S07E10 | Spanking

06-05-2024 | Podcasts, Seizoen 7

Seizoen 7 aflevering 10 is een bijzondere aflevering, want Tess en Daphne behandelen hierin de S van…. bonus aflevering over Spanking.

Op de KWS werd Tess aangesproken door een fan van de podcast. Ze had het gestuntel rondom de S gehoord en ze vroeg “Zou het niet leuk zijn om de S van spanking toch in een podcast op te nemen?”

Heel leuk!!

En ze wilde zelf ook nog te gast zijn.

Amilla neemt ons mee naar de wereld van de Spanko’s waar de spankees over de knie getrokken worden voor billenkoek door de spankers.

De wereld van straf, billenkoek, over the knee. Van badborstels, haarborstels, linealen, de tawse maar waar de flogger in de hoek blijft liggen.

Waar het spel cozy en ouderwets is, waar het andreaskruis leeg blijft, maar er een rij voor de bok staat.

Amilla is een echte spankee en kan ons alles vertellen over deze geweldige bonushoek van de bdsm-wereld. Daphne zit springend op haar stoel want dit is hoe ze binnen kwam in de BDSM. Tess kan ook niet rustig blijven zitten want straf en preken, dat is precies waar ze warm van wordt. Er komt zelfs nog even ter sprake of ze niet toch een brattende kant heeft.

Een bonusaflevering vol herkenning, plezier.

0 0 stemmen
Artikel waardering

Meer podcasts

S08E01 | De Ellende

S08E01 | De Ellende

In seizoen 8 aflevering 1 starten Tess en Daphne een nieuw seizoen van Meet the Kinksters. Het is even zoeken waar dit seizoen nu precies over gaat en dat gesprek voeren ze in deze aflevering. Volgens Tess is dit het seizoen van "De Ellende" en volgens Daphne is dit...

S07E09 | Bondage

S07E09 | Bondage

In seizoen 7, aflevering 9, staat de B van bondage centraal. In de eerste aflevering zeiden Tess en Daphne het al: Deze afleveringen zijn vast niet op volgorde van de letters. De B is dan ook de laatste (officiële) letter van ‘BDSM’ die ze bespreken. Wat daar niet bij...

S07E08 | Masochisme

S07E08 | Masochisme

In seizoen 7 Aflevering 8, hebben Tess en Daphne het samen over masochisme. Want ondanks dat ze zich allebei niet in de eerste plaats als masochist identificeren, is het voor beiden absoluut een onderdeel van hun BDSM-profiel. Maar wat is masochisme precies en waarom...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This