Meet the Kinksters S06E08 – Feestjes

06-02-2023 | Podcasts, Seizoen 6

In seizoen 6 – aflevering 8 duiken Tess en Daphne in de wereld van de kink-feestjes.

In deze aflevering praten we met Memphis en Norapinephrine (Nine) over kinkfeestjes. Memphis en Nine organiseren al een flinke tijd feestjes, nu zijn ze de organisatoren van Filty Sinners, Filty Sinners weekend en Neuq. Tess is al jaren fan van kinkfeestjes, komt er graag, speelt er graag en organiseert zelf ook Play en de BoPoRope. Daphne komt eigenlijk zelden op feestjes maar wilt er wel alles over weten.

Met welk idee zijn de verschillende feestjes begonnen? Wat is de motivatie om een kink (speel)feest te beginnen en hoe druk ben je daar mee. Wat komt er kijken bij de organisatie? De feestjes die Memphis, Nine en Tess organiseren worden goed bezocht, maar hoeveel stress kan je daar als organisatoren van hebben?

Iedereen die wel eens op een feestje is geweest zal dingen uit deze aflevering herkennen, maar vast ook nieuwe dingen horen. Iedereen die nog nooit op een feestje is geweest krijgt een beetje een beeld van wat daar gebeurd. Ook hebben we het over waarom het leuk is om op feestjes te spelen. Hoe is dat anders dan gewoon thuis op de keukentafel.

Ieder feestje heeft zijn eigen blauwdruk, zijn eigen identiteit en vult een ander gat in de kinkscene. Of alle gaten gevuld zijn? Vast niet. Er zitten vast mensen ergens op de bank met elkaar te fantaseren over op welk feestje zij graag nog eens willen spelen. En misschien zitten ze zelfs samen te overleggen hoe ze dat feestje kunnen organiseren.

Wie weet zien we jullie binnenkort op een feestje, want zelfs Daphne is overgehaald om eens te gaan kijken. Maar voor nu een feest van een aflevering.

5 1 stem
Artikel waardering

Meer podcasts

Meet The Kinksters S07E02: Jay over BDSM

Meet The Kinksters S07E02: Jay over BDSM

In seizoen 7, aflevering 2 zit het volledige Meet the Kinkster team bij elkaar op de bank. Naast Tess en Daphne werkt namelijk ook Jay ook al sinds het begin mee om de podcast elke maand online te krijgen. In deze aflevering wordt Jay door Tess (met wie hij al jaren...

Meet The Kinksters S07E01: Letters

Meet The Kinksters S07E01: Letters

In seizoen 7, aflevering 1, praten Tess en Daphne over BDSM en waar het voor staat. In dit nieuwe seizoen willen we terug naar de basis, wat is BDSM en waar staat het precies voor? BDSM staat voor de verschillende facetten van het spel of de sessie. We hebben zelfs...

Meet The Kinksters S06E11 – Exit plan

Meet The Kinksters S06E11 – Exit plan

In seizoen zes, aflevering elf, alweer de laatste aflevering van dit seizoen, ze hebben Tess en Daphne het over het Exit-plan. In een gesprek met Juke en Roos bespreken ze het plan dat zij hebben opgesteld voor het moment dat hun D/s relatie, om wat voor reden dan ook...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This