Meet the Kinksters S06E08 – Feestjes

06-02-2023 | Podcasts, Seizoen 6

In seizoen 6 – aflevering 8 duiken Tess en Daphne in de wereld van de kink-feestjes.

In deze aflevering praten we met Memphis en Norapinephrine (Nine) over kinkfeestjes. Memphis en Nine organiseren al een flinke tijd feestjes, nu zijn ze de organisatoren van Filty Sinners, Filty Sinners weekend en Neuq. Tess is al jaren fan van kinkfeestjes, komt er graag, speelt er graag en organiseert zelf ook Play en de BoPoRope. Daphne komt eigenlijk zelden op feestjes maar wilt er wel alles over weten.

Met welk idee zijn de verschillende feestjes begonnen? Wat is de motivatie om een kink (speel)feest te beginnen en hoe druk ben je daar mee. Wat komt er kijken bij de organisatie? De feestjes die Memphis, Nine en Tess organiseren worden goed bezocht, maar hoeveel stress kan je daar als organisatoren van hebben?

Iedereen die wel eens op een feestje is geweest zal dingen uit deze aflevering herkennen, maar vast ook nieuwe dingen horen. Iedereen die nog nooit op een feestje is geweest krijgt een beetje een beeld van wat daar gebeurd. Ook hebben we het over waarom het leuk is om op feestjes te spelen. Hoe is dat anders dan gewoon thuis op de keukentafel.

Ieder feestje heeft zijn eigen blauwdruk, zijn eigen identiteit en vult een ander gat in de kinkscene. Of alle gaten gevuld zijn? Vast niet. Er zitten vast mensen ergens op de bank met elkaar te fantaseren over op welk feestje zij graag nog eens willen spelen. En misschien zitten ze zelfs samen te overleggen hoe ze dat feestje kunnen organiseren.

Wie weet zien we jullie binnenkort op een feestje, want zelfs Daphne is overgehaald om eens te gaan kijken. Maar voor nu een feest van een aflevering.

5 1 stem
Artikel waardering

Meer podcasts

S07E07 | De S van Sadisme

S07E07 | De S van Sadisme

In Seizoen 7, aflevering 7 praten Tess en Daphne over de S van… Sadisme! De bijna vergeten letter van het BDSM-alfabet. Nova is te gast in deze aflevering, de partner, speelpartner, Dominant en sadist van Daphne. Of je wel sadist van iemand kan zijn is een onderwerp...

S07E06 | Recap 2023

S07E06 | Recap 2023

In seizoen 7 aflevering 6 maken zitten Tess en Daphne gezellig onder de kerstboom voor een recap van 2023. Samen bespreken ze hoe het kinkjaar was en welke avonturen ze nog hebben beleefd. Ook staan ze stil bij wat er in de kinkwereld is gebeurd. Zijn er nieuwe...

SE07E05 | Natya over Dominantie

SE07E05 | Natya over Dominantie

In seizoen 7, aflevering 5 zijn Tess en Daphne op bezoek bij Natya om te praten over dominantie. Natya is een vaste gast bij Meet the Kinksters, eerder maakte ze al een aflevering over zichzelf en over vernedering. Gedurende het gesprek komen we er achter dat Natya...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This