De eerste keer van Jens

Toen ik op mijn achtiende naar de universiteit ging en ik mijn eigen studentkamer had, had ik voor het eerst in mijn leven echt privacy. Op dit moment kon ik mijn interesse in kink en BDSM gaan ontdekken. Voorheen had ik al op websites over BDSM gelezen en uiteraard dingen op pornoclips gezien, maar ik had nog geen ervaring.

Ik kwam op een BDSM-datingsite terecht en daar begon ik te praten met een ‘oudere’ dame van ongeveer dertig jaar oud. Ze was switch en had al wat ervaring als sub, maar wilde meer ervaring op doen als dominant en ik vond dat natuurlijk niet erg. Want ik wilde meer leren en luisterde graag naar een knappe vrouw.

Crossdressing

Ik had daar voor het eerst een BDSM-checklist ingevuld, waarin ik ook aangaf het niet erg te vinden om nieuwe dingen te leren en dat ik ook interesse had in crossdressen. Deze interesse had ik in mijn jongere jaren al ontdekt. Ze droeg me op om wat dames strings te kopen en een panty. We hadden ook een gesprek over anaal spel. Ik had daar geen ervaring mee, dus ze legde dus heel goed uit wat ik kon doen om het wat te proberen. Ik moest dus ook een anal douche (zo’n blaasbalgje) kopen, glijmiddel, en om te beginnen stelde ze voor dat ik wat kaarsen kocht.

Gelukkig was er toen ook al online shoppen, dus ik had de spullen online besteld. Toen het binnen was, probeerde ik mezelf te spoelen, en ging aan de gang met glijmiddel en kaarsen. Dit was eigenlijk best lekker, een heerlijke sensatie. Daarna stelde ze voor om voor mij dezelfde buttplug die ze zelf ook had.

Mijn eerste BDSM-opdracht

Toen ik die thuis kreeg, moest ik met die plug, een string en panty naar de supermarkt. Mijn eerste echte opdracht! Nu ik er terug aan denk, was dit echt heel schattig en simpel, maar daar is het ook een eerste keer voor. Na een paar weken nog wat meer chatten, had ze contact opgedaan met een dominant waar ze ontzettend voor viel, dus ze wilde het contact verbreken. Helaas, maar zo gaat het leven nu eenmaal..

Oudere man met ervaring

Ondertussen was ik nog steeds actief op het sekswoordenboek forum, en daar had ik dus ook wat van mijn ervaringen gedeeld. Er was een specifieke sectie waar je dit kon doen. Ik ben toen ook begonnen met chatten met een wat oudere kerel, die over het algemeen flink goed advies op het forum schreef. Hij was ook in de dertig en uiteindelijk begon ik dus via PM met hem te babbelen.

Onze interesses waren hetzelfde, waar hij dus ook aan het verkennen was op anaal gebied, maar al een aantal jaar meer ervaring had met crossdressen en lichte BDSM. Hij had ondertussen ook al een flinke verzameling aan lingerie, laarzen, kleding, en SM-gear. Echte leren boeien set, gags, tepelklemmen, noem maar op. Des te meer ik met hem praatte, des te meer interesse ik kreeg en des te meer ik wilde proberen.

Hij droeg zelf dagelijks dames lingerie en een panty en had een fetish voor rijlaarzen, welke hij ook naar zijn werk droeg onder een lange broek. Niemand die er iets van merkte.

Ik wilde ook wat meer panty’s proberen want mijn eerste paar had al een ladder er in. Hij vertelde mij dat ik deze bij de Kruidvat kon kopen, maar dat durfde ik niet. Ze zomaar in de winkel kopen, wat zou de caissière er wel niet van denken?
Hij reed dagelijks voorbij mij stad richting zijn werk, dus hij bood aan om wat dingen voor mij te kopen en ik dat hem dan gewoon terug zou betalen. Dit was dus ook de eerste keer dat ik hem ontmoette, en dat was wel spannend hoor.

De eerste ontmoeting

Na nog een paar weken verder chatten via MSN en wat videobellen zodat hij zijn collectie wat meer kon laten zien, nodigde hij mij uit om bij hem thuis langs te komen en zijn collectie met eigen ogen te zien. Als ik wilde mocht ik zelfs wat dingen proberen. We hadden dezelfde maat kleding en schoenen, dus dat zou zelfs geen probleem zijn. Een treinritje van twintig minuten en toen nog vijftien minuten me de bus, terwijl ik onder mijn kleding een dames string en een panty aan had.

Ik kwam aan bij hem thuis en dit was natuurlijk ontzettend spannend. Gelukkig hadden we elkaar al eens in het echt gezien en hadden we al flink vaak via de webcam gesproken. Eenmaal daar zag ik dat hij een aparte kamer specifiek had ingericht als kamer voor al zijn spullen. Hier had hij dus tassen vol met kleding, schoenen, en andere gear.

Samen crossdressen

Het eerste uur hadden we het over koetjes en kalfjes, praatten over de laatste computer technologie, ik over school, hij over werk. Het was dus gewoon ontzettend relaxed. Uiteindelijk vroeg ik of ik dan eens naar zijn collectie mocht kijken, en dat was uiteraard geen probleem. Hij vroeg wat ik wilde zien en of ik wat aan wilde trekken, en als ik wilde konden we allebei wat leuks aantrekken. Ik vroeg of hij wat voor me wilde uitkiezen en dat hij het gerust extra sexy mocht maken en dat ik ook zijn SM-koffertje wilde zien. Terwijl ik mijn panty en string uit trok, gaf hij me een lingerie setje, een paar siliconen borsten, een paar pumps, een pruik, en wat dames kleding. Om het af te maken mocht ik in zijn koffertje kijken en zag ik een lederen pols- en enkelboeien set, en een bijpassende halsband. Ik mocht dit allemaal aan doen en toen ik dit allemaal aan had was ik echt ontzettend gelukkig!

Iemand anders die besliste wat ik aan moest doen, met wat kinky elementjes er bij, daar werd ik ontzettend blij van. Hij deed ook wat leuks aan, en vroeg of ik een zweep op hem wilde gebruiken om het uit te proberen. Dit was ook wat nieuws en ik was super onhandig met die zweep. Dit vond hij niet erg, het was juist heel leuk. We hebben de rollen toen omgedraaid en ik was er niet meteen onder de indruk van, maar het hele gebeuren er om heen was super opwindend.

Meer ervaring

Na verloop van tijd heb ik zelf meer dingen gekocht en meer ervaring opgedaan, terwijl ik met regelmaat (1x per 2-3 maanden) met hem afsprak. Het ging steeds verder, waar we langzaam samen ook bezig gingen met anale toys, meer kinky (fetish) outfits, etc. Hij breidde zijn collectie ook steeds meer uit, kocht steeds meer toys, schoenen, laarzen, kleding, noem maar op. We waren exclusieve speelpartners, beiden regelmatig getest bij de GGD, en deelden dus ook met regelmaat toys.

Hij kocht een sekssling met bijbehorende boeien, latex, leer, zentai, al het goede genot wat je kunt bedenken. Zo leerden we beiden wat onze specifieke kinks waren. Hij gaf me de privé omgeving waar niemand wist wat ik deed en ik mezelf kon ontdekken. Ik gaf hem de partner om ook verder veilig nieuwe ervaringen mee op te doen. Er kwam bondage, wat sadisme en masochisme (zwepen, nipple play, electro play), voorbij, niet echt de hardcore BDSM, maar zeker wel kinky. Ondertussen weet ik dat mijn ervaring best uniek is, maar dat is voor velen zo heb ik geleerd. Iedereen leert zijn eigen hoekje in de BDSM-sfeer kennen en ik ben super blij dat ik de mijne op deze manier heb mogen ontdekken.

5 3 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This