S07E07 | De S van Sadisme

05-02-2024 | Podcasts, Seizoen 7

In Seizoen 7, aflevering 7 praten Tess en Daphne over de S van… Sadisme!

De bijna vergeten letter van het BDSM-alfabet. Nova is te gast in deze aflevering, de partner, speelpartner, Dominant en sadist van Daphne.

Of je wel sadist van iemand kan zijn is een onderwerp wat regelmatig terugkomt in deze aflevering. BDSM doe je natuurlijk samen en met consent, dat zi|jn de basisvoorwaarden voor elk spel, maar is het sadisme niet een beetje voor de sadist alleen? Ben je daar als onderdanige niet vooral het lijdend voorwerp?

Hoe is het eigenlijk om hardop, loud en proud, te zeggen dat je een sadist bent? Is het niet ingewikkeld om toe te geven dat je er van houdt om iemand pijn te doen, om iemand te laten lijden. Het zijn allemaal onderwerpen die we in deze podcast bespreken.

Dit is een open en heel gezellig gesprek over hoe het is om sadistische gevoelens te hebben, deze om te zetten in acties die er niet toe leiden dat je de krant haalt, maar daar dat je partner eigenlijk nog veel vaker met je wil spelen. En wil je als sadist iemand die van lijden geniet, hoort bij de sadist een masochist? Of is het wel leuk als iemand het eigenlijk niet zo fijn vindt.

Stroom, een metalen cane, sextoys, 12 mannen en dwang, het is allemaal sadistisch in te zetten? En hoe het werkt? Hoe je een goed mens blijft, hoe en waar je jezelf remt en wat er allemaal bij komt kijken, dat kan je beluisteren in deze aflevering. Een aflevering die gaat over pijn, lijden en ellende, maar wat zoals altijd een vrolijk en gezellig gesprek is geworden.

4 1 stem
Artikel waardering

Meer podcasts

S07E06 | Recap 2023

S07E06 | Recap 2023

In seizoen 7 aflevering 6 maken zitten Tess en Daphne gezellig onder de kerstboom voor een recap van 2023. Samen bespreken ze hoe het kinkjaar was en welke avonturen ze nog hebben beleefd. Ook staan ze stil bij wat er in de kinkwereld is gebeurd. Zijn er nieuwe...

SE07E05 | Natya over Dominantie

SE07E05 | Natya over Dominantie

In seizoen 7, aflevering 5 zijn Tess en Daphne op bezoek bij Natya om te praten over dominantie. Natya is een vaste gast bij Meet the Kinksters, eerder maakte ze al een aflevering over zichzelf en over vernedering. Gedurende het gesprek komen we er achter dat Natya...

S07E04 | Lily over submissie

S07E04 | Lily over submissie

In Seizoen 7 aflevering 4 praten Tess en Daphne over submissie met Lily Wat gebeurt er als je drie vrij enthousiaste subs over submissie laat praten? Dan krijg je een vrij chaotisch maar ontzettend mooi gesprek. Met zijn drieën komen ze tot hele mooie inzichten over...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This