We hebben een aantal kinksters gevraagd naar hun lievelings BDSM-toy. Xeno’s favoriet is een gag. Dit is wat hij er zelf over schrijft:

Xeno over zijn lievelings BDSM-toy

Roses are red,
violets are blue,
I hope you like gags,
because I do!

Mijn allereerste BDSM-toy was een ballgag. Een gele. Webshops had je toen nog niet echt, dus we gingen met de trein naar Brussel. Daar zit Boutique Minuit. Heel verlegen kochten we de ballgag. Het zag er zoveel beter uit dan de sqashball in een panty, die we tot dan toe gebruikt hadden.

Maar eigenlijk hou ik van alle soorten gags: ballgags, ringgags, penisgags, panelgags, harnasgags, mondspreiders. Noem het maar op en ik hou er waarschijnlijk wel van. Waarschijnlijk heb ik er ook wel één.

Ik begrijp dat een gag niet zoveel doet om geluid tegen te houden of om te voorkomen dat je kan praten (tenzij je wat creatiever bent). Maar emotioneel gezien zijn er maar weinig dingen die ik meer sexy vind dan een mond met een gag er in.

Tess houdt ook van gags

Super leuk om te lezen! Een van mijn eerste BDSM-toys was ook een ballgag. Toen ik die kocht, had ik nog wel het idee dat je met een ballgag in niks meer zou kunnen zeggen en bijna geen geluid meer kon maken. Maar zoals Xeno ook al schreef, dat kan nog wel. Al gaat praten natuurlijk wel een heel stuk moeilijker en kan je jezelf maar lastig verstaanbaar maken.

Waar Xeno het heel sexy vind om iemand met een gag in te zien, vind ik het zelf juist heel fijn om een gag te dragen. Ik ben iemand die nogal veel praat (was je wellicht al opgevallen als je de podcasts luistert). In een BDSM-spel heb ik soms best wel moeite om mijn eigen ‘uit-knopje’ te vinden. En lekker doorkletsen helpt dan natuurlijk niet echt.

Stil

Als ik een gag in heb, dan kan ik niet meer praten. Nou ja, kán wel nog, maar een goed gesprek voeren met een gag in, nah, dat gaat ‘m toch niet worden. En bijdehandte opmerkingen klinken toch een stuk minder bijdehand als ze niet lekker verstaanbaar zijn. Dus dan hou ik mijn mond maar. En dat helpt mij dan vaak weer om wat rustiger te worden en me meer te concentreren op het spel.

Net zoals Xeno hou ik ook van verschillende types gags. Maar mijn favoriet is toch echt de mondspreider. Die lijkt op een ouderwetse tandarts klem en houdt je mond open, zonder dat er verder iets in zit. Je kan zelf instellen hoe ver hij open moet staan. Of nou ja, zelf, in mijn geval is het meestal een ander die dat dan doet.

Het vernederende effect van een gag

Het geeft mij altijd wel een beetje een vreemd gevoel, als mijn mond zo open gehouden wordt door zo’n jenningsgag. Het voelt voor mij toch ook wel vernederend. Nu ben ik ook wel echt into vernedering, dus dat komt dan wel mooi uit. Maar als mijn mond open staat, en de ander kan daar dus in stoppen wat ‘ie wil, ja, dat doet wel wat met me.

En dan is er natuurlijk ook nog het kwijl-ding. Soms denk ik in het begin dat ik toch echt niet ga kwijlen. Dan lijkt dat even heel goed te gaan. Maar uiteindelijk komt er toch altijd kwijl. En ik weet natuurlijk niet hoe dat voor iemand anders voelt, maar voor mij voelt dat wel echt vernederend. En dat vind ik dan weer lekker.

Luxe sub

Nu ben ik wel een beetje een luxe sub. Ik wil wel graag een gag die ook lekker zit. Daarom vind ik een mondspreider ook zo fijn, want die vind ik best comfortabel zitten en je kan dus zelf instellen hoe ver hij open staat. Sommige ballgags zijn zo groot dat er ik bijna direct pijn van in mijn kaak krijg. En dat is dan weer een soort pijn waar ik niet zo blij van word. Wat ook niet altijd erg is natuurlijk, maar meh. Ballgags zijn er wel in verschillende formaten, maar ik heb wel gemerkt dat het wat lastiger is om een kleine te vinden.

Ook de vorm van de gag vind ik belangrijk. Wanneer een gag te ver in mijn mond zit, krijg ik daar echt kokhalsneigingen van. Dat kan spannend zijn, maar voor mij werkt dat juist helemaal niet. Allemaal dingen om rekening mee te houden. Als je tenminste voor nog een beetje comfort gaat. Want soms is het ook gewoon lekker dat het allemaal niet comfortabel is.

4 2 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This