Alleen voor mannen

Een jaar had ik tegenover de Eagle in Amsterdam gewerkt. Regelmatig zag ik rijen voor de deur, heel af en toe als de deur open ging kon ik net een korte glimp opvangen van het halletje.
Eén keer had ik even mijn hoofd om het gordijn mogen steken om te zien hoe het er nou van binnen uitzag. Maar echt naar binnen, nee, dat mocht niet. Alleen mannen mochten er in.

Eindelijk mocht ik erbij zijn!

Dus toen ik hoorde dat mijn favoriete ex-collega, The-puppeteer, samen met twee super leuke kinksters die ik al een eeuwigheid ken een ‘all gender playparty’ organiseerden in de Eagle, wist ik gelijk dat ik daarbij moest zijn.

De Eagle ligt dus in de Warmoesstraat in. Lekker in het centrum van Amsterdam. Wat minder lekker als je met de auto komt. Dan kun je of heel duur parkeren in een garage in de buurt, of je moet naar een P&R. Wat wel prima te doen is, dus dat deden wij. Een klein stukje lopen vanaf het station en toen kon ik dan eindelijk bij The Eagle naar binnen.

Hoe het begint

Je komt dus in een heel klein halletje binnen. Daar word je kaartje gecheckt (of als je er nog geen had, kun je die daar kopen) en er is ook een garderobe waar je je jas en tas kan achterlaten. Ik moest me nog even snel omkleden, maar daarna kon ik dus nog mijn tas afgeven bij die garderobe.
Je kreeg daar ook een kaartje waar je drankjes op genoteerd worden, en daar wordt dan ook je garderobe nummer opgeschreven. Super handig, je hoeft maar één klein kaartje bij je te houden, verder niks.

Ready2Kink All Gender duurt van 17.00 tot 22.00. Voor mij was dit best een aparte tijd, maar eigenlijk is het best wel handig. Je kan overdag nog wat anders doen, er waren een aantal mensen die voor Ready2Kink bijvoorbeeld nog naar een ander feestje geweest waren, maar je kan ook er na nog naar een feestje.

Inrichting

Omgekleed en wel, kon ik dan nu echt naar binnen. De Eagle ziet er echt wel heel gaaf uit. Alles is stoer en robuust, sfeervol verlicht, en her en der waren natuurlijk wat piemelitems te ontdekken, zoals een piemel opener en een houten piemel aan de muur.

De barman was super vriendelijk en de drankprijzen waren voor in het centrum van Amsterdam echt wel goed te doen. We waren best wel vroeg, dus het was nog niet zo druk. Nadat we een drankje besteld hadden, kreeg ik een rondleiding. Vanaf de bar kon je naar boven en naar beneden.
Boven was een kleine speelruimte met een relaxbank en ook aan de zijkanten kon je nog zitten. Naast de bar was ook nog een klein podium, met een suspensionpunt. Eigenlijk waren er overal wel suspensionpunten.

Speelzin

Beneden was ook weer een speelruimte, met een hele toffe soort ronde schommel. Verder was daar nog een kamertje, met gloryholes, een rookruimte en een gangetje wat naar een soort darkroomdoolhof leidde. Onder de trap was er ook nog een kooi. Mogelijkheden genoeg. Ik vond het er allemaal echt wel gaaf uitzien en kreeg er veel speelzin van.

Vooroordeel

Nu had ik eigenlijk wel een vooroordeel. Ik had verwacht dat het in een gaybar wel vies zou zijn. Plakkerige vloeren, zitplekken met vlekken, dat soort toestanden. Maar dat was dus helemaal niet zo. Ik bedoel, ik ben geen Rob Geus en ik had niet zo’n lampje mee waarmee je spermavlekken kan ontdekken ofzo hoor, maar mijn voeten bleven niet vastplakken aan de grond, ik had geen icky gevoel als ik ergens ging zitten.

Zelfs toen ik op de grond moest zitten had ik daar geen problemen mee. Alleen de wc scheen niet zo fris te ruiken (ben er zelf niet geweest), ondanks inspanningen van de organisatie, maar er werd al beloofd dat er de volgende keer nóg meer aandacht aan besteed zou worden.

Het feestje zelf

Hoe later het werd, hoe drukker het werd. Super gezellig, en duidelijk een all gender feestje. Er waren zoveel verschillende soorten mensen en iedereen leek het echt naar de zin te hebben. Ik vond de sfeer echt super fijn, relaxed en open.

Er werd ook lekker gespeeld. Ik heb veel bondages gezien, maar er werd natuurlijk ook geslagen en geteased en gevunst. Dit is echt een plek waar je gewoon lekker kan spelen zoals je dat zelf wilt. En als je zelf geen touw had meegenomen, was er zelfs ook nog touw beschikbaar wat je mocht gebruiken.

Omdat het natuurlijk wel ook een beetje tijdens etenstijd was, lag er een grote schaal met krentenbollen. Ook was er genoeg chips en er waren ook spekjes. Wij zijn wel na afloop nog even wat gaan eten bij The Ghetto, wat een stukje verderop in de Warmoesstraat ligt en ook echt wel een aanrader is.

Ik vond het echt een super leuk feestje met een hele fijne sfeer. Of het aan de organisatie, de opzet, de locatie of het publiek ligt weet ik niet, maar het was (voor mij) wel echt een ander feestje dan normaal. En het beviel me super goed. Volgende keer ben ik er zeker weer bij!

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This