Hallo lieve luisteraars!

Eva hier! Zoals jullie gemerkt hebben is er in juni en juli geen podcast online gekomen en dat heeft ermee te maken dat ik, Eva dus, ermee stop.
Whut? Ja.
Vind je het dan niet meer leuk? Ja en nee. Ja ik vind het nog steeds super leuk om kinksters te interviewen, alles over ze te weten te komen en dingen te vragen waar ik al tijden nieuwsgierig naar ben.

Maar nee, ik heb er simpelweg de tijd niet meer voor. Toen Tess en ik deze podcast zijn begonnen zat ik tussen twee banen in en had ik onwijs veel tijd om hiermee bezig te zijn, maar nu is dat anders. Ik werk 40 uur per week met twee reisuren per dag. Het lukt me niet om daarbuiten ook nog enthousiast hiermee bezig te zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat de podcast op een fantastische manier voortgezet zal worden.

Lieve luisteraars, bedankt voor de berichtjes, complimentjes en leuke reacties op foto’s. Bedankt lieve gasten dat ik samen met Tess bij jullie mocht komen en jullie het hemd van het lijf mocht vragen. Bedankt Tess en natuurlijk Jay voor de samenwerking en ik wens jullie ontzettend veel geluk bij het voortzetten van de podcast.

Liefs, Eva

4 1 stem
Artikel waardering
1
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This