De eerste keer van Sanne

De weg naar haar heb ik al zo vaak afgelegd, maar nog nooit zoals nu. Normaal gesproken bellen we als ik onderweg ben, maar nu doen we dat heel bewust niet. De reis duurt drie kwartier. Vijfenveertig minuten die normaal gesproken om vliegen maar nu eindeloos lijken te duren.

Voorbereidingen

We hebben een tijdje geleden bedacht dat we wel eens een écht BDSM-spel wilden spelen met elkaar. Een stap verder dan de kinky seks die we tot nu toe hadden. Hoe dat er precies uit moest zien, dat wisten we nog niet precies. Ik heb een BDSM-lijst ingevuld. Zo’n lijst met alles waar je wel of geen ervaring mee hebt en wat je wel of niet wilt proberen. Dat alleen al was een bijzondere ervaring. Ik heb echt dingen moeten op zoeken: cupping, vuurfloggen en er was veel, ontzettend veel, waarvan ik dacht: Waarom. Zou. Ik. Dat. (Laten). Doen?? Knielen? Nee, dat lijkt me niet nodig. Kruipen? Nee, het gaat niet om vernedering. Halsband? Nee, geen toegevoegde waarde. Wat het spel dan wel zou gaan brengen? Iets met controle, bezit en spanking.

Gespannen wachten

Ik heb mijn auto geparkeerd en stap uit. Het is februari, een goed excuus voor mijn lange dikke jas. Eronder heb ik opvallend weinig aan: een kort zwart jurkje en een string. Ik heb een sleutel en ik loop het huis in. Zoals afgesproken, trek ik mijn jas uit, loop ik naar de slaapkamer en ga ik daar voor het bed staan met mijn handen in mijn nek en mijn benen wijd. Ik voel dat ik tril van de zenuwen, ik ben één en al concentratie. Ik heb geen idee waar ze is, ik had verwacht dat ze op één van de stoelen in de woonkamer zou zitten maar ik heb haar nergens gezien. Terwijl ik voor het bed sta en probeer ik mijn ademhaling weer onder controle te krijgen en mijn hartslag weer wat rustiger te laten worden. Dan hoor ik de deur van de andere slaapkamer open gaan hoor ik hoe ze badkamer in loopt. Mijn knieën knikken en benen trillen terwijl ik gespannen luister wanneer ze binnen zal komen.

Je bent helemaal van mij

De deur van de slaapkamer gaat eindelijk open en ze komt achter me staan. Mijn hart klopt zo hard dat het me niet verbazen zal als ze het kan horen. Ze laat haar handen over mijn lijf dwalen en wrijven. Ik voel de spanning wat afnemen en ik leg mijn hoofd achterover in haar nek waardoor ik nog meer ontspan. Haar hand omvat mijn borst waar ze stevig maar niet hard in knijpt. Ze fluistert zacht in mijn oor “Je bent helemaal van mij”.

Zoals ze heeft opgedragen, zet ik mijn handen op het bed en buig ik voorover, mijn billen steken naar achter. Mijn jurk trekt ze over mijn hoofd uit en mijn string trekt ze naar beneden. Ik ben helemaal naakt. Ze knijpt, slaat en aait afwisselend en ik voel mijn billen heet en gevoelig worden. Gelukkig slaat ze stevig, net als in mijn fantasie. Het doet pijn maar het voelt heerlijk. Ik geniet non-stop. Ook als ze overgaat tot me neuken. “Je moet het me zeggen als je klaarkomt.” Het voelt heel vreemd om dit te doen, om hardop mede te delen dat ik ga komen. Het klaarkomen komt niet minder vaak, minder heftig. Ik kost me wel moeite om het te zeggen, maar zodra ik over die drempel heen ben, voelt het goed. Alsof mijn orgasme niet meer alleen van mij is.

Mist in mijn hoofd

Mijn handen heeft ze vastgebonden op mijn rug en mijn benen zitten wijd vast aan de poten van het bed gebonden terwijl ik op mijn buik geblinddoekt op bed lig. Doordat het spannend is, doordat ik totaal gefocust ben op haar en op wat ze doet, voelt alles heftiger. Haar handen op mijn lijf voelen heftiger, het slaan voelt heftiger, het neuken voelt heftiger. Terwijl het volgende orgasme steeds verder opbouwt, voel ik hoe mijn benen zacht beginnen te trillen, ik kan het niet stoppen. Er trekt een soort mist op in mijn hoofd waardoor ik nog wel merk wat er gebeurt, maar het lijkt alsof ik er met meer afstand naar kijk. “Ik kom klaar” fluister ik als ik voel dat het gaat gebeuren. Ze neukt me hard terwijl ze me met haar andere hand op mijn rug op mijn plaats houdt. Op het moment dat ik kom beginnen mijn benen hard te trillen en ze houden niet meer op. Ze komt naast me liggen, haar hand graaft in mijn haar, ze trekt mijn hoofd omhoog en brengt mijn oor bij haar mond. “Voortaan vraag je of je klaar mag komen, begrepen?” De mist in mijn hoofd is er nog steeds, ik knik afwezig.

5 3 stemmen
Artikel waardering
2
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This