Intro

First of all, what went through my mind, is how stupid am I to actually volunteer for this

Tess

Je luistert naar de podcast meet the kinksters, waarin we je meenemen in de wereld van de BDSM , meesteressen, slaafjes, pijn, lust, zwepen, BDSMkelders

Eva

Of valt het allemaal wel mee? In deze podcast praten wij met de echte kinksters.

Samen

Meet the kinksters.

Intro

It, it it was, unbelievably painful.

Eva

Super leuk dat je luistert naar meet the kinksters.

Tess

Ja, het is tijd voor een nieuw seizoen!

Eva

Yay!

Tess

Seizoen 3 alweer? Ja, in dit seizoen gaan we het hebben over de verschillende scenes binnen de BDSM scene, ja. scenes in een scene. Maar het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Denk bijvoorbeeld aan de rope scene of de femdom scene of de spanking scene. Maar vandaag gaan we het hebben over de online BDSM scene. En hiervoor hebben wij te gast MissV.

MissV

Hee!

Tess

Ja, leuk dat je er bent, zou jij jezelf even kort willen voorstellen.

MissV

Ja, leuk om er te zijn. Dank je wel ja. Heb jij wel gedaan he?

Samen

Lachen

MissV

En punt. Nee, ik ben nou ja bekend onder de naam MissV. Daar ben ik onder te vinden in de community, in de BDSM community welteverstaan. En ik ben nou nu ongeveer een jaar of 10 actief in BDSM scene en ik doe dat al inmiddels weer heel wat jaartjes in de rol van dominante slechterik.

Samen

Lachen

Eva

Dat klinkt heel erg tof

Tess

Ja.

Eva

Maar goed, we gaan het dus hebben over de online BDSM scene. En waar denken we eigenlijk aan bij de BDSM online scene? Ik denk echt meteen aan Fetlife. Fetlife is echt onze eh walhalla zowat denk ik.

Tess

Fetlife is wel heel belangrijk voor de online scene. Maar ook je hebt chatboxen. Ik denk dat discord op dit moment ook wel echt hot. Is er heel veel BDSM chat servers op dit moment.

MissV

Ja ja, ik denk natuurlijk maar aan één ding bij online.

Tess

Vertel!

MissV

Nou ja, ik denk natuurlijk alleen maar aan mijn eigen online playroom. Euh, ik bedoel, ik ben met niks anders bezig zo ongeveer dus voor online BDSM is van mij echt wel heel erg. mijn online playroom. En daarnaast. Nou ja, ben ik natuurlijk heel erg bekend met fetlife ook. Nou ja, en Kik, dat is er ook eentje.

Tess

Ja! Kik groepen, dat is nu ook helemaal hip.

MissV

Ja! Kik dat is dus echt wel leipe shit vind ik dat. Het ligt er wel aan waar je heen gaat. Maar je hebt daar, kennen jullie Kik? of niet?

Eva

Ja

Tess

Ja, ik heb ook wel heel even in een Kik groep gezeten met BDSMers.

MissV

Maar ja, het is heel verschillend. De ene keer heb je het idee dat je een soort shady bruin café binnenloopt. Heel duister en heftig drama.

Tess

Maar je hebt momenteel ook best wel wat online events omdat nu natuurlijk nouja wegens corona dat real life dingen niet zo goed kunnen, maar online munches en online events heb je nu ook.

Eva

Veel online workshops heb je nu ook.

MissV

Mormidabele had vieze woordjes fluisteren georganiseerd samen met Bas B.

Tess

Kan jij vertellen wat precies was?

MissV

Ja, dat was echt heel leuk. Nou, het was mijn eerste online event. Het was net alsof ik het theater instapte en ik was werkelijk een beetje hysterisch, want al die vakjes in beeld. En al die mensen en ik had echt iedereen al zo lang niet gezien. En nou ja, het was gewoon ja een beetje hysterisch. En het was eigenlijk een soort voordracht van vieze woordjes. Je kon je opgeven om een zelfgemaakt gedicht of iemand anders gedicht of een verhaal voor te dragen. Als het maar vies en perverse was. Nou ja, of nouja kink gerelateerd . Gewoon schaamteloos mogen vertellen zonder oordeel. Geen disclaimer, gewoon echt vrij ofzo. Zonder dat je hoeft na te denken over, kan ik dit wel zeggen zonder dat ik iemand beledig of iemand trigger ofzo? Dus dat was echt waanzinnig leuk en het niveau was echt best wel hoog ook, eerlijk gezegd. Het waren echt super mooie verhalen. En mormidabel die dit zelf ook organiseerde is zelf ook schrijfster. Dus die heeft echt prachtige stukjes gedeeld, dus daar ontstond het idee een beetje uit.

Tess

Maar dat klinkt wel echt euh.

MissV

Het was echt waanzinnig.

Tess

Het klinkt echt wel tof! Maar ja, Eva en ik waren laatst naar een online munche gegaan.

Eva

Lachen, ja.

Tess

En ja, dat vonden we toch iets minder tof.

MissV

Hoe werkt dat dan? Dan ga je ook gewoon kamers in?

Tess

Het was op discord en dat is dan een chatserver en dit was dan speciaal een munch server en ja je had verschillende een voicechats heet dat dan eigenlijk. En dan kun je met geluid en met beeld, dus dan met je webcam aan. Kan je dus met elkaar praten. Die munches waar wij waren, daar was het wel de bedoeling dat je echt met beeld ging zodat iedereen elkaar kon zien. Maar dat vind ik op zich ook wel zo veilig.

Eva

Ja dus dat is opzich niet heel verkeerd.

MissV

Nee, maar ik doe je normaal natuurlijk ook als je op een munch bent. Dan ga je ook niet achter een boom staan verstoppen.

Tess

Nee, nee, ik vond het best wel ongemakkelijk ofzo.

MissV

Waarom?

Tess

Ja, ik ben ook denk ik snel ongemakkelijk.

MissV

Ja, het ligt aan jou.

Samen

Lachen

Eva

Ik denk ook dat het komt omdat, meestal als je gaat videobellen wat in je eigen omgeving is, dat doe je over het algemeen met mensen die je al langer kent. Toch? Want iemand die je net kent, dan ga je niet zo heel gauw 1-2-3 mee videobellen. Deze mensen ken je allemaal niet of haast niet. En je zit toch in je eigen omgeving, in je eigen huiskamer.

MissV

En je hebt niet die blikken die jij kan uitwisselen.

Eva

Nee, precies.

MissV

Aan de overkant van de tafel naar de andere ruimte toe dat je denkt hé! En dat je die toenadering krijgt of een stapje dichterbij. Wil je wat te drinken?

Eva

Je zit gewoon echt helemaal in je eentje. Ja, in je eigen omgeving, met je kopje thee enzo. En iedereen die zit naar datzelfde cameraatje te staren. Het is echt anders. Maar dat is hetzelfde als dat je met je vrienden in de kroeg bent, dan is het ook anders dan dat je ze online ziet. Dus het is gewoon anders.

Tess

Het was nu ook echt zo een groepsgesprek. Want uhm ja, normaal in een munche dan zoek je gewoon een beetje mensen op die je misschien al kent of waarvan je denkt, he die wil ik leren kennen. Dan heb je meer in wat kleinere groepjes. En nu was er dus ja, wat grotere groep die dan? Ja, je kan ook niet, ja als je allemaal tegelijk gaat praten. Dan hoor je natuurlijk helemaal niks meer. Dus dat is ook awkward wat van, wie gaat er nu wat zeggen?

MissV

Maar was er niet een soort host ofzo?

Tess

Ja jawel, maar ja, dat vond ik dan zelf nog iets meer ook awkward.

MissV

Lachen

Tess

Maar dan heb je echt wel een soort gespreksleider ofzo.

Tess

Nee, dat snap ik wel. Ja ja nee, iedereen doet z’n best natuurlijk om er wat van te maken waar je ook voor het eerst naar munches gaat. Dat het nou even wat onwennig is en online is het dan wat lastiger om je te kunnen ontfermen over iemand anders.

Eva

Als je op een munch bent met zo’n grote groep, iedereen praat met elkaar en dan zijn er kleine groepjes die ontstaan, zeg maar, dus dan kun je ook met één iemand praten, terwijl de rest van de groep praat.

MissV

Eigenlijk zou je een soort buddy systeem moeten doen.

Eva

Ja, maar inderdaad, in een online sessie kan dat niet, want dan zit je met 30 man. Je kan niet door elkaar heen gaan praten van hé. Ik wil met het schermpje rechtsboven mij praten. Zo werkt het niet.

MissV

Hadden ze geen aparte kamers?

Eva

Ja, dat hadden ze wel. Later.

Tess

Dan is het ook. Ja, ik weet niet een beetje een soort van onnatuurlijk. Als je dan zo, he jij van dat schermpje rechtsboven, ga jij met mij mee naar een ander kamertje? Ik bedoel, dat is ook weer dan zo’n ding.

MissV

Spannend.

Tess

Ik vind het wel heel goed dat online munches er zijn maar ik denk dat het ook echt voor een groot deel zeker wel aan mij ligt, omdat ik gewoon snel ongemakkelijk ben. En ik vind sowieso videobellen altijd een beetje ongemakkelijk, maar ik vond wel dat ze echt wel hun best deden. En juist dat er dan wel iemand was die dat dan een beetje probeert te leiden. Het was gewoon echt mijn persoonlijke ding niet. Maar ik kan me echt wel voorstellen dat dat voor veel mensen wel hartstikke leuk is.

MissV

Dat wel.

Tess

Ja dus. Maar ja, mijn ding was het gewoon niet.

MissV

Nee, en jij Eva wat vond jij daarvan?

Eva

Nou, het was ook niet helemaal mijn ding, maar dat komt toch meer omdat je dan dus..

MissV

Kwam ook door jou zelf?

Eva

Ja, het ligt sowieso aan mijzelf. Dankjewel..

Samen

Lachen

Eva

Nee ja, ik ben daarin niet zo heel snel, heel ongemakkelijk. Maar ik weet het gewoon niet omdat je juist omdat nou ik hou van de interactie. In wat kleinere groepjes dan wat dat betreft. Dus ik zou dan eerder op een munch naar iemand toe lopen en dan één op één gaan praten. In die grote groep. Maar dat kan dan natuurlijk niet. Dus als je nu begint te praten zijn alle ogen meteen zo op jou.

MissV

Ja..

Tess

Maar nog even terug naar Fetlife. Ja qua BDSM online community gebeurt denk ik heel veel op fetlife. Wie wil uitleggen wat fetlife is voor de mensen die dat niet weten?

Eva

Ik denk dat we het best kunnen omschrijven als een kinky Facebook.

MissV

Ja, zo noemen wij het ook. Wij noemen dat Facebook voor vieze mensen.

Samen

Lachen

Tess

Ik denk dat dat een hele goeie omschrijving is. Uhm ja, waar gebruiken jullie fetlife allemaal voor?

MissV

Voor de mensen die niet weten wat fetlife is, is dat het wel overzichtelijker is dan Facebook. Wat er hetzelfde aan is dat het natuurlijk gewoon een forum is waar je informatie met elkaar kan delen en waar je fotootjes kan posten. Je vrienden kan maken. Je kunt vrienden maken maar je kunt ze ook alleen volgen. Er zit een chatfunctie in. Je kan dus echt gewoon alles wat je maar wilt op BDSM gebied posten. Een wereldwijd platform? Dus je hebt dan natuurlijk mensen die enigszins proberen de boel nog een soort van controleerbaar te houden en dat regeltjes opgevolgd worden. Daarnaast wat ik vet vind aan fetlife of handig en interessant ook in dat je lid kan worden van allemaal groepen en dat vind ik wel heel overzichtelijk. Dus op het moment dat je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in een scene, kun je dus zo’n groep joinen. Dus stel je voor dat je eenmaal into ponyplay bent of petplay of sissyfication of Femdom. Of je wilt een regionale groepen bekijken want die heb je ook. Je hebt advertentie groepen, durf te vragen is er zelfs. Nou ja, je kunt het zo gek niet bedenken. Oh ageplay ook nog. Voor alles is wel een groep of meerdere groepen en die kun je zelf aanmaken ook. Dus je kan zelf een groep aanmaken als je wilt. Eigenlijk is dit wel dikke Fetlife promotie, weet niet of dat helemaal de bedoeling is.

Tess

Ja maar ik vind Fetlife wel echt heel leuk! wat ik, want dit is allemaal heel positief en ik vind ook dat ik…

MissV

Ja ik wilde de keerzijde inderdaad, die is er ook, maar die is op iedere online omgeving.

Tess

Want ik vind soms wel, want er zijn natuurlijk heel veel discussies in die groepen. Discussies zijn soms wel echt super pittig en ook soms echt heel dramatisch. En je hebt echt popcorn topics dat je gewoon weet, nou dit word een popcorn topic.

MissV

Je ziet dan ook de emoticon met popcorn erbij zeg maar.

Eva

Ja daar gaan we weer.

MissV

Het leedvermaak van de mensheid eigenlijk.

Tess

Tot je er zelf een keer in zit.

Eva

Dat is eigenlijk ook niet anders dan Facebook, want daar heb je dat ook.

MissV

Ja, je hebt ook mensen die hun hele hebben en houden. Daar op straat gooien toch? Hele ruzies die er uitgevochten worden. En dus ja, ik denk dat t uhm nou op een bepaalde manier als een soort uitvergroting voelt van ja, het is ook wat, maar wat je om je heen verzameld. Als ik heel eerlijk ben weet je wel als jij natuurlijk. Euh ja, het is net als altijd wat je om je om je heen verzameld. Dat zie je natuurlijk ook terug. En zoals je. Ik denk, als je heel veel mensen om je heen hebt die alleen maar drama hebben Jay, dan zie je heel veel drama. Als je mensen om je heen. Als je ja, als je mensen om je heen verzameld die het leuk hebben, dan zie je leuke dingen naar voornamelijk h.

Tess

Maar dat vind ik ook het leuke van van Fetlife. Omdat, je maakt dus vrienden. En dan ja, meestal dus met mensen die je ook in het echt kent. En dan zie je dus in je feed zie je dus alle foto’s die die mensen posten en dingen waar ze over schrijven. Misschien als ze verslagen posten en dat je op die manier zeg maar ja, toch een beetje in contact blijft. Ja met je kinky vrienden. Ik vind het zelf ook heel leuk om zelf dan foto’s te posten en soms misschien een verslag te posten en daar dan weer de reacties op te lezen. Dat vind ik echt heel leuk.

MissV

Als aandacht je ding is en exhibitionisme. Dan kan je natuurlijk, ja dan kun je daar helemaal los mee gaan wat dat betreft.

Tess

Nee, ik zit wel. Ik zit wel vaak op Fetlife moet ik toegeven.

Eva

Het hoort inderdaad wel bij een van de dingen die ik doe als ik mijn telefoon pak in de ochtend zeg maar. Het hoort zeg maar in het rijtje van, eerst ga ik naar Instagram en daarna naar Fetlife.

Tess

Ja, nou net had je het ook al over over Kik. Ik heb daar dus maar heel weinig ervaring mee. Ja, kan jij daar wat over delen?

MissV

Nou ja, eigenlijk ja. Maar het is niet zo erg spannend wat je kan doen op of maar ik. Voor gebruik is het een kick, krijgt een chatfunctie waar je gewoon één op één na mekaar kan kletsen. Net als op portretten worden er maar euh. En daarnaast heeft Kik dus allemaal groepen ook. Dus als je gewoon in toetst waarin je gespecialiseerd bent, dan komen daar allemaal groepen uit. En dan kan je zo’n groep in. En dan ga je kijken of je het leuk vindt in die groep.

Tess

Ik zat dus een keer in zo’n Kik groep met allemaal BDSM’ers en dat was wel heel gezellig, maar er waren echt zo veel berichtjes gestuurd. Ik echter. Oh, maar ik heb er helemaal geen tijd voor. Toch voelde ik me verplicht om elke keer weer helemaal terug te lezen. En je zag ook niet zo duidelijk je, want je ziet niet de naam erbij staan als B. Als mensen in zo’n chat groep

MissV

Je was eigenlijk gewoon niet zo op je gemak?

Samen

Lachen

Tess

Dat zie je alleen maar dat fotootje. En ik kende die mensen niet, dus dan was het ook heel moeilijk om zeg maar het idee te hebben dat ik die mensen beter leerde kennen omdat ik dan ook niet doorhad wie wat zei. En dat ging echt over van alles. Het ging over kinky dingen, maar ook gewoon over ook hele Vanilla dingen. En ja, het was gewoon zo veel. En ja, ik had misschien verwacht dat het wat spannender zou zijn en dat er gewoon wat minder berichtjes gestuurd zouden worden, zodat ik het wat beter bij konden houden. En toen na een tijdje ben ik er maar uitgegaan want dit kost gewoon te veel van mijn tijd.

Eva

Ja, dat snap ik wel ja.

Tess

Maar waar ik het echt heel graag over wil hebben. Is jouw nieuwe website?

MissV

En dat begrijp ik?! Ik wil het over niks anders hebben dan mijn website.

Tess

Ja kan je kan je vertellen wat het precies is?

MissV

Het is een eh, ja ik ben zo vol van wat ik aan het doen, jongens. Dus ja, maar dat komt ook omdat ik natuurlijk heb besloten om echt helemaal ervoor te gaan staan. Ik ben ook echt met m’n gezicht te zien. De hele wereld kan het zien. Ik verberg helemaal niks. En er was al niet zoveel verborgen aan mij. Maar ik heb dus besloten in die zin om echt officieel commercieel te gaan als meesteres Omdat ik echt vind dat we allemaal het recht hebben om onze eigen seksualiteit te mogen beleven en ik me wel echt geroepen voel om op een bepaalde manier om BDSM uit het taboe te halen. En er zijn heel veel mensen die dat doen, maar dat ik bij kan dragen aan BDSM uit een taboe sfeer te trekken en dat echt heel veel verschillende soorten mensen uit alle lagen van de bevolking zich met BDSM bezighouden. En dat dat echt eigenlijk niet zo raar is ofzo. Wat is niet zo raar? Wat is extreem? Dat is natuurlijk super persoonlijk. Dat was heel erg mijn behoefte. En ik heb al heel lang nagedacht over om iets commercieels. En ik ben heel langzaam steeds meer stapjes gaan zetten in die richting. En het begon op een gegeven moment toch een klein beetje als een soort test voor mezelf dat ik dacht, kan ik dat? Weet je wel? Zou ik een knop om kunnen zetten? Mijn allereerste commerciële ding, was op uitnodiging van een andere Pro domme. Toen dacht ik, ja dat wil ik. Zo kan het ook. En zo moet het ook zijn.

Tess

Ja.

MissV

Dat heeft me toen een beetje aan het denken gezet. En ja, BDSM is zo’n groot onderdeel van mijn leven. Altijd geweest, van ons leven eigenlijk. Ja, en dat gecombineerd met de behoefte om toch iets te mogen betekenen ook op het gebied van het mogen beleven van je seksualiteit. Is uiteindelijk deze website gekomen. Maar met name omdat, nou Corona kwam en ik deelde wel eens wat dingen van mijn scenes en daar krijg ik heel vaak berichtjes over, van hoe doe je dat nou? Hoe pak je dat nou aan? En toen had ik ooit al eens bedacht hoe een kick zou het zijn als ik gewoon de spellen die ik speel kan delen. Ik ben heel gedetailleerd he? Dat weten jullie.

Eva

Ja.

MissV

Ik ben super gedetailleerd in hoe ik dingen doe. Dat hoef je niet op die niet te doen, maar dat kan je wel op die manier doen. Wat als ik dat nou gewoon met iedereen kan gaan delen? Dat idee leefde al heel lang. Maar ja, hoeveel draagkracht heeft? Nou ja, toen natuurlijk mijn hele behoefte over wat ik net uitlegde. En toen kwam Corona en toen dacht ik shit. Waar gaat iedereen heen? Waar ga je naartoe? Wat ga je doen? Waar kan je nu nog terecht? Voor sommige is het echt een ontlading.

Tess

Ja.

MissV

En als je niet meer kan ontladen op een bepaalde manier, ja, dan kan dat ook best wel frustrerend zijn. En toen dacht ik, ik moet gewoon een plek verzinnen waar mensen gewoon terecht kunnen. En in het kader van dat ik al een keer iets commercieels had gedaan dacht ik. Dan moet er gewoon een online playroom komen. En het is zo leuk. Het is zo ontzettend leuk. Het geeft me zo verschrikkelijk veel voldoening. Echt. Ja, ik bedacht het en ik was laaiend enthousiast. Want anders dan ga je er natuurlijk niet voor want ik heb natuurlijk echt best veel erin geïnvesteerd. Het draait op een op een super beveiligde systeem. Allemaal software die erachter zit. Ik heb daar natuurlijk ook wel heel veel ingestopt, dus dan moet je er ook wel een beetje in geloven.

Eva

Maar was het dan zo, dat je merkte dat er vraag naar was en dat je dacht nou, ik vind het leuk dus ik ga antwoord geven op die vraag, of was het meer dat je dacht. Ik vind het leuk en ik zie wel of mensen dat gaan doen.

MissV

Ik dacht gewoon dit is een goed idee.

Tess

Ik heb natuurlijk op je website gekeken. https://www.yesmissv.nl/ heet het. En ja, ik zag daar dus inderdaad die online playroom staan. En er is ook een filmpje waarin je een beetje vertelt van ja…

Eva

Ja eigenlijk vertel je niets, je wordt echt heel nieuwsgierig.

MissV

Ja maar dat is wel echt mijn ding, ik ben heel mysterieus. Voor eeuwig, voor eeuwig vertel ik niks. Dat is echt mijn ding. Ook als ik in het echt speel, ik hou ervan dat je het gewoon niet helemaal zeker weet.

Eva

Ja dat is ook wat je zegt in het filmpje.

MissV

Ja, dat vind ik leuk.

Tess

Je weet het pas, als je het doet.

MissV

Ja. En een website is natuurlijk een ongoing ding. Het is nooit klaar. Dus er komt nog een blogplagina bij. En er komt nog een pagina met FAQ enzo. Om toch wel iets meer inzicht geven. Iets meer duidelijkheid te geven. En ik heb natuurlijk de gratis driedaagse eigenlijk. Je kunt rie dagen gratis in mijn playroom. Ook om mensen gewoon even naar binnen te laten. Kom maar even kijken hoe het werkt, en wat het is. Een heel klein tipje van wat je dan kunt verwachten. Maar ik wilde vooral een plekje creëren waar je, ongeacht of je nou veel of weinig BDSM ervaring hebt, je onderdanigheid gezien wordt, erkend word. Een plek waar je je gevoelens met een gerust hart in een veilige omgeving de ruimte kunt geven of te beleven. En voor sommige mensen verder te onderzoeken. Want er is zoveel te vinden in jezelf op dat vlak. En dan ga ik gewoon een beetje naar al die gevoelens kijken. En dan ga ik die grenzen beetje oprekken en ga ik het een beetje verslinden. Maar ik wil eigenlijk gewoon het leven vieren daar met gelijkgestemden. En verder is de Playroom natuurlijk wel in die zin echt op mij gericht. Want anders, ja als ik er geen plezier aan beleef, hoe is het dan echt of zo? Weet je al Tess? Het is wel online, maar ik heb natuurlijk wel wat dingen automatiseert ook, zodat je iedere dag mailtjes krijgt. Dat gaat allemaal automatisch, maar ik check wel echt alles. En ik lees echt alles. Wat ik ook super leuk vind, ik zit altijd in mijn handen te wrijven met zo’n heel stout lachje als ik die periode van de Playroom in ga met iemand.

Samen

Lachen

MissV

Nou ja, soms vraag ik om informatie tot bewijs te leveren van de opdrachten die je gedaan hebt. Het is wel online natuurlijk, dus hoe ga je laten zien dat je het gedaan hebt? Ik wil wel af en toe het zien, of dat ik het kan voelen ofzo. Dus je zit niet de hele dag met mij te chatten, zo is het niet. En dat we een beetje filmpjes gaan doen. Dat is in principe niet aan de orde. Je kan wel beloningen verdienen en dan kan je bijvoorbeeld wel verdienen dat je met mij mag chatten. En eh, ik en even kwijt wat ik wilde zeggen.

Samen

Lachen

MissV

Nee, ik weet het alweer. Nee maar het zit zo in mijn hoofd en alles is zo leuk. maar ik kan natuurlijk niet alles vertellen.

Tess

Zo jammer!

MissV

Maar voor de uploadfolder, daar zit een tijdslimiet aan en dat vind ik leuk. En dat maak ik allemaal met de hand aan natuurlijk. En dan zeg ik morgen om 12 uur verloopt deze folder. En dan krijgen ze een link met een tijdslimieten er aan. Maar als je dan niet op tijd je opdracht ingeleverd hebt, dan is die folder ook daadwerkelijk weg en dat vind ik leuk! Ik hoop altijd dat iemand dan te laat is. Want dat vind ik gewoon grappig. En ik doe wel eens dingetjes met geluidsfragmenten. Zie je! zit ik toch al weer veel te verklappen.

Tess

Ja! Heel goed!

MissV

En dat vind ik ook superleuk. Ik had een keer iemand die had straf gekregen. En ja, die moest daar geluidsfragment opsturen. En ja, dan hoor je toch weer iemand dat gekreun op de achtergrond. Maar je moet er wel echt voor gaan. Niks bestaat zonder de wil om het echt te doen. Je moet het echt jezelf gunnen ofzo. En je gaat toch niet naar feestjes? Dus wat ga je doen? Dan kan je net zo goed je geld uitgeven hieraan bedenk ik dan maar zo maar.

Samen

Ja.

MissV

Je moet er wel voor gaan ofzo. Je kan het dan zo intensief maken als dat je wilt. Maar in principe kan het ook gewoon ook als je samenleeft met een partner. Kijk, het feit blijft ook gewoon dat mensen dit leven leven zonder dat ze het met hun partner kunnen delen. Sommige mensen doen dit zonder dat hun partner dat weet omdat het gewoon teveel risico geeft. Ja, op toch een breuk in de relatie of mensen moeten daar nog naartoe groeien.

Eva

Hmhm.

MissV

En ik heb daar ook helemaal geen oordeel over. En soms zit je dan toch een beetje met, ja wanneer ga ik dat dan doen. En je moet wel een beetje privacy hebben af en toe. Maar ja, het is niet extreem ofzo. Er zijn ook gewoon mensen die heel creatief zijn, die eigen bedrijven hebben, dus hebben dan ook een pand ergens ofzo of hun eigen kantoor. En dan gaat de deur op slot en dan zijn ze even een kwartiertje of half uurtje niet bereikbaar. Of je zit in je auto. Je kan het ook gewoon lekker op je mobieltje doen. Gebruik je creativiteit. En dan zijn echt wel genoeg plekken te bedenken waar je eventueel daar een beetje mee bezig zou kunnen zijn.

Eva

Ja.

MissV

Ja nou ja, voor sommige opdrachten moet je echt wel even privacy hebben. Ik heb verschillende playrooms. Oh ik heb zoveel Playroom ideeën jongens. Echt, het houdt niet op in mijn hoofd. Maar ik heb nu de 14 daagse. Die is echt heel service gericht, die is meer domestic en discipline en service en ik heb dan een maand lang een all-in submissive. Gewoon sub to the max. Maakt me niet uit. Ik wil alleen maar onderdanig zijn, dus alle facetten kun je een beetje proeven.

Samen

Hmhm.

MissV

Wat zou je nou allemaal kunnen beleven vanuit die onderdanige rol? En dan hebben we dus discipline en service. En in die twee-weekse Playroom heb je ongeveer één keer in de week dat ik echt denk van, nou. Dan moet je echt wel even een half uur tot een uur even de gelegenheid hebben om alleen te kunnen zijn. Ja, en voor de rest zijn het kwartiertjes. Nou ja of langer wat je wil. En je bent er gewoon de hele dag mee bezig in je hoofd. Mensen zijn er de hele tijd mee bezig. Denken aan niets anders.

Tess

Ja, klinkt wel echt super tof!

MissV

Ja, het is ook echt super leuk! Absoluut!

Eva

Ja, we gaan zeker jouw website even linken. Dus als je nieuwsgierig bent geworden, kijk dan zeker eventjes op de website.

MissV

En je hoeft alleen maar ja te zeggen. Yess MissV.

Tess

Ja, als laatste. Want dan moeten alweer afronden. Ik ben heel erg benieuwd of er nog een bepaalde andere BDSM scene is waar jij heel nieuwsgierig naar bent dat je denkt. Maar daar zou ik nou echt wel eens een kijkje willen nemen, want daar weet ik misschien nog niet zo heel van af.

MissV

Nou ja, je hebt altijd meer te leren. Maar ik wil nog altijd beter worden in touwtjes. Ik heb er een soort haat liefdeverhouding mee. Ik hou heel erg van bondage wat natuurlijk op allerlei manieren kan. Dat vind ik wel grappig he. Dat je dat in verschillende scenes je ook vaak merkt. Niet generaliserend bedoelt overigens. Maar toch zijn het vaak dat je ziet van oh ja, dat is zo’n type. Mag ik dat zo zeggen zonder dat ik iemand beledig.

Tess

Ja hoor.

MissV

Maar welke scene? Ja, ik zou de ponyplay wel meer willen zien. Weet je wat het is? Mijn eigen creativiteit is zo groot, en in ponyplay denk ik. Ja, verzin ik in mijn hoofd. Maar ik heb een keer wel iemand. Ik vind het zo mooi he! Die hele leren paarden maskers. Je hebt echt hele mooie maskers. Maar ook paardenschoenen, van die hoeven zeg maar. heb je dat wel eens gezien?

Eva

Ja!

MissV

Ja, ik vind het wel echt super sexy en ik had een Kiiroo op een feestje. Iemand? Die was dan een paardje en die had dansen. Zijn ruiter. Of ja toch met mij. Nou ja, die zat er niet op, maar die liep ernaast. En het was een soort dressuur, dus die werd helemaal een beetje. Ik moest helemaal paraderen. Echter toen dacht ik wel een beetje theatraal of op z’n tijd ook wel echt wel heel erg leuk.

Eva

Ja.

MissV

toen dacht ik, oke. Maar wat doe je dan nog meer? Behalve dat paardje rijden en pijn doen?

MissV

Lachen

Tess

Ja.

MissV

Dat laatste is op zich reden genoeg, maar ik ben ik gewoon heel benieuwd naar de echte hardcorde ponyplay scene.

Tess

Volgende maand gaan we het hebben over puppyplay. Ja dat zijn natuurlijk weer ander soort “dieren”

MissV

Dat is leuk! Dat vind ik heel leuk.

Tess

Daar ben ik heel benieuwd naar. Want ik vind het echt. Euh ja, die puppy, die humanpuppy’s zeg maar, die vind ik echt zo cute.

MissV

Maar vind je niet dat puppy’s vaak aan mannen gelinkt wordt en kittens aan vrouwen? Valt jullie dat ook op.

Tess

Ja, vaak wel. Maar toevallig weet ik dat het niet altijd zo is.

MissV

Dat klopt.

Tess

Ik ben heel benieuwd om met iemand te gaan praten die in die scene zit.

MissV

Maar is het een man of een vrouw?

Tess

Ja, we gaan met een man praten.

MissV

Lachen

MissV

Oh, ik ga luisteren. Leuk. Ja en panty’s enzo. Dat is ook die scene. Niet alleen ja, sommige mensen hebben echt fishnet stockings enzo natuurlijk. Maar Nylons enzo. Dat is ook interessant.

Tess

Ja.

Eva

En jij Tess? heb jij een scene waar je meer van zou willen weten?

Tess

Nou ja, dus eigenlijk die puppyplay scene. En ik ben ook wel echt heel erg benieuwd naar de ageplay scene.

Eva

Oh ja.

Tess

Ja ja, dat vind ik echt super interessant. Dus. Ja, maar daar gaan we het volgende keer over hebben. MissV echt super fijn dat je onze gast wilde zijn. En ja, we zijn denk ik allemaal nieuwsgierig geworden. Dus we gaan allemaal jouw site checken. En fijn dat je dit allemaal met ons wilde delen. Vergeet ook niet even op onze site te kijken, meetthekinksters.nl. Daar posten we ook regelmatig blogs en volg ons ook op Instagram. Daar heten we ook gewoon Meet the kinksters. En dan zijn we er volgende maand weer.

Samen

Doeg!

outro

it, it it was… unbelievably painful.

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This