Meet the Kinksters S06E08 – Feestjes

06-02-2023 | Podcasts, Seizoen 6

In seizoen 6 – aflevering 8 duiken Tess en Daphne in de wereld van de kink-feestjes.

In deze aflevering praten we met Memphis en Norapinephrine (Nine) over kinkfeestjes. Memphis en Nine organiseren al een flinke tijd feestjes, nu zijn ze de organisatoren van Filty Sinners, Filty Sinners weekend en Neuq. Tess is al jaren fan van kinkfeestjes, komt er graag, speelt er graag en organiseert zelf ook Play en de BoPoRope. Daphne komt eigenlijk zelden op feestjes maar wilt er wel alles over weten.

Met welk idee zijn de verschillende feestjes begonnen? Wat is de motivatie om een kink (speel)feest te beginnen en hoe druk ben je daar mee. Wat komt er kijken bij de organisatie? De feestjes die Memphis, Nine en Tess organiseren worden goed bezocht, maar hoeveel stress kan je daar als organisatoren van hebben?

Iedereen die wel eens op een feestje is geweest zal dingen uit deze aflevering herkennen, maar vast ook nieuwe dingen horen. Iedereen die nog nooit op een feestje is geweest krijgt een beetje een beeld van wat daar gebeurd. Ook hebben we het over waarom het leuk is om op feestjes te spelen. Hoe is dat anders dan gewoon thuis op de keukentafel.

Ieder feestje heeft zijn eigen blauwdruk, zijn eigen identiteit en vult een ander gat in de kinkscene. Of alle gaten gevuld zijn? Vast niet. Er zitten vast mensen ergens op de bank met elkaar te fantaseren over op welk feestje zij graag nog eens willen spelen. En misschien zitten ze zelfs samen te overleggen hoe ze dat feestje kunnen organiseren.

Wie weet zien we jullie binnenkort op een feestje, want zelfs Daphne is overgehaald om eens te gaan kijken. Maar voor nu een feest van een aflevering.

5 1 stem
Artikel waardering

Meer podcasts

S08E01 | De Ellende

S08E01 | De Ellende

In seizoen 8 aflevering 1 starten Tess en Daphne een nieuw seizoen van Meet the Kinksters. Het is even zoeken waar dit seizoen nu precies over gaat en dat gesprek voeren ze in deze aflevering. Volgens Tess is dit het seizoen van "De Ellende" en volgens Daphne is dit...

S07E10 | Spanking

S07E10 | Spanking

Seizoen 7 aflevering 10 is een bijzondere aflevering, want Tess en Daphne behandelen hierin de S van.... bonus aflevering over Spanking. Op de KWS werd Tess aangesproken door een fan van de podcast. Ze had het gestuntel rondom de S gehoord en ze vroeg "Zou het niet...

S07E09 | Bondage

S07E09 | Bondage

In seizoen 7, aflevering 9, staat de B van bondage centraal. In de eerste aflevering zeiden Tess en Daphne het al: Deze afleveringen zijn vast niet op volgorde van de letters. De B is dan ook de laatste (officiële) letter van ‘BDSM’ die ze bespreken. Wat daar niet bij...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This