Onze Blogs

Buiten onze podcasts over kink vindt je hier ook nog onze blogs. Veelal geschreven door anderen, om jullie een kijkje in hun leven, en daarmee een beter idee over de wereld van kink en BDSM.

Het exit-plan

In aflevering elf van seizoen zes praten we uitgebreid over het exit-plan. Een plan wat je kan maken wanneer je in een BDSM-relatie zit, om te bepalen hoe jullie het willen aanpakken mochten jullie ooit uit elkaar gaan. Toen mijn eigen D/s-relatie eindigde, baalde ik...

Eva stopt met Meet the Kinksters

Hallo lieve luisteraars! Eva hier! Zoals jullie gemerkt hebben is er in juni en juli geen podcast online gekomen en dat heeft ermee te maken dat ik, Eva dus, ermee stop. Whut? Ja. Vind je het dan niet meer leuk? Ja en nee. Ja ik vind het nog steeds super leuk om...

De BDSM- rope meet ervaring van Tess

Dit is niets voor mij Ik ben al zo lang bezig met BDSM, maar de keren dat ik wat met bondage gedaan heb, kan ik nog makkelijk op twee handen tellen. Ik denk dat het niet geschikt is voor mijn lichaam, ik voel me te dik voor bondage. Een borstharnasje kan nog wel, maar...

De BDSM – femdom ervaring van Eva

In het begin Jaren geleden leerde ik haar kennen. Het duurde niet lang voor we toch echt konden zeggen dat we vriendinnen waren en samen zaten we in de mooie wereld van de BDSM. We appten uren met elkaar in een groepsapp met nog meer dames. Het was echt super...

De BDSM – luier ervaring van Eva

Iets nieuws Ik vond het wel weer eens tijd om iets nieuws te proberen. Ik liep al best een tijdje mee in de BDSM-scene en ik had een beetje als doel dat ik alles wilde proberen. Of nou ja, alles. Veel. Ik wilde veel proberen. Sowieso is dat mijn instelling, eerst...

De BDSM- bondage meet ervaring van Eva

Spannend Sinds ik in aanraking kwam met kink, is bondage al iets wat ik fantastisch vind. Maar ik dacht in het begin dat dat echt iets voor professionals was. Ik wist helemaal niets van touw en ik wist al helemaal niet hoe ik daar dan mee moest beginnen. Ik vond zowel...

De BDSM-sublijst van Eva

Wat is een sublijst? "Heb je wel eens een sublijst ingevuld?" vroeg mijn toenmalige dominant toen ik bijna tien jaar geleden aan BDSM begon. "Nee", zei ik eerlijk en ik had ook echt geen idee wat een sublijst was. Gelukkig bestond Google en ik zocht op 'sublijst'. Ik...

De online BDSM- scene ervaring van Tess

Kans grijpen Lang geleden, toen nog lang niet iedereen internet had, kreeg ik een computer op mijn kamer. Mét internet. Dat was voor mij hét moment om op onderzoek uit te gaan. Want ik had inmiddels wel begrepen dat wat ik spannend vond SM heette. Na wat rondjes...

De BDSM- pijn beleving van Eva

De Neonwand Ik lig op bed, Tess ligt naast mij en jij zit geknield op het bed, voor ons. We zijn naakt en zien hoe jij bezig gaat met het in elkaar zetten van de neonwand. Ik vind het best wel spannend. Ik vind de neonwand heel lekker maar het kleinste glaasje doet...

De BDSM- pijn beleving van Tess

Deze keer is het anders Ik leun over de bank. Je staat achter me met de bullwhip. Ik vind singletails eng. Alle singletails. Lange, korte, het maakt niet uit. Ze zijn allemaal eng. Ik weet dat ik dit vind. Dit is al heel lang zo. Maar nu is het anders. Ik voel nu ook...

Pin It on Pinterest

Share This