“Meestal zijn eerste ervaringen enorm klungelig en vreemd” 

Super spannend

Ik had mijn ex al een keer ontmoet, het was super leuk en spannend en ik vond hem echt heel knap en aantrekkelijk. Na die eerste keer duurde het even voor we elkaar een tweede keer zagen en daardoor vond ik het allemaal maar extra spannend.
Al weken had hij namelijk zijn messen aan mij laten zien op whatsapp, en ik weet niet hoe het komt maar ik vond het echt heel spannend en leuk om te zien.
Toen we elkaar weer zagen was dat dat op het station, vanaf daar was het ongeveer 10 minuten lopen naar zijn huis. Toen we eenmaal de trap op waren en hij de deur dicht deed, draaide hij mij met mijn gezicht naar de deur en ik hoorde hoe hij een mes openklapte en deze tegen mijn gezicht duwde.

Toen gingen we echt spelen

Hij gebood mij mijn benen te spreiden en sneed mijn panty kapot, het was echt zo leuk! In de woonkamer deed hij mij stevige handboeien om, legde mij op de grond en liet mij daar even liggen.
Later hadden we ook seks met dat mes dus in de buurt. Het was super intens en ook erg leuk. Hij dreigde bijvoorbeeld ook een zak over mijn hoofd te doen (dit deed hij uiteindelijk niet) maar alleen de spanning al was zo enorm sexy en geil.

Achteraf

Meestal zijn eerste ervaringen enorm klungelig en vreemd en zo. Maar hij gooide me rond, deed echt zijn ding en ik kon mij zo volledig overgeven aan hem, aan zijn mes, mijn angst en mijn geilheid. Echt één van de beste ervaringen ever!

Ik denk ook dat het komt omdat we er van tevoren vaak over hebben gesproken met elkaar. Ik vertrouwde daarom op zijn kunnen, beroep en zijn achtergrond. Anders had ik mij hier nooit zo in kunnen laten zinken.

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This