Onze Blogs

Buiten onze podcasts over kink vindt je hier ook nog onze blogs. Veelal geschreven door anderen, om jullie een kijkje in hun leven, en daarmee een beter idee over de wereld van kink en BDSM.

De BDSM- bondage meet ervaring van Eva

Spannend Sinds ik in aanraking kwam met kink, is bondage al iets wat ik fantastisch vind. Maar ik dacht in het begin dat dat echt iets voor professionals was. Ik wist helemaal niets van touw en ik wist al helemaal niet hoe ik daar dan mee moest beginnen. Ik vond zowel...

De BDSM-sublijst van Eva

Wat is een sublijst? "Heb je wel eens een sublijst ingevuld?" vroeg mijn toenmalige dominant toen ik bijna tien jaar geleden aan BDSM begon. "Nee", zei ik eerlijk en ik had ook echt geen idee wat een sublijst was. Gelukkig bestond Google en ik zocht op 'sublijst'. Ik...

De online BDSM- scene ervaring van Tess

Kans grijpen Lang geleden, toen nog lang niet iedereen internet had, kreeg ik een computer op mijn kamer. Mét internet. Dat was voor mij hét moment om op onderzoek uit te gaan. Want ik had inmiddels wel begrepen dat wat ik spannend vond SM heette. Na wat rondjes...

De BDSM- pijn beleving van Eva

De Neonwand Ik lig op bed, Tess ligt naast mij en jij zit geknield op het bed, voor ons. We zijn naakt en zien hoe jij bezig gaat met het in elkaar zetten van de neonwand. Ik vind het best wel spannend. Ik vind de neonwand heel lekker maar het kleinste glaasje doet...

De BDSM- pijn beleving van Tess

Deze keer is het anders Ik leun over de bank. Je staat achter me met de bullwhip. Ik vind singletails eng. Alle singletails. Lange, korte, het maakt niet uit. Ze zijn allemaal eng. Ik weet dat ik dit vind. Dit is al heel lang zo. Maar nu is het anders. Ik voel nu ook...

De BDSM- vernedering beleving van Tess

In de spotlight “Ja, tess, wat vind jij eigenlijk vernederend?” Ik hoopte dat ik er makkelijk vanaf zou komen door gewoon te zeggen dat hij dat zelf wel wist, maar dat werkte helaas niet. En daar stond ik dan ineens. Midden in een workshop over vernedering. Ineens in...

De online- BDSM spel beleving van Tess

Tess ging tijdens de eerste lockdown online spelen met haar toenmalige dominant. Ze had helemaal niet verwacht dat ze het zo leuk zou vinden. Het Elastiek snap Auw! Een stekende pijn in mijn bovenbeen. Ik knijp mijn ogen dicht en probeer de pijn weg te ademen. “Nog...

De favoriete BDSM-toy van Eva

 Tijdens de aflevering over BDSM- toys vertel ik dat mijn favoriete toy niet echt een toy is maar dat het mijn collar en leash is. Daarom wil ik het nu over een echte BDSM- toy hebben die stiekem wel tot één van mijn favorieten behoort. Allereerste toy Mijn...

De favoriete BDSM- toy van Xeno en Tess

We hebben een aantal kinksters gevraagd naar hun lievelings BDSM-toy. Xeno’s favoriet is een gag. Dit is wat hij er zelf over schrijft: Xeno over zijn lievelings BDSM-toy Roses are red, violets are blue, I hope you like gags, because I do! Mijn allereerste BDSM-toy...

De edgeplay – beleving van Eva

Nooit Toen ik voor het eerst aan BDSM ging doen heb ik gezegd, NOOIT iets met naalden te willen doen. Nu jaren later weet ik dat ik nooit, nooit moet zeggen. Want toch kwam het er een keer van en ik vond het best wel tof. Ik kan namelijk heel goed tegen prikken en het...

Pin It on Pinterest

Share This