Meet the Kinksters S06E08 – Feestjes

06-02-2023 | Podcasts, Seizoen 6

In seizoen 6 – aflevering 8 duiken Tess en Daphne in de wereld van de kink-feestjes.

In deze aflevering praten we met Memphis en Norapinephrine (Nine) over kinkfeestjes. Memphis en Nine organiseren al een flinke tijd feestjes, nu zijn ze de organisatoren van Filty Sinners, Filty Sinners weekend en Neuq. Tess is al jaren fan van kinkfeestjes, komt er graag, speelt er graag en organiseert zelf ook Play en de BoPoRope. Daphne komt eigenlijk zelden op feestjes maar wilt er wel alles over weten.

Met welk idee zijn de verschillende feestjes begonnen? Wat is de motivatie om een kink (speel)feest te beginnen en hoe druk ben je daar mee. Wat komt er kijken bij de organisatie? De feestjes die Memphis, Nine en Tess organiseren worden goed bezocht, maar hoeveel stress kan je daar als organisatoren van hebben?

Iedereen die wel eens op een feestje is geweest zal dingen uit deze aflevering herkennen, maar vast ook nieuwe dingen horen. Iedereen die nog nooit op een feestje is geweest krijgt een beetje een beeld van wat daar gebeurd. Ook hebben we het over waarom het leuk is om op feestjes te spelen. Hoe is dat anders dan gewoon thuis op de keukentafel.

Ieder feestje heeft zijn eigen blauwdruk, zijn eigen identiteit en vult een ander gat in de kinkscene. Of alle gaten gevuld zijn? Vast niet. Er zitten vast mensen ergens op de bank met elkaar te fantaseren over op welk feestje zij graag nog eens willen spelen. En misschien zitten ze zelfs samen te overleggen hoe ze dat feestje kunnen organiseren.

Wie weet zien we jullie binnenkort op een feestje, want zelfs Daphne is overgehaald om eens te gaan kijken. Maar voor nu een feest van een aflevering.

0 0 stemmen
Artikel waardering

Meer podcasts

Meet the Kinksters S06E09 – CatastroV

Meet the Kinksters S06E09 – CatastroV

In seizoen – aflevering 9 praten Tess en Daphne met CatastroV. Op 15 februari, de dag van de betaalde liefde, mochten we bij CatastroV langskomen om te praten over haar grote passie: BDSM. Dat het de dag van de betaalde liefde was, was een mooi toeval. Hoewel...

Meet the Kinksters S06E07 – Recap 2022

Meet the Kinksters S06E07 – Recap 2022

In seizoen 6 – aflevering 7 proosten Tess en Daphne op het afgelopen en het komende jaar. Deze aflevering is een recap van het kinky jaar van beide. Het is geen terugblik op de afleveringen die ze hebben gemaakt, maar op hun eigen hoogte en dieptepunten in het kinky...

Meet the Kinksters S06E05 – Grenzen

Meet the Kinksters S06E05 – Grenzen

In seizoen 6 - aflevering 5 hebben Tess en Daphne het over grenzen. Grenzen zijn een belangrijk onderdeel van het BDSM spel omdat het belangrijk is dat je datgene doet waar je consent voor hebt gegeven. Het samen afspreken van consent en grenzen doe je in een vaste...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This