SE07E05 | Natya over Dominantie

04-12-2023 | Podcasts, Seizoen 7

In seizoen 7, aflevering 5 zijn Tess en Daphne op bezoek bij Natya om te praten over dominantie. Natya is een vaste gast bij Meet the Kinksters, eerder maakte ze al een aflevering over zichzelf en over vernedering.

Gedurende het gesprek komen we er achter dat Natya niet de alwetende dominant is, niet de echte dominant, maar wel heel goed weet wat dominantie inhoudt. Want bestaat die alwetende, echte, stoere, onfeilbare dominant eigenlijk wel, na dit gesprek denken we van niet.

Dominanten blijken ‘gewoon’ mensen te zijn die ook wel eens onzeker zijn, of hun dag niet hebben. En die macht, die we als submisive aan de dominant hebben gegeven, is dat eigenlijk wel zo?

Natya heeft een eigen, nuchtere kijk op de dominante zaken. En zodra ze er over praat, begint ze aan alle kanten te stralen en te glimmen. Want één ding is zeker, dominantie past haar als een op maat gemaakte jas en ze geniet er enorm van.

We hebben een gesprek over wederzijdse verwachtingen, over wat er leuk is aan dominantie, wat het soms ingewikkeld maakt en over aanspreektitels. En welke wie en wanneer gebruikt, dat hoor je in deze aflevering.

0 0 stemmen
Artikel waardering

Meer podcasts

S07E07 | De S van Sadisme

S07E07 | De S van Sadisme

In Seizoen 7, aflevering 7 praten Tess en Daphne over de S van… Sadisme! De bijna vergeten letter van het BDSM-alfabet. Nova is te gast in deze aflevering, de partner, speelpartner, Dominant en sadist van Daphne. Of je wel sadist van iemand kan zijn is een onderwerp...

S07E06 | Recap 2023

S07E06 | Recap 2023

In seizoen 7 aflevering 6 maken zitten Tess en Daphne gezellig onder de kerstboom voor een recap van 2023. Samen bespreken ze hoe het kinkjaar was en welke avonturen ze nog hebben beleefd. Ook staan ze stil bij wat er in de kinkwereld is gebeurd. Zijn er nieuwe...

S07E04 | Lily over submissie

S07E04 | Lily over submissie

In Seizoen 7 aflevering 4 praten Tess en Daphne over submissie met Lily Wat gebeurt er als je drie vrij enthousiaste subs over submissie laat praten? Dan krijg je een vrij chaotisch maar ontzettend mooi gesprek. Met zijn drieën komen ze tot hele mooie inzichten over...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This