S07E07 | De S van Sadisme

05-02-2024 | Podcasts, Seizoen 7

In Seizoen 7, aflevering 7 praten Tess en Daphne over de S van… Sadisme!

De bijna vergeten letter van het BDSM-alfabet. Nova is te gast in deze aflevering, de partner, speelpartner, Dominant en sadist van Daphne.

Of je wel sadist van iemand kan zijn is een onderwerp wat regelmatig terugkomt in deze aflevering. BDSM doe je natuurlijk samen en met consent, dat zi|jn de basisvoorwaarden voor elk spel, maar is het sadisme niet een beetje voor de sadist alleen? Ben je daar als onderdanige niet vooral het lijdend voorwerp?

Hoe is het eigenlijk om hardop, loud en proud, te zeggen dat je een sadist bent? Is het niet ingewikkeld om toe te geven dat je er van houdt om iemand pijn te doen, om iemand te laten lijden. Het zijn allemaal onderwerpen die we in deze podcast bespreken.

Dit is een open en heel gezellig gesprek over hoe het is om sadistische gevoelens te hebben, deze om te zetten in acties die er niet toe leiden dat je de krant haalt, maar daar dat je partner eigenlijk nog veel vaker met je wil spelen. En wil je als sadist iemand die van lijden geniet, hoort bij de sadist een masochist? Of is het wel leuk als iemand het eigenlijk niet zo fijn vindt.

Stroom, een metalen cane, sextoys, 12 mannen en dwang, het is allemaal sadistisch in te zetten? En hoe het werkt? Hoe je een goed mens blijft, hoe en waar je jezelf remt en wat er allemaal bij komt kijken, dat kan je beluisteren in deze aflevering. Een aflevering die gaat over pijn, lijden en ellende, maar wat zoals altijd een vrolijk en gezellig gesprek is geworden.

4.5 2 stemmen
Artikel waardering

Meer podcasts

S08E02 | Hypnokink

S08E02 | Hypnokink

In seizoen 8 aflevering 2 praten Tess en Daphne met JeanRouge over hypnokink. Hypnokink past in het ‘kink in de kabel’ seizoen omdat het een kink soort is die door Fetlife wordt geshadow-banned. Dit houdt in dat het op Fetlife niet toegestaan is om bepaalde tags te...

S08E01 | De Ellende

S08E01 | De Ellende

In seizoen 8 aflevering 1 starten Tess en Daphne een nieuw seizoen van Meet the Kinksters. Het is even zoeken waar dit seizoen nu precies over gaat en dat gesprek voeren ze in deze aflevering. Volgens Tess is dit het seizoen van "De Ellende" en volgens Daphne is dit...

S07E10 | Spanking

S07E10 | Spanking

Seizoen 7 aflevering 10 is een bijzondere aflevering, want Tess en Daphne behandelen hierin de S van.... bonus aflevering over Spanking. Op de KWS werd Tess aangesproken door een fan van de podcast. Ze had het gestuntel rondom de S gehoord en ze vroeg "Zou het niet...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This