“De eerste keer kan ik mij nog goed herinneren. Ik wist niet eens dat het bestond”

Eerste ervaring

Ik wist niet veel van BDSM. Nooit had ik mij ingelezen op internet, geen filmpjes gekeken. Gewoon helemaal niets. Ik wist alleen dat ik al mijn hele leven een bepaalde voorkeur had en sinds kort had ik de website fetlife ontdekt en had ik door middel van munches hele leuke mensen ontmoet en daarbij ook mijn eerste speelpartner.
We werden door een stel uitgenodigd en die avond deed ik veel eerste ervaringen op. Zo speelden we eerst allemaal met elkaar en later zij aan zij.

Geen idee wat mij overkwam

Toen we stopten met spelen ging ik op de bank zitten. Netjes, ik was immers op visite, maar ik voelde mij ineens zo intens moe. Ik verlangde er ontzettend naar om gewoon te gaan liggen. Mij neer te vleien en weg te soezen. De dame van het andere stel had dit door en zei tegen mij dat ik best mocht gaan liggen. Dit was echt de eerste keer dat ik leerde wat subspace was.
Ik was alleen zo erg mijn best aan het doen om het tegen te houden dat ik daar blijkbaar heel misselijk van werd. Dat leerde ik later ook. Als ik mij tegen het gevoel verzet, word ik misselijk.

Op een feestje

De tweede keer overkwam mij dit ook, ik was op een feestje en ik kreeg voor het eerst een bondage aangelegd. Gewoon eventjes voor de leuk. De touwen gingen om mij heen en ik voelde mij echt euforisch. Wat was dit ontzettend leuk en zalig. Ik wilde dat iedereen zag hoe fijn ik het had. Dat ook dat subspace was, wist ik toen nog niet.

Toen de touwen los werden gemaakt overviel mij het gevoel dat ik moest huilen, maar dan van ontlading. Weer hield ik het tegen net als de enorme vermoeidheid. Ik was bang dat iedereen zou denken dat ik mij zou aanstellen. We hadden immers maar heel even geknoopt.
Later, toen ik dit vertelde tegen iemand vond die het heel jammer dat ik het niet gewoon had gedaan juist omdat het zo fijn is. En zo leerde ik dat je gewoon je gevoel mocht volgen.

Verschillende soorten subspace

Dat eerste jaar kwam ik nog heel vaak in subspace. Wat is dat heerlijk zeg! Het voelt als een soort diepe staat van ontspanning en soms als een super euforisch gevoel. Al moet ik zeggen dat het ook varieert per keer. Één keer kreeg ik een soort lachkik, ik bleef heel erg bewust van mijn omgeving maar ik hoefde (en wilde) helemaal niets meer. Alleen maar genieten van dat gevoel.

Soms voel ik mij ook diep devoot, vol nederige adoratie naar mijn speelpartner. Ook dat is echt een heerlijk gevoel dat met niets te vergelijken is. Het liefste lig ik dan aan of onder de voeten van mijn speelpartner met een dekentje. Ik krijg het namelijk vaak koud, dus een dekentje is wel welkom. Alleen gelaten worden vind ik heel onprettig, daar raakte ik zelfs een keer heel paniekerig van.

Een gezonde trip

Ik weet dat subspace voor iedereen weer anders voelt, je kunt het ook niet afdwingen. Tegenhouden lukt misschien een beetje maar ik vind het echt niet fijn. Ik kan subspace in elk geval krijgen tijdens alle soorten BDSM spel. En volgens mij speelt het mentale stuk een grote rol. Hoe dan ook. Subspace is echt geweldig. Ik noem het ook wel, “een gezonde trip!”

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This