Tijdens de aflevering over BDSM- toys vertel ik dat mijn favoriete toy niet echt een toy is maar dat het mijn collar en leash is. Daarom wil ik het nu over een echte BDSM- toy hebben die stiekem wel tot één van mijn favorieten behoort.

Allereerste toy

Mijn allereerste BDSM- toy is denk ik toch wel een flogger. Zo’n super bekende stroken zweep, zo eentje waar je direct aan denkt als je aan BDSM en pijn denkt. Meestal zijn ze in films zwart of rood.
Ik weet nog dat ik een seksshop naar die zwepen toegetrokken werd. Ik wilde ze altijd voelen en even vasthouden. Je had ook echt zoveel verschillende materialen en ieder handvat was ook weer anders.

Ik was op de KWS, dat is een kinky warehouse sale en daar liep ik langs alle stands en weer werd ik echt, zoals altijd naar de floggers toegezogen. Ik had echt al heel vaak floggers gevoeld, op feestjes van andere dominanten maar ook van mijn toenmalige dominant. Maar nu was het tijd om er één te kopen voor mijzelf.

Keuzes

Je hebt echt veel verschillende soorten floggers. Ze kunnen lang of kort zijn, ze kunnen van suède zijn maar ook van leer. Maar soms zijn ze een combinatie van zacht leer en suède. Maar je hebt bijvoorbeeld ook floggers van, ja een soort kettingen (metaal) En dan heb je dus ook nog super veel verschillende handvatten. En natuurlijk ook nog allemaal verschillende kleuren

Dit wordt hem

Uiteindelijk kocht een zwarte met een grijs handvat. In dit handvat zaten randjes in verwerkt zodat je de flogger goed kon vasthouden. Of nou ja, mijn dominant toentertijd. De stroken zijn van suède en leer, zodat het hard kon voelen maar ook super zacht door het suède. Verder rook de flogger ook echt naar leer en voelde hij best wel zwaar.

Dit is één van mijn favorieten omdat

Ik vind de flogger zo leuk juist omdat die er in zoveel verschillende vormen en maten is. Het is een zweep die super hard kan zijn omdat diegene die hem gebruikt er hard mee slaat of omdat het materiaal dat gebruikt is voor de stroken van harder materiaal is.

Maar ik vind hem ook zo leuk omdat je er ook zachtjes mee kunt slaan, het is een hele fijne zweep om je lichaam mee op te warmen maar ook heel leuk om af te koelen. Je hoeft er namelijk niet mee te slaan. Je kunt hem ook gebruiken door zachtjes over je lichaam te laten glijden en daardoor een beetje te kietelen. En na een hard spel vind ik dat echt super lekker!

Miskoop

Ik heb wel een keer een miskoop gedaan wat betreft een flogger. Deze zag er echt super tof uit. Heel mooi wit leer en een prachtige zilveren handvat. Ik bestelde deze flogger dus online dus ik heb het materiaal niet kunnen voelen. Dat heb ik wel geweten. Deze flogger was zo hard. Dat je hem bijna rechtop kon neerzetten. Ergens hoopten we nog dat hij soepeler zou worden naarmate we ermee zouden spelen. Alleen was dit helaas niet zo. De flogger was echt niet fijn. Zonde!

Al met al, een flogger vind ik echt super leuk! En ik zou er stiekem best wel nog een paar willen hebben in allemaal verschillende maten en materialen. Maar voortaan koop ik ze niet meer online.

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This