SE07E05 | Natya over Dominantie

04-12-2023 | Podcasts, Seizoen 7

In seizoen 7, aflevering 5 zijn Tess en Daphne op bezoek bij Natya om te praten over dominantie. Natya is een vaste gast bij Meet the Kinksters, eerder maakte ze al een aflevering over zichzelf en over vernedering.

Gedurende het gesprek komen we er achter dat Natya niet de alwetende dominant is, niet de echte dominant, maar wel heel goed weet wat dominantie inhoudt. Want bestaat die alwetende, echte, stoere, onfeilbare dominant eigenlijk wel, na dit gesprek denken we van niet.

Dominanten blijken ‘gewoon’ mensen te zijn die ook wel eens onzeker zijn, of hun dag niet hebben. En die macht, die we als submisive aan de dominant hebben gegeven, is dat eigenlijk wel zo?

Natya heeft een eigen, nuchtere kijk op de dominante zaken. En zodra ze er over praat, begint ze aan alle kanten te stralen en te glimmen. Want één ding is zeker, dominantie past haar als een op maat gemaakte jas en ze geniet er enorm van.

We hebben een gesprek over wederzijdse verwachtingen, over wat er leuk is aan dominantie, wat het soms ingewikkeld maakt en over aanspreektitels. En welke wie en wanneer gebruikt, dat hoor je in deze aflevering.

0 0 stemmen
Artikel waardering

Meer podcasts

S08E02 | Hypnokink

S08E02 | Hypnokink

In seizoen 8 aflevering 2 praten Tess en Daphne met JeanRouge over hypnokink. Hypnokink past in het ‘kink in de kabel’ seizoen omdat het een kink soort is die door Fetlife wordt geshadow-banned. Dit houdt in dat het op Fetlife niet toegestaan is om bepaalde tags te...

S08E01 | De Ellende

S08E01 | De Ellende

In seizoen 8 aflevering 1 starten Tess en Daphne een nieuw seizoen van Meet the Kinksters. Het is even zoeken waar dit seizoen nu precies over gaat en dat gesprek voeren ze in deze aflevering. Volgens Tess is dit het seizoen van "De Ellende" en volgens Daphne is dit...

S07E10 | Spanking

S07E10 | Spanking

Seizoen 7 aflevering 10 is een bijzondere aflevering, want Tess en Daphne behandelen hierin de S van.... bonus aflevering over Spanking. Op de KWS werd Tess aangesproken door een fan van de podcast. Ze had het gestuntel rondom de S gehoord en ze vroeg "Zou het niet...

0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This