S07E08 | Masochisme

04-03-2024 | Podcasts, Seizoen 7

In seizoen 7 Aflevering 8, hebben Tess en Daphne het samen over masochisme. Want ondanks dat ze zich allebei niet in de eerste plaats als masochist identificeren, is het voor beiden absoluut een onderdeel van hun BDSM-profiel.

Maar wat is masochisme precies en waarom kan je soms enorm veel zin hebben in pijn? En een nog grote vraag is, waarom gaan we op zoek naar dingen die echt vreselijk veel pijn doen? Waarom wil Tess (voor haar website http://www.tesstesst.nl) juist de toys testen die de beschrijving hebben dat ze ‘helse pijnen’ veroorzaken en waarom gaat Daphne, na het lezen van de review dat dit inderdaad waar is, juist die toys bestellen? Misschien omdat er in ons brein een luikje open staat of twee onderdelen met elkaar samen werken. Tenminste, dat is de theorie van Daphne.

Welke pijn is er lekker en waarom voelt pijn zo verschillend en is het zo persoonlijk? Wat is emotioneel masochisme? Waarom zoeken we juist de ellende op?

Eerlijk gezegd weten we het soms niet precies, maar wat we wel weten is dat we er eindeloos over kunnen praten. En dat bewijst deze podcast maar weer eens. Dit keer zonder gast, maar wel weer een gesprek als vanouds, met heel veel plezier en een feest der herkenning.

PS: de veilige sojakaarsen waar we het in het gesprek over hebben, komen van Meesterlijk. Ze zijn via zijn Fetlife profiel te bestellen, gewoon even een berichtje sturen.

5 1 stem
Artikel waardering

Meer podcasts

S07E09 | Bondage

S07E09 | Bondage

In seizoen 7, aflevering 9, staat de B van bondage centraal. In de eerste aflevering zeiden Tess en Daphne het al: Deze afleveringen zijn vast niet op volgorde van de letters. De B is dan ook de laatste (officiële) letter van ‘BDSM’ die ze bespreken. Wat daar niet bij...

S07E07 | De S van Sadisme

S07E07 | De S van Sadisme

In Seizoen 7, aflevering 7 praten Tess en Daphne over de S van… Sadisme! De bijna vergeten letter van het BDSM-alfabet. Nova is te gast in deze aflevering, de partner, speelpartner, Dominant en sadist van Daphne. Of je wel sadist van iemand kan zijn is een onderwerp...

S07E06 | Recap 2023

S07E06 | Recap 2023

In seizoen 7 aflevering 6 maken zitten Tess en Daphne gezellig onder de kerstboom voor een recap van 2023. Samen bespreken ze hoe het kinkjaar was en welke avonturen ze nog hebben beleefd. Ook staan ze stil bij wat er in de kinkwereld is gebeurd. Zijn er nieuwe...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This