bedenk ik dat ik hem wil vasthouden dus ik leg mijn hand op zijn knie.

Ik vind prikken oprecht niet erg alleen moet ik er niet naar kijken. Dus ik draai mijn hoofd weg, ik zucht even diep en voel het prikje in mijn linkerborst. Direct na het prikje kijk ik naar beneden en zie het naaldje zitten. Oh! Dat viel reuze mee. Dit kan ik! Ik krijg nog een naaldje in mijn linkerborst maar mijn Meester ziet het ook, dit kan ik makkelijk hebben. Misschien zelfs TE makkelijk.

Intiem

Op naar het volgende plekje, dat plekje tussen je borsten. Waar maar een dun stukje huid zit. Ik voel het prikje. Deze doet iets meer pijn maar ik raak er nog steeds niet van in paniek. Ik vind het eigenlijk wel heel intiem. Mijn Meester prikt gewoon naalden in mij en ik vind het super spannend maar ook heel tof!

Toch wel heel eng

Mijn Meester grijnst, ik vertrouw die grijns niet. Wat is hij van plan? Hij zegt dat hij nog een plekje weet. Mijn hals. Dit vind ik wel eng. Een naald in mijn hals? Zo dicht bij mijn gezicht en mijn vel is daar gewoon heel dun. Maar ik kan niets doen, mijn Meester beslist. En daarom desinfecteert hij mijn hals. Mijn hart slaat een slag over van het geluid van die naald die uit de verpakking wordt gehaald.

Dan het prikje, oke dit voel ik wel. Dit is wel echt een heel gevoelig plekje en ik durf mij ook niet meer te bewegen. Die naald in mijn hals voel ik als ik ademhaal en ook als ik mijn hoofd beweeg. Ik blijf doodstil liggen en mijn Meester blijft neuriën terwijl de volgende naald uit de verpakking wordt gehaald. Deze komt netjes naast de andere naald in mijn hals.

En nu lig ik daar, met 6 naalden in mijn lijf en 2 in mijn hals waardoor ik mijn hoofd niet meer kan bewegen. Ik vind het eng, mijn ademhaling is snel en ik spreek mezelf streng toe dat ik dat niet moet doen want daardoor voel ik dus die naalden in mijn hals.

Ik misselijk, hij intens kalm

Die naald moet er ook weer uit, in mijn hoofd is dat veel minder eng dan het erin doen van de naalden. Maar ik heb mij duidelijk vergist. Ik probeer zo stil mogelijk te liggen en mijn Meester is intens kalm maar hij heeft nog steeds die bepaalde grijns.

De naalden bij mijn hals gaan als eerste eruit, ik word er gewoon een beetje onpasselijk van. In mijn hoofd projecteer ik het geluid erbij die je ook hoort in horrorfilms als je dingen met naalden ziet. Maarja, die naalden moeten er toch uit en ik heb er nog vier te gaan. Ik probeer gewoon rustig te ademen en ik kan niets anders dan ondergaan.

Als alles eruit is, voel ik ineens iets vochtigs koud op de plekken waar de naalden gezeten hebben. Ik schrik, het is weer het ontsmettingsmiddel en dat prikt. Maar het is wel belangrijk na het zetten van naalden.

Volgende keer?

Ik weet nu wel dat ik overduidelijk het zetten van de naaldjes leuker en lekkerder vind dan het eruit halen. De volgende keer ben ik dus meer bang voor het eruit halen dan voor het erin zetten.Maar gek genoeg vindt mijn Meester dat alleen maar erg leuk😉

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This