“Na een pauze van 1.5 jaar waarin ik geen feestjes heb bezocht ging ik met mijn Meester weer eens naar een feestje.”

Zenuwen

Oh wat was ik nerveus, lang geleden dat ik zo nerveus was geweest terwijl ik er ook zoveel zin in had. We hadden die dag al eerder afgesproken zodat ik bij hem thuis kon chillen, eten en omkleden en we er samen heen konden gaan zodat ik die zenuwen niet alleen hoefde te dragen.
Het is etenstijd en mijn Meester heeft echt heerlijk gekookt, ik ben zo nerveus dat ik mij afvraag of ik überhaupt kan eten. Maar het lukt toch en ik ben er ook ontzettend blij mee want een gevulde maag is echt beter.

Steeds stiller

Na het eten kleden we ons om, ik trek een fishnet-panty aan, een kort rokje en een witte blouse en mijn Meester verruild zijn gewone broek voor een super mooie leren broek. We zijn er helemaal klaar voor! Eindelijk is het tijd om te gaan.

We stappen in de auto en rijden naar de locatie, er heerst gezonde spanning, voor mij misschien iets meer. Mijn Meester had mij al dagen lang gek gemaakt met alle dingen die hij bij mij zou willen doen en ik kon gewoon niet peilen of het nou echt was of niet. Ik merk dat we met iedere kilometer die we afleggen ik iets stiller word.

Binnenkomst en het begin

Eenmaal bij de locatie parkeren we de auto en nemen al onze tassen mee naar binnen, dat zijn er nogal wat en ik zie al direct dat we aan 1 kluisje niet genoeg hebben. Maar mijn Meester is eigenwijs en zo staan we te klungelen bij de kluisjes.
Na een tijdje proberen opper ik nog een keer dat we misschien toch een tweede kluisje moeten nemen en deze keer geeft hij toch maar toe.
Dat was mijn eerste en laatste overwinning van die avond geloof ik.

We gaan naar beneden waar de bar is, bij de bar is ook een dansvloer en er staan veel banken en stoelen. We staan even te kijken naar alle mensen, iedereen in hun mooiste kleren, fetish kleding of andere kleding. In elk geval feestelijk.

We vinden een plekje en mijn Meester stuurt mij naar de bar om drinken te halen. Ik voel mij wat onwennig na zo’n lange tijd dus ik loop snel naar de bar, bestel wat te drinken en loop zo snel mogelijk ook weer terug waar ik het drankje aan hem geef en zelf lekker veilig of de grond tussen zijn benen in ga zitten.

Wennen

We zitten heerlijk zo, kijken een beetje rond, iedereen druppelt nog binnen. Ontmoeten elkaar, omhelzen elkaar. Ik zie bekende gezichten of mensen die ik alleen op Fetlife volg en nu dus voor het eerst in het echt zie.
Zij kennen mij misschien niet of ook alleen online, maar ik vind het toch leuk om een bewegend persoon te koppelen aan de foto’s die ik altijd zie.

Ik zit heerlijk zo maar mijn Meester bepaald toch anders. We gaan een rondje lopen.
Snel drink ik mijn drinken op en ga staan en loop achter mijn Meester aan naar boven waar het speelgedeelte is. We stoppen bij de kluisjes want eerst wordt de speeltas uit ons kluisje gehaald.

De locatie

Ik zucht even diep, het is lang geleden dat ik gespeeld heb op een feestje en ik vind het best wel spannend. We lopen wat rond en kijken gewoon even hoe de ruimte er ook alweer uitziet. Ik ben hier vaker geweest dus ik herken het gelukkig allemaal.
Er zijn 2 verdiepingen, op de eerste etage is het best wel groot. Er zijn wat bedden, er is een sling, een glory-hole en je kunt naar beneden kijken waar de dansvloer is.
Dan is er nog een trap naar boven en dat is een kleine intieme zolder waar een bench is, en nog een andreas kruis.

Nu gaat het echt beginnen

We zoeken een plekje de spanning loopt op. Ik besluit diep adem te halen en er gewoon voor te gaan. Mijn Meester speelt met mij en ik onderga en geniet intens van het spelen op een feestje. Ik voel de blikken van andere mensen, ik hoor soms hoe ze zachtjes over ons praten, genieten van het kijken naar ons spel.

Na dit spel is het tijd voor een verneder spel, ik hou daarvan. Zeker op feestjes, het geeft een extra dimensie aan het spel als er mensen kijken. En stiekem vind ik het nog leuker als er veel mensen kijken bij “een” of nouja “mijn” verneder spel.

Het einde van het feestje

Als mijn Meester klaar is met mij vernederen haha is het echt tijd om lekker te relaxen, we gaan weer naar beneden. Over 3 kwartier is het feestje afgelopen en de speelruimtes worden boven al gesloten. We gaan dus bij de dansvloer op de lekkere grote bank zitten om nog even na te genieten, te kletsen met mensen en afscheid te nemen.

Langzaam gaan de mensen weg van het feestje, bij de kluisjes worden de korsetten en leren broeken weer gewisseld voor “normale kleding” en het is nu echt tijd om te gaan.

Het was echt een super goed comeback feestje! Ik was er echt lang uit geweest maar ik heb intens genoten en mijn Meester ook. Ik ben wederom verslaafd aan feestjes en ik hoop er snel weer heen te kunnen.

 

5 2 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This