Intro

First of all, what went through my mind, is how stupid am I to actually volunteer for this

Tess

Je luistert naar de podcast meet the kinksters, waarin we je meenemen in de wereld van de BDSM, meesteressen, slaafjes, pijn, lust, zwepen, BDSM kelders

Eva

Of valt het allemaal wel mee? In deze podcast praten wij met de echte kinksters.

Samen

Meet the Kinksters

Intro

It, it it was, unbelievably painful.

Eva

Hoi, Super leuk dat je luistert naar.

Samen

Meet the kinksters.

Tess

Vandaag gaan we het hebben over vernedering en als gast hebben wij Natya. Je kent haar misschien nog wel uit seizoen 1. Maar voor wie dat niet gehoord heeft, zou jij je misschien even willen voorstellen?

Natya

Ja natuurlijk, ik ben Natya bijna vijftig jaar en dominant. En wat wil je nog meer weten?

Tess

Wat je kwijt wil?

Natya

Oh, ik heb ook nog een boek geschreven over BDSM.

Eva

Oh, dat is niet geheel onbelangrijk.

Natya

Ja, ik dacht dat zeg ik toch ook nog even.

Tess

Ja, maar dat is ook echt wel wat. Uhm, nou en waar gaan het hebben over vernedering. Dus ja, ik dacht als eerste vraag wat is vernedering?

Eva

Wij hebben eigenlijk onze hoop op jou gevestigd Natya.

Tess

Ja, omdat wij het niet kunnen uitleggen.

Natya

Ik vind het ook moeilijk om uit te leggen. Je zou kunnen zeggen dat vernedering te maken heeft met iemand klein maken of iemand onbelangrijk maken iets, ja een beetje wroeten. De identiteit van die persoon. Maar ik zou het ook niet echt goed kunnen uitleggen. Het heeft ook ermee te maken met eer ook dat je daar heeft het ook wat mee te maken. En ja, in de normale wereld zou ik zeggen de normale tussen aanhalingstekens is vernedering eigenlijk iets heel slecht. Je moet mensen niet vernederen. Je moet het tegenovergestelde van respect. Dus je behandeld mensen met respect. Juist in BDSM wereld heb je juist het tegenovergestelde van dat respect. Juist het respectloos behandelen van mensen, zou ik zeggen. Ik weet niet of dat een beetje in de buurt komt. Hebben jullie nog iets toe te voegen?

Tess

Ja, ik denk dat het ook echt te maken heeft met een soort schaamte die je dan ervaart. Wel dan diegene die het ondergaat zeg maar.

Eva

Je pikt mijn antwoord

Tess

Oh oh sorry.

Samen

Lachen

Tess

Ja ja, voor mij heeft dat heel veel te maken met schaamte en ongemak voelen. Of misschien ook wel gekleineerd.

Natya

Ja, schaamte vind ik ook een mooie erbij.

Tess

Ja.

Natya

Schaamte heeft ook weer te maken met het verborgen weer zichtbaar maken ergens. Met het sociale aspect ook.

Tess

Ja, dat heeft er vaak wel mee te maken. En je kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren iemand vernederen. Waar denken jullie dan aan om wat voor manieren je hebt? Heb je dat meegemaakt of gedaan? Of wil je misschien wel?

Natya

Je kan iemand seksueel vernederen en je kan spelen met sociale normen. Dus bijvoorbeeld het sensibiliseren van mannen. Dus een man aankleden als vrouw, wat een beetje paradoxaal is, dat dat tegelijk vernederend is. Want wat wat is er vernederend aan vrouw zijn?

Tess

En andersom is dat ook helemaal niet zo volgens mij.

Natya

Nee.

Tess

Ja, misschien ook wel voor sommige mensen, het is zo persoonlijk natuurlijk ook.

Eva

Ja

Natya

ja, ik ken het niet echt, moet ik zeggen. Maar misschien zijn er ook wel individuen die zich daardoor vernederd voelen van vrouwen die zich als man zouden moeten gedragen.

Tess

Ja.

Natya

Dan heb je het seksuele vernedering waarbij voor vrouwen het vaak te maken heeft met veelvuldig seksueel actief zijn. En met mannen heeft het weer vaak te maken met seksueel passief zijn of niet seksueel kunnen zijn. Dus die die tegenstelling heb je.

Tess

Wat ik ook heel leuk vind is, vernederen met iemand vies maken dus ja met spuug of plas. Ja, of eten misschien zelfs wel of modder.

Eva

Je kunt iemand ook vernederen om door zijn lichaam of zwakheden of onzekerheden..

Natya

Te benadrukken of daar iets over te zeggen uberhaupt?

Samen

Ja.

Natya

Ja, maar ook dat is heel persoonlijk, wat wel of niet kan in dat soort gevallen? Ik zat er nog net eentje had ik op de punt van de tong. We hebben al seksueel gehad, maar met maatschappelijke normen gehad, vies maken gehad. Ik zou zeggen dat je ook nog ritueel vernederen kan, bijvoorbeeld van lik mijn laarzen of knielen. Dat kan ook heel, vernederend werken. Dus we hebben nu vier soorten vernedering. En ehm.

Tess

Over iemands zwakheden. Dus wat Eva net zei, dat iemand onzeker over iets is of over iemand lichaam.

Eva

Je kan iemand. Ik weet niet of dat erbij hoort, ja dat hoort er wel bij. Maar je kan iemand ook gebruiken als meubelstuk. Dat gebeurd ook heel veel.

Tess

Ja! Dat vind ik ook heel leuk! haha!

Natya

Als meubelstuk inderdaad. Wat heb je nog meer? Oh je kan iemand ook door straf geven kleineren door in de hoek te moeten staan bijvoorbeeld. Of laten rondlopen met een bord waarop staat “wat ben ik toch een dom gansje” Ik noem maar wat.

Tess

Er zijn echt zoveel opties. Ja, en ik ben wel benieuwd. Eva, wat vind jij vernederend?

Eva

Ik denk als ik er zo even over nadenk dat ik de machtsverhouding al vernederend vind. Dus het begint eigenlijk al. Dus als je gewoon al met iemand afspreekt, jij bent de dominant en ik ben de sub. Dan vind ik dat al op een bepaalde manier in een bepaalde mate vernederend.

Natya

Dat de ongelijkheid er is?

Eva

Ja! En dan al die dingen die we net opnoemde, ja dat vind ik ook leuk. Dat mag ook, maar als je helemaal naar het begin gaat dan is het dus vanaf daar al.

Tess

Ja!

Eva

En jij dan?

Tess

Ik vind dat eigenlijk een heel goed punt, want je hebt. Maar ja, ik vind heel veel dingen vernederend denk ik. Ik schaam me gewoon best snel, dus daar is best wel makkelijk mee te spelen. Bijvoorbeeld als ik daar opgewonden van wordt en als iemand dat dan merkt dat ik daar opgewonden van wordt. En als hij dat ook nog zegt van oh ja, daar word je opgewonden van. Dan vind ik dan ook erg vernederend. Maar ja, ook het vies maken en het seksueel vernederen. Ja eigenlijk. Ik vind dat allemaal. Ik heb echt best wel veel dingen die ik vernederend vind. Maar inderdaad ook wat jij zegt ook alleen al die machtsverhouding. Zeg maar het feit dat iemand dan de baas is en echt dingen kan bepalen dat ik daar dan naar luister. En hoe meer daar dan de nadruk op ligt, hoe meer dat dan misschien als vernederend voelt.

Eva

Ja.

Tess

Ja echt best wel veel dingen gelukkig.

Natya

Grappig dat het bij jou heel erg te maken heeft met schaamte en bij Eva, meer met kleineren of kleiner zijn. Ik heb wel het gevoeld dat in de basis dat het wel met iets anders te maken heeft bij jullie beiden.

Eva

Dat kan wel ja, daar heb ik nooit zo over nagedacht.

Tess

Omdat ik juist echt best wel veel verschillende dingen vernederend vind. Zeg maar het verschil van ja soms schaam ik me heel erg, soms voel ik me juist heel klein. Dus ja, het hangt een beetje van de behandeling of misschien de situatie of de persoon af wat voor specifieke uitwerking dat dan heeft op mij.

Natya

Duidelijk, ja duidelijk vind ik wel interessant, in ieder geval om ook te horen van jullie, wat jullie leuk vinden en wat jullie vernederend vinden. Wat jullie leuk vinden in vernedering.

Tess

Wat vind jij vernederend? Want jij doet het, zeg maar vanaf de andere kant. Hoe is dat dan?

Natya

Om heel eerlijk te zijn ik vind niks an sich vernederend. Dat is heel, heel stom. Er is ook niks wat zeer vernederend is. Het is echt de reactie van de anderen op de handeling die ja een soort, nou als de ander dat ziet als vernederend, is het vernederend?

Tess

Ja.

Natya

En zolang die ander het niet ziet als vernederend Ja, dan is het niet vernederend. Ik kan jou wel zeggen bijvoorbeeld van joh, lik mijn laarzen, maar als jij denkt van oh! tof!

Samen

Lachen

Natya

Ja dan is het niet vernederend. Dus ja, het is echt vernedering is echt afhankelijk van de ontvanger van de vernedering. Wat dat betreft heb je er als dom daar heel weinig over te zeggen. Wat zal die andere vernederend vinden.

Tess

Als dominant, zeg maar, waarom wil jij iemand vernederen?

Natya

Met pijn heb je al een beetje van, ja pijn is fijn. Maar met vernedering heb je dat nog nog erger. Je hebt zulke tegenstrijdige emoties in vernedering. Dat het echt prachtig is om te zien. Je hebt zulke worstelingen in die anderen ook die je vaak waar je dan ook getuige van bent. Dat vind ik heel mooi. Ik denk dat het ook wel een stukje macht heeft van joh, dat ik DAT mag doen met die andere terwijl die dat zo niet oké ergens vindt. Maar tegelijkertijd ook weer wel. Het heeft ook iets machtsvols en het heeft ook af en toe echt spelen met taboes. Zo van ja, dat zou je eigen niet moeten doen. Maar ik doe het lekker toch! Dat dat een beetje de reden is.

Eva

Voel je je dan heel trots als iemand dat dan toch doet voor jou zeg maar?

Natya

Ja ja, dan glunder je van binnen.

Samen

Lachen

Natya

Stel, iemand heeft zichzelf voorgenomen van ik ga nooit je laarzen de likken om weer op dat hele simpele voorbeeld van laarzen likken komen. En als je iemand zover krijgt dat die het met tegenzin doet, maar tegelijk zich diep vernederd voelt en het toch niet NIET kan doen. Dat is gewoon ja, King of the World. Dat is een machtig gevoel van jewelste.

Tess

Ow wow ja!

Eva

Je omschrijft dat wel echt heel tof.

Tess

Ja, ik kan me nu helemaal voorstellen. Maar ja, Eva, jij hebt dat vanaf de andere kant. Waarom? Waarom wil dat?

Eva

Waarom moet ik steeds als eerste?

Tess

Zodat ik er nog over na kan denken!

Eva

Waarom ja, weet ik.. Weet ik veel! Waarom wil ik dat? Ik vind het. Dat maakt de machtsverhouding nog meer aanwezig. Ik hou gewoon heel erg van het machtsverhouding. Ik wil me gewoon heel graag heel klein voelen. Ik vind het leuk, vind het fijn, ik vind dat opwindend. Dus als iemand je dan vernedert dan voel ik me nog kleiner? Die machtsverhouding, die is er al. Maar als het dan ook nog met vernedering is, dan word je nog kleiner en dan groeit die machtsverhouding

Natya

En wordt jij dan alleen maar kleiner? Of wordt die ander daar ook groter van?

Eva

Veel groter en ja, dat vind ik leuk. En nu ben jij aan de beurt Tess.

Tess

Laten we wel eventjes zeggen van Tess. Jij staat bekend erom hoe erg jij van vernedering houdt.

Tess

Ik denk dat het voor mij, ik zie het een beetje als emotioneel masochisme en als ik vernederd word op dat moment, dan voelt het gewoon echt zo ellendig. En dan voel ik me heel zielig. En dan kan ik er echt helemaal heerlijk in zwelgen. Ik kan helemaal onder duiken. In die ellende. En dat vind ik dan heel erg lekker. En ik probeerde dat laatst is een keer aan iemand uit te leggen die er echt helemaal niks mee had. Ik denk ik een beetje zoals dat sommige mensen bijvoorbeeld speciaal een heel zielig liedje opzetten om zich even rot te voelen. Of die ene hele nare film kijken waar je altijd zo verdrietig van wordt dat je gewoon even helemaal in dat gevoel kan gaan. Ik heb dat denk ik met vernedering in mijn hoofd gaat dan helemaal uit, maar de rest van de wereld bestaat niet meer. Het is alleen maar die situatie die op dat moment wel heel echt voelt. Ik voel ook al die emoties, maar het is een hele veilige plek en een hele veilige manier om dat op die manier te beleven. Voor mij voelt dat dus heel ellendig. Maar ik hou heel erg van me zo ellendig voelen in specifiek die situaties.

Tess

Dus dat..

Eva

Ja.

Natya

Dat is ook een mooie uitleg. Ik vind trouwens wel leuk hoe je dat koppelt aan zo’n film kijken. Mensen kijken dan echt van die jank films enzo.

Tess

Van de vreselijke drama’s dat je dan helemaal meeleeft en denkt oh, wat is dit toch ellendig. Soms is dat echt lekker toch? En ik wil dat dan.. ja

Natya

Jij bent dan de hoofdpersonages in je eigen film eigenlijk.

Tess

Haha ja ik wil dat dan dan meer!

Eva

Maar hoelang speel jij al met vernedering Natya?

Natya

Ik ben al vanaf het begin dat ik begon met spelen en dat is twintig jaar geleden. Meer dan twintig jaar geleden nu begonnen met vernedering en één van de voorbeelden die ik mij uit die periode herinner, een heel klein, was een hondenbak en dat is. Ik vond dat heel bijzonder van. Ik heb drie keer drie verschillende mensen opgedragen uit een honden bak te eten en er was één die was helemaal dat die zich diep vernederd voelde, en echt met tegenzin dat hapje voor hapje en toch deed, maar gewoon die hele gezichtsuitdrukking van hoe vernederend die zich voelde en de andere die moest er alleen maar keihard lachen. Dus dat was compleet lachwekkend, van moet ik uit de honden bak?! nou oke als jij dat wil. En die andere die had van joh nee. Punt. Dit is zo mens onterend, dat doe ik niet. Dat vond ik wel een hele bijzondere les. Dat vernedering is ook echt balanceren op een koort, het is balanceren aan de ene kant dat het niet lachwekkend moet zijn of gewoon stom. De andere kant moet het ook niet ver over de grenzen mensonterend worden. En het is een hele fijne balans act. Dat vind ik er toch ook wel heel knap in.

Tess

Ja, maar ik vind dit ook echt wel een heel mooi voorbeeld van hoe persoonlijk vernedering dus is. Wat bij de één heel goed werkt bij de ander helemaal niet.

Natya

Nee, je kan niet. Je kan het niet. Het is niet een one size fits all vernedering. Nee, nee, absoluut niet. Dat vind ik ook heel bijzonder van vernedering. Ik vind het ook bijzonder als je iemand leert kennen van hoe vind je het uit? Want de meeste mensen gaan niet zeggen, als je dit doet, dan voel ik me vernederd. Je moet het echt uitzoeken, van joh wat werkt voor die persoon, en wat werkt absoluut niet voor die persoon. Waarmee krijg k die persoon op de kast. Of waarmee krijg ik die persoon in de goede mindset. Dat is Ja, het is echt leuk om zoiets te doen. Het vergt ook best kennis en het is ook moeilijk. Het is een beetje vissen.

Eva

Dat snap ik wel. En wat je net ook zei, het is ook best wel een verantwoordelijkheid want je balanceert inderdaad echt wel op een op een koord en je wil niet iemand een verkeerde ervaring geven wat dat betreft.

Natya

Liever niet.

Eva

Nee.

Natya

Maar je hebt het niet helemaal 100 procent in handen. Je kan zo omdat het zo subtiel is. We hebben het over uiterlijk gehad om iemand te vernederen met uiterlijk. En je kan het ene ding hebben dat helemaal goed gaat en het andere ding qua uiterlijk, ja weet ik veel wat hij herinnert aan een pestkop op de lagere school waardoor het echt niet oke meer is. Dus het is er is ook een beetje gokken

Samen

ja.

Tess

Maar ik vind het zelf ook met vernedering dat het ook wat onduidelijker is zeg maar waar dan voor mij persoonlijk mijn grenzen liggen. Ik denk dat dat in het algemeen ook met vernedering moeilijker is om je grenzen aan te geven. Want wanneer het bijvoorbeeld gaat om een pijn spel. Dan kan je gewoon zeggen ik wil gewoon nooit dat je me met een singletail slaat bijvoorbeeld of ik wil niet dat je mij in mijn gezicht slaat. Maar ja, met vernedering ligt dat wat gecompliceerder.

Natya

Ja, lang geleden was er een sub die me ooit vertelde dat je met vernedering of alles wat een beetje psychisch is een beetje moet nadenken als zo’n kriebel trui van weet je wel, als je die aan hebt dan kriebelt die en dan moet je gewoon, zodra je voelt dat het begint te kriebelen, moet je nee zeggen. Want een trui die kriebelt gaat alleen maar nog erger en erger kriebelen. En dat dat eigenlijk is, hoe je het met vernedering een beetje de grenzen moet aangeven. Als je merkt dit zit niet lekker, gaat het niet lekkerder zitten als je ermee mee doorgaat. Meestal.

Tess

Hebben jullie wel eens meegemaakt in een vernedering spel dat je dacht van oh! dat ging eigenlijk echt te ver?

Eva

Ik heb wel eens gespeeld met vernedering over mijn lichaam en dat vond ik eigenlijk niet leuk.

Natya

Achteraf?

Eva

Achteraf? Nee, ook tijdens eigenlijk niet meer.

Natya

Oke.

Eva

Dat ik echt doorhad van van dit, dit doet me op een verkeerde manier, “wat” zeg maar.

Tess

Ja

Eva

Dat vond ik niet, vond ik niet leuk, maar ik had niet tijdens het spel dat ik niet de durf om daar iets van te zeggen. En achteraf voelde ik me daar heel rot over. Ik dacht dit was geen geen leuk spel. Dus. Ik kan wel een grens aangeven qua vernedering. Ik wil dat nooit meer

Tess

Dat is wel lekker duidelijk. Dus dat is wel fijn dat je dat nu in elk geval weet.

Eva

Ja.

Natya

Maar waarom kon je die grens niet aangeven tijdens het spel? Vond je dat stom van jezelf?

Eva

Ik dacht ik moet het maar even doen ofzo. En dan kan ik later dan wel zeggen wat ik er van vond. Ik moet misschien niet meteen stoppen. Misschien even aankijken.

Tess

Maar dat is die kriebel trui!

Eva

Dat was dus inderdaad die kriebel trui! Dat had ik moeten stoppen.

Natya

Nouja moeten..

Eva

Nouja moet. willen.

Tess

Ja. Ja was fijner geweest.

Natya

Ja, was fijner geweest en achteraf maar achteraf is altijd makkelijk praten.

Eva

Ja klopt.

Natya

Heb je daar veel last van gehad na afloop?

Eva

Ik ben er wel echt een paar dagen lang een beetje verdrietig over geweest, omdat ik niet zo goed meer wist of het nou spel was of dat het écht zo was.

Tess

Ja..

Eva

Dus meende die persoon het nu wel of niet?

Natya

Ik heb dat ook eens een keer als D meegemaakt dat ik de volgende dag te horen kreeg van de sub van dat hij het graag had willen horen. Dat het niet echt was wat ik zei.

Eva

O ja.

Natya

Dan denk ik wel van oh, dat was handiger geweest om dat iets van te voren te weten. Ik dacht dat het duidelijk was van een spel is een spelsituatie, maar het hoeft niet altijd duidelijk te zijn voor de anderen, dus eh dit is niet echt. Dit was echt spel. Dit is onze film die we met z’n tweeën maakten. En dat vond ik wel vervelend dat iemand zich zo rot daarna voelde. Dat voelt altijd wel, ja, dat is niet de bedoeling. Het is niet de bedoeling van een spel, niet op die manier in ieder geval rot voelen.

Eva

Nee precies, en jij tess? Heb jij wel een keer iets meegemaakt dat je dacht achteraf of tijdens dat je dacht hm?

Tess

Ik wou nog even terugkomen op wat Natya zei, want ik hoorde het best wel vaak om me heen dat mensen dan na vernedering dat ze dan willen horen van nou maar dat was niet zo. Stel je voor als je tegen iemand had gezegd oh nou je bent echt een dom gansje ofzo dat dan daarna gezegd wordt. Nee, ik vind je hartstikke slim en ik waardeer je om je slimheid en weet ik van wel. Maar voor mij is dat eigenlijk helemaal niet zo, want voor mij zou dat juist een beetje afbreuk doen, als iemand daarna heel expliciet zou zeggen van ja, het was allemaal gewoon een leugen. Want als we dit dan nog een keer willen doen, dan wil ik niet dat ik dan op dat moment denk. Oh ja, maar wacht, de vorige keer meende hij er ook niets van. Dus dat is nu ook niet.

Eva

Dat snap ik wel. Dat heb ik ook. Maar ik vind het wel fijn om daarna te horen. Het is klaar nu, zeg maar. Dus dat vind ik wel fijn. Ik vind het ook niet erg om nog even te zwelgen in mijn eentje, maar ik vind het wel fijn om dan daarna te knuffelen en dat iemand gewoon zegt het is nu klaar en je hoeft niet te zeggen dat ik heel slim ben of mooi of whatever. Maar wel het is klaar nu.

Tess

ja, nou ja. Bij mij zeg maar werkt het juist beter als ik. Euh ja, als ik het nog wel ergens geloof, maar wel dat de band die we hebben dan zo is dat ik dat ik dan denk van oh ja, dus misschien vindt die maar een heel dom gansje, maar hij vindt me toch een heel leuk persoon, of dat nu wel of niet zo is. Dat maakt ook niet uit, want ik heb nog andere dingen die hij wel leuk vind. Maar ik hoef dus niet per se te horen van joh, het was allemaal niet waar.

Nou dat zegt iets belangrijks over aftercare. Dat ook aftercare voor iedereen weer verschillend is en dat je dat je ook eigenlijk dat het beste van tevoren een beetje moet kunnen inschatten. Als je het kan inschatten bij jezelf wat niet iedereen weet precies hoe ze het moeten inschatten. Maar als je het kan inschatten vertel van joh, ik heb het meer nodig dat je het niet wil nadrukkelijk zeggen of ik wil wel eventjes echt horen dat het stopt, dat het het einde is. Ik wil graag horen dat wat je zei dat je dat echt niet meende. Dus vertel het als het je lukt. Want het lukt niet altijd natuurlijk om het te zeggen wat je nodig hebt.

Tess

Het kan ook anders zijn dan wat je van tevoren had gezegd. Ik kan mij best voorstellen dat ik ook een keer in een situatie kom waarin ik zoiets heb van Ja maar je moet nu wel even vertellen of je dit wel of niet echt meende. Ik bedoel, dat kan ook zomaar je mag dat altijd nog veranderen. Dat staat niet ineens vast ofzo.

Eva

Ja.

Tess

Maar ja, zelf heb ik, om even terug te komen op de vraag volgens mij nog nooit meegemaakt dat ik dacht van nou, dat ging echt te ver. Ik heb wel gehad dat ik dacht van nu weet ik dat dit niet het soort vernedering is wat ik leuk vind of wat me raakt.

Eva

Zoals?

Tess

Nou één keer op een feestje moest ik de hele tijd in een string rondlopen, die dan ook nog eens heel hoog opgetrokken werd, terwijl iedereen dat gewoon leuke outfitjes aan had. Ik had ook een heel leuke outfitje mee, maar ik moest dan de hele tijd in een string rondlopen en mijn haar was heel raar gedaan. En ik voelde me daar gewoon helemaal niet comfortabel mee, want iedereen zag er gewoon leuk uit. En ik had het idee van ja, ik sta je dan wel een beetje voor lul met die string zo heel hoog. Helemaal zo een jaren tachtig model, met zo’n hoog op gesneden streng ofzo en mijn haar heel gek. En ik voelde me niet vernederd, maar ik voelde me meer gewoon voor lul en dat irriteerde me zeg maar meer een beetje dan dan dat ik dat ik daar dan echt..

Samen

Lachen

Tess

Ik hoor jou echt lachen op de achtergrond. Maar ja het ging niet te ver ofzo. Want ik bedoel ik heb er helemaal geen last van gehad. Verder, maar ik vond het gewoon dat ik dacht nee.

Natya

Niet leuk.

Tess

Het raakt me niet op de manier waarop ik dat graag wil dat het me raakt.

Eva

Ja, maar dat is hetzelfde wat we soms tegen elkaar zeggen dat je, je hebt. vernedering en voor lul. En ja, dit was voor jou, een voor lul.

Natya

Meer het mensonterend voor lul?

Tess

Ja, nouja ik vond het niet eens mensonterend. Ik vond het gewoon voor lul ofzo.

Eva

Ja voor lul.

Tess

Ja, het raakte niet de goede knopjes zeg maar. Dus dat deed het niet voor mij. Maar ja, niet dat het te ver ging, dat heb ik nog niet gehad en daarom weet ik ook niet zo duidelijk van joh, daar ligt voor mij de grens. Want ja, ik ben dat nog niet tegengekomen eigenlijk

Natya

ligt er wel een grens qua vernedering voor jou?

Tess

Nou, dan vraag ik me dan wel eens af. Ik ja, logisch gezien denk ik, nou ja, dat moet haast wel, maar ik zou dat nu niet niet echt kunnen verzinnen ook.

Natya

Niet van dit is een grens? Dit never nooit.

Tess

Nee, nee. Kijk er zijn wel wat dingen waarvan ik denk ja dat is misschien wel gevoelig ofzo, maar ik wil dat allemaal wel proberen. Dat lijkt me allemaal. Ja, ik vind allemaal wel dat leuk.

Samen

Lachen

Natya

haha! Hoe je dat ook zegt, ik wil het allemaal wel proberen!

Tess

Ja ja, ik hou daar gewoon van. Maar ik hoorde je net lachen. En wat ik me ook afvroeg. Voel je je wel eens schuldig als je iemand vernederd?

Natya

Ik zat heel erg te denken, maar niet tijdens. Nee, het is alleen maar leuk als iemand, of dat geval waar ik vertelde dat die man daarna bij de nazorg niet heel tevreden was. Dan voel ik me niet schuldig over wat er gebeurt is. Maar ik voel me wel slecht dat iemand zich zo slecht voelt. Het is gewoon vervelend.

Tess

Dus als je echt hele gemene onaardige dingen zo iemand aandoet of tegen iemand zegt en dan denk je nooit bij jezelf oh, nou, dat is wel gemeen van mij. Ik voel me wel een beetje schuldig? Helemaal niet?

Natya

Nee, ik denk wel, het is wel gemeen van mij. Het is leuk voor mij want anders zou ik het niet doen. Maar ik voel me niet schuldig. Waarom zou ik me schuldig voelen?

Eva

Dat hoort, dat hoort Natya.

Samen

Lachen

Natya

Het zelf schuldig voelen, zou gewoon tegen me werken in zulke gevallen.

Tess

Ja.

Natya

Het is beter om me niet schuldig te voelen, maar ik denk ook dat ik in een makkelijke positie zit als D. Ik zou ook niet vlug iets doen als ik denk van joh dat vind ik over mijn grens. Niet dat ik iets kan bedenken wat over mijn grens gaat, maar ik zou het niet doen.

Tess

Ja, maar dat is ook logisch.

Natya

Ik kan niks bedenken wat echt over mijn grens zou gaan qua vernedering? Nee ik zit echt na te denken.

Tess

Alles kan, en alles is leuk. Vind ik ook

Eva

Ik wilde aan Natya vragen, zijn er specifieke manieren waarop je een sub graag vernederd?

Natya

Nee, hangt echt van de andere af. Ik vind het wel leuk, bijvoorbeeld met spugen. Dat vind ik wel een hele grappige en leuke manier om te doen omdat het ook echt iets. Het heeft ook iets fouts, en ik hou wel van als het iets fout heeft. Je spuugt iemand niet zomaar in het gezicht. Dus iemand gewoon in gezicht spugen nog opdragen om het op te vangen met zijn mond, weet je dat heeft gewoon zoiets fouts dat als je dat doet dat doet, het gewoon. Ja, dat voelt toch gewoon geweldig! Van oh! Wat ben ik toch lekker bezig nu! Iemand in het gezicht slaan als iemand dat afschuwelijk vind, dat voelt ook gewoon zo fout. Iemand echt een beetje objectiveren. Maar ik vind het leuk om het objectiveren dan niet als meubelstuk, maar dat iemand er eigenlijk niet toe doet. Weet je wel? Meer van die staat er wel maar die staat er niet echt. Dat vind ik ook gewoon leuk. Dus een beetje op die manier is het wel leuk. Ja, maar echt favoriete dingen. Nee, het hangt heel erg denk ik ook van de reactie van de andere. De reactie van die andere zorgt ervoor dat iets wat ik nu niet leuk zou vinden. Als die andere daar perfect op reageert, wordt het mijn favoriete manier van vernederen mogen.

Samen

Lachen

Eva

Ja precies, ja, maar dat snap ik wel, want daar gaat het over. Jij kan wel iets doen, maar als het bij die ander geen reactie teweegbrengt. Dan is het niet leuk.

Natya

Nee, dan heeft het geen zin. Als hij zegt ja als jij dat wilt eet ik wel uit die hondenbak, maakt me niets uit. Ik doe het wel als het jou gelukkig maakt.

Tess

Dan is het niet leuk.

Natya

Nee, nee, dat maakt het een stuk minder leuk.

Tess

Maar jij dan Eva? Heb jij iets wat bij jou altijd werkt? Dat als dit gedaan wordt, dan voel ik me zo vernederd.

Natya

Het Eva knopje.

Tess

Vertelt het even aan iedereen!

Eva

Het is gewoon super onhandig eigenlijk omdat dit zo te vertellen. Ook omdat ik niet zo heel goed weet. Misschien moet jij nu eerst Tess.

Tess

Nou ja, ik denk dat bij mij denk ik dat heel veel dingen wel werken. Als mensen over mij praten alsof ik er niet bij ben. Of dat er echt gezegd wordt dat ik ik niks mag zeggen of dat ik me niet met een gesprek mag bemoeien. Een schoen op mijn rug, of op mijn hoofd weet ik veel, gewoon wat op mijn lichaam zeg maar. Dat iemand dus zeg maar mij als voeten bankje gebruikt bijvoorbeeld. Dat werkt ook altijd. En heel veel dingen dus met schaamte werken ook heel vaak. Ja, ik denk dat het bij mij gewoon heel moeilijk is

Samen

Lachen

Tess

Ja

Eva

Ja, ik zit echt, ben heel hard aan het nadenken. Ik denk dat ik.. Ik vind het iemand aan moeten kijken al heel vernederend. Soms, als ik me heel klein voel, dan wil ik altijd wegkijken enzo. Ook als iemand mijn kin pakt, het voelt heel kinderlijk enzo. Het aan mijn gezicht zitten zeg maar dat je iemand aan moet kijken. Dat is echt super klein, maar dat werkt bij mij eigenlijk altijd direct.

Natya

Als een tierelier.

Tess

Ik vind het ook wel lief ofzo

Eva

Ja, oh en slaan.. ja slaan in mijn gezicht werkt ook.

Tess

Ja.

Natya

Dat werkt heel goed.

Eva

Ja.

Tess

Ik krijg er gewoon helemaal zin van!

Samen

Lachen

Natya

Alles wat we hebben besproken wil jij?!

Tess

Ja!

Eva

Maar hoe is een vernedering spel anders dan een spel dat meer gericht is op pijn of bondage of iets dergelijks?

Natya

Om te beginnen denk ik dat je pijn, bondage, dat kan je ongeveer met iedereen doen. Nouja bondage ik ben niet heel erg van bondage, maar van de pijn dan. Pijn kan je ongeveer met iedereen doen. Iemand een beetje slaan, knijpen, bijten, weet ik veel wat. Dat is ook vrij makkelijk te doseren dat je makkelijk kan zien aan de reacties van de andere. Ik zit nu bijna op de grens. Dus dat is vrij gemakkelijk. Terwijl voor mentale spelletjes denk ik toch dat je ietsje meer een connectie moet hebben. Je moet ietsje meer een soort band of zoiets hebben. Je moet iets meer iets zijn tussen elkaar. Dan zomaar.

Eva

Ja.

Natya

Vind ik tenminste. En het is ook ietsje. Ik vind het zelf ook iets intiemer.

Samen

Ja

Natya

Het heeft iets heel intiems, als je iemand vernedert, als je iemand klein krijgt, als iemand met zijn schaamte speelt. Je speelt ook met een soort duistere kant van iemand met die gevoelens. Die gevoelens van klein zijn van afhankelijkheid, met schaamte dat zijn ook van die gevoelens waar we ons.. Waar mensen zich voor schamen. Het is ook een gevoel waar mensen ook een beetje moeite mee hebben. Dus dat je dat soort gevoelens bewust gaat opwekken bij de anderen. Bewust in gaat porren, wroeten, het heeft iets heel intiems.

Tess

Voor mij is dat ook zo. Voor mij is de vernedering spel is voor mij ook echt veel intiemer dan een pijn spel of bondage. Voor mij voelt dan ook alsof iemand dan ook zeg maar ja, de minder leuke kanten zeg maar, dus van mij helemaal ziet. En daar dan ook meespeelt of misschien de nadruk oplegt. Dus dan voelt het alsof iemand mij veel meer ziet zoals ik echt helemaal ben. In plaats van normaal naar andere mensen toe. Dan probeer je toch altijd een beetje leuk te zijn en alle goede dingen probeer je dan te laten zien terwijl het met zo’n spel dan denk ik oh maar nu zie je echt nog veel meer van mij. Dingen die ik niet zomaar aan iedereen zal laten zien. En jij ziet het en je benadrukt het ook een. Daardoor voelt het voor mij ook veel intiemer. En het is inderdaad niet iets wat ik zomaar met iemand zou kunnen doen.

Eva

Nee.

Natya

Het heeft iets van vanuit de kant van de dominante beetje van Ja, wat ze vroeger zeiden op schoolpleinen van meisjes plagen kusjes vragen een beetje. Dat ervaar ik ook een beetje van dat het ook iets heel liefdevols is. En dat klinkt super tegenstrijdig misschien, maar het heeft wel iets , dat door de intimiteit heeft het ook iets terwijl je die ander helemaal klein maakt, zo helemaal in dat duistere gaat wroeten. Het heeft iets heel liefdesvol.

Samen

Ja.

Natya

Het heeft ook iets heel bijzonders.

Tess

Ja, maar dat vind ik ook.

Eva

Ik heb ook, ik vind het heel lekker om na een BDSM spel te bedenken. Het enige wat ik kan bedenken WTF Is er gebeurt. Ik heb dat zeg maar meer na een vernedering spel dan na een pijnspel.

Tess

Oh ja, dat herken ik echt heel erg.

Eva

Dat ik echt denk, wat? wat? he?

Tess

WTF

Natya

Het is niet altijd makkelijk om in een vernedering spel te raken vind ik tenminste. Want je moet net de goede knoppen indrukken. Maar als je er eenmaal bent, dan is het zo’n flow dat is echt als een bubbel echt, het is dan echt je eigen wereld. Nog meer dan met een pijn spel. Je zou een pijnspel kunnen doen en nog eventjes vertellen aan iemand die naast je zit, hoe het met de kinderen gaat om het zo te zeggen. Maar met een vernederingsspel, ja daar moet je echt compleet bij zijn.

Eva

Ja

Tess

ja, zo ervaar ik het ook wel. Ik bedoel ik vind een pijn ook hartstikke leuk en lekker. Maar vernedering is voor mij toch wel het allerleukste.

Natya

Kersje op de taart?!

Eva

Ja.

Tess

Inderdaad ja.

Natya

De BDSM taart. Het is wel een heel bijzondere Ja, ik vind het heel bijzonder. In ieder geval

Eva

Dat is het ook, maar kan je ook met vernedering spelen met iemand die je nog niet zo goed kent?

Jawel, maar dan kom je wel meer in een beetje rituele vernedering terecht en een beetje in de standaard dingen die bij heel veel mensen werken. Maar je kan niet echt wroeten. Of het is een gelukstreffer. Je kan een gelukstreffer hebben, hé. Je komt iemand tegen en op de één of andere manier krijg je een spel die helemaal goed gaat. Dus het kan wel, maar dan heb je ook op dat moment echt een heel bijzondere band met elkaar vind ik tenminste.

Tess

Ja, maar ik denk inderdaad dat dat dan vooral een toevalstreffer moet zijn ook. Want als iemand je nog niet nog niet echt kent, dan kun je ook niet zo goed weten wat vernederend zou zijn voor jou.

Natya

Nee, dan ga je een beetje, ja, je kan het een beetje spelen met een soort, ja je vist een beetje met een soort net. En dan kijk je wat er een beetje blijft hangen in dat net.

Tess

Ja, maar het lijkt mij ook wel moeilijker. Juist omdat.. Omdat ik het, het leukst vind om te spelen met dingen waarvan ik dan echt denk van oe ja, misschien vindt die persoon dat ook echt. En als ik iemand nog niet zo goed ken, dan weet ik ook nog niet zeker of die persoon mij wel. Toch wel een leuke persoon vind. Dus ondanks al die ellende dan zeg maar dat hij mij dan nog steeds leuk vindt. Dus ik zou dat met iemand bij wie ik dat vertrouwen nog niet echt hebt, zou ik dat ook wel moeilijker vinden. Ik weet ook niet of ik het zou willen.

Natya

Je wilt wat meer vertrouwen voor een vernedering spel?

Samen

Ja

Eva

Dat is denk ik niet heel gek. Ik denk dat dat wel en ik wil niet per se het woordje normaal gebruiken, maar ik denk dat dat voor de meeste mensen geldt.

Natya

Voor veel in ieder geval wel ja, ik denk ik denk het ook hoor

Eva

Ik haat zeg maar mensen veel meer met wie ik die vertrouwensband al heb. Ik kan echt denken. Hoe kan je mij dit aandoen?

Tess

Lachen

Tess

Maar dan vind je echt dat hij zich schuldig moet voelen?

Eva

Ja! echt waarom doe je mij dit aan? wtf?!

Natya

Maar vind je dat juist fijner?

Eva

Nou ja, ik haat dan die persoon meer als ik die persoon niet ken dan denk ik nouja doe maar, want ik ken je niet.. Boeien.

Tess

Oh! ja.

Natya

Ik vind dit een interessante.

Tess

Ja daarom de vraag van voel je je niet schuldig is, die stel ik ook wel vaker omdat ik echt denk van dit is zo gemeen! Hoe kan je je niet schuldig voelen? Bijna een soort verontwaardiging. Maar dat vind ik het wel extra leuk. Als die ander zich niet schuldig voelt moet ik wel zeggen.

Samen

Lachen

Eva

Zeg jij dat dan ook tijdens een spel?

Tess

Nee, maar daarna denk ik wel, dit is zielig voor mij.

Eva

Ik kan tijdens een spel dan echt in mijn hoofd denken. oh.. Hoe kan je dit doen joh?

Tess

Oh echt tijdens al?

Eva

Ja, ik praat. Ik zeg het niet, maar ik denk het wel.

Tess

Oh nee, dat heb ik helemaal niet, want ik heb juist in zo’n spel.

Natya

Jij kan niet meer denken…

Tess

Nee, ik zit er helemaal in. Dat maakt niet uit wat iemand zegt. Ik denk dan van oh ja, dat is ook zo. Ja, ik geloof dat helemaal. Dan denk ik van oh wat vreselijk voor die persoon dat die zich niet met mij bezig moet houden.

Natya

lachen! Jij hebt medelijden met de D.

Tess

Ja en met mezelf, want het is ook heel sneu voor mezelf, dat ik echt helemaal niks te bieden hebben en zo.

Eva

He? ik word juist boos!

Tess

Nee, ik ga er helemaal in mee. Ja, heel goed gelovig.

Eva

Haha! Wat grappig.

Natya

Jij wordt er opstandig van eerder?

Eva

Ja, nee, ik doe het allemaal wel, maar ik heb wel zo. Ik heb wel steeds in mijn hoofd fuck you! en ik haat je en waarom doe je dit? Waarom doe je mij dit aan? Hallo? Kijk, hoe leuk ben? Waarom doe je mij dit aan?

Tess

Dat vind ik wel grappig, dat wij dat zo tegenovergesteld hebben, dat wist ik niet.

Eva

Dat wist ik ook helemaal niet. haha! Maar hoe lang kennen we elkaar al?

Tess

Maar we hebben ook best wel eens samen, zeg maar in vernederende situaties gezeten. En dan vind ik het nu achteraf wel grappig dat jij dan dacht van nou! Waarom doen ze dit met ons tweeën? En ik dacht oh ja, logisch dat ze met ons doen.

Samen

Lachen

Tess

Ik weet niet of ik ook echt zou vinden dat Eva het ook echt verdient. Ik denk dat ik het voor Eva wel gewoon heel zielig zou vinden.

Eva

Oh dat vind ik wel lief!

Tess

Ja juist altijd als ik dan iemand anders zie die voor vernederd word, vind ik altijd heel zielig.

Natya

Vind je dat echt zielig?

Tess

Ja dat vind ik echt heel zielig. En dan kan ik wel bedenken van oke, ik weet dat deze persoon dat heel lekker vindt, maar ik vind dat zo zielig. Ik denk van van oh zo gemeen en dan wil ik die persoon gewoon beschermen. Ook die persoon beschermen en ik vind dat echt heel sneu.

Natya

Serieus?

Tess

Ja nee, echt. Daarom is ook steeds die vraag of voel je niet schuldig, want ik zou mij echt zo schuldig voelen. Ik zit er dan naast, denk ik. O, hoe kan je zo tegen iemand doen? En dan denk ik ja maar doe het maar wel bij mij, want ik vind het wel lekker, maar voor iemand anders vind ik het dan heel zielig ja.

Natya

Toen jullie samen hebben gespeeld. Vond je het toen zielig voor Eva?

Tess

Uhm ja, ik zit even te denken of ik dat dan heb ik. Ik was daar niet niet heel erg mee bezig omdat we hetzelfde zeg maar hadden. Het gebeurde bij ons allebei. Dus dan wat ik te druk zeg, maar met in mijn eigen “oh wat ellendig dit”. Dus was ik te druk zeg maar om dan echt te denken van oh en ook extra zielig voor Eva. Terwijl als ik niet aan het spelen was en zij werd wel vernederd, dan dacht ik wel van oh, maar dit is echt zielig voor haar. En wat ze zelf denkt, dit verdient ze helemaal niet. Hoe durf je haar zo te behandelen?

Natya

Dus als jij iemand ziet vernederd worden, vind je dat zielig voor die persoon?

Eva

Maar echt heel zielig.

Natya

Echt zielig.

Tess

Echt!

Natya

En ben je dan ook boos op de D dat je dat die andere aandoet?

Tess

Nou niet boos, maar dan denk ik wel oh wat een rotzak of oh wat wat een heks.

Tess

Lachen

Tess

Ja, dat vind ik echt heel gemeen. En dan moet ik echt heel bewust denken van oh ja, wacht deze persoon vind dat echt fijn. Ik zou het zelf ook lekker vinden, maar mijn gevoel zegt echt in eerste instantie echt heel erg. Nee, wat zielig, dat kan echt niet, ja.

Natya

En wil je ook inspringen om die andere helpen?

Tess

Ja, het liefst zou ik echt ertussen springen!

Eva

Ik wil ook inspringen maar ik wil dan ook meedoen.

Natya

Jij wilt gemeen zijn?

Tess

Jij wilt niet inspringen om die ander te helpen?

Eva

Nee. ik ga ook op de grond zitten en ik doe wel mee.

Tess

Ja, want dat is het stomme, want ik denk tegelijkertijd wel. Maar ik zou het heel erg lekker vinden. Maar dan toch voor die persoon. Vind ik dat dan zielig ja, mijn hoofd werkt heel raar.

Natya

Ja, dat is wel heel grappig.

Tess

Ja.

Natya

Als jij het zou zien dat zij vernederd wordt, dat Tess vernederd Eva, wat voel jij dan?

Eva

Ik wil juist meedoen. Ik vind het leuk!

Natya

Jij wilt samen met haar vernederd worden?

Eva

Ja dan samen sta je sterk. Dan doen we dat wel samen.

Tess

Ja.

Natya

Maar vind je het ook zielig voor Tess?

Eva

Nee, want ik weet dat zij het leuk leuk vind.

Tess

Maar ik heb wel gemerkt dat als ik met nog iemand ben, dat het dan wat moeilijker is om zeg maar in die headspace van vernedering te komen omdat je dan samen sta je sterk.

Eva

Zo voelt dat ook echt!

Tess

En dan kan je nog een beetje samen grapjes maken. Of joh komt wel goed. We kunnen dit wel. En dan duurt het wat langer voordat het echt aankomt. Bij mij in elk geval.

Eva

Ja, ik vind het niet heel snel zielig. Ik heb niet dat als ik een vernederingsspel zie dat ik denk, ach sneu! Nee,

Tess

Dat verbaasd me helemaal niks Eva.

Eva

Lachen

Natya

Is er helemaal niks dat andere Tess aan kunnen doen. Waarvan jij denkt van oh nee, dit gaat te ver.

Tess

Zij zou er echt een schepje bovenop doen als het nodig was.

Natya

Ze helpt mee.

Tess

Ja, ze zou nog even een tip geven, ik weet het zeker.

Eva

Ik ben dan zo iemand die zou zeggen, dat je je dit zelf laat aandoen.

Tess

Lachen Ja..

Eva

Why?

Tess

Jij zou het echt zo erger maken. Want ja, ik weet dat je dat doet.

Eva

Ja, dat klopt.

Natya

Je helpt haar dus van de regen naar de drup?

Eva

Ja, maar dat wil ze toch?

Tess

Lachen

Natya

Ja ja, je doet er een dienst, je helpt haar daarmee.

Eva

Ja!

Tess

Bij mij is heel dubbel, Want ik wil het heel graag. Maar ik wil het ook heel erg niet. Maar dat gaat echt gelijk op, want dan denk ik, ik vind het allemaal echt heel zielig, ik wil wel dat het stopt maar aan de andere kant denk ik maar ik wil helemaal niet dat het stopt. Dit is ook geweldig. Dus het is bij mij altijd heel tegenstrijdig in wat ik allemaal denk en voel.

Natya

Tijdens een spel bedoel je?

Tess

ja, ja.

Natya

Heb jij die tegenstrijdigheid ook Eva?

Eva

Ja, nou ja, soms wel. Want aan de ene kant vind ik het heel gaaf, en wil ik dat het doorgaat maar aan de andere kant, ben ik dus ook heel boos wordt. Want ik word altijd een beetje boos. Dus dan denk ik echt fack jou! Waarom doe je me dit aan en..

Natya

Wie denk je wel dat je bent.

Eva

Ja, ik kan ook echt wel boos worden als in in. Ik denk dat ik het ook wel eens uitspreek?. Ik kan me dat niet zo ineens 1, 2, 3 voor mij halen, maar ik denk dat ik het ook wel eens wel eens uitspreek. Of echt boos kijken. De echte zeg maar de bitchy look, zo van WAT?

Natya

Echt dat tegenstrijdige. Dat is wat ik dus mooi vind in vernedering van wat jullie nu beschrijven, die tegenstrijdige emoties, van ja, ga door, stop, ga door, stop van hoe durf je dit te doen? Dit is leuk. Hoe durf je dit te doen? Dit is leuk. Die twee mengen helemaal met elkaar op de één of andere manier.

Tess

Ja, maar dat vind ik dat ik zo lekker, dat er zo veel gevoelens zeg maar ja, helemaal door je lijf heen gaan. En je kan ook niet meer met iets anders bezig zijn het is alleen maar dat. Nou echt lekker.

Eva

Ja.

Natya

Klinkt goed in ieder geval. Ik heb nu ook wel zin in.

Natya

Wil je misschien nog een persoonlijke ervaring delen van een vernederingsspel waarvan je dacht, dat was echt heel gaaf of juist helemaal niet of die is me bijgebleven?

Natya

Nou, dat dat ene spel van dat spugen, en wat was het? Spuugbakje en wees een braaf spuugbakje. Ik kan me nog heel erg herinneren, want ik dacht heel erg ze gaat het niet doen. En je deed het wel de hele tijd. En elke keer zo een stapje verder.

Tess

Maar het was zo ranzig Natya wat je me aan deed.

Natya

Het was ook super ranzig, ik moest ook de hele tijd drinken, water drinken om niet een te droge bek te krijgen, te kunnen door spugen.

Tess

Wat had jij het zwaar.

Natya

Ik had het ook zwaar. Ja, de hele tijd van oke, nu moet er weer wat en de hele tijd op je blijven in praten over hoe vies jij was.

Tess

Ja, maar dat was toen ook echt heel erg waar.

Natya

Ja, je was ook compleet vies, maar ik vond het echt wel een heel, heel leuk spel.

Tess

Ja was dolletjes!

Samen

Lachen

Tess

Het was wel echt een heel gaaf spel.

Natya

Dat was echt een gaaf spel.

Tess

Dat was wel echt heel vernederend en heel vies.

Natya

En voelde ik me schuldig? Nee hoor.

Tess

En voel ik me nu weer zielig? ja!

Samen

Lachen

Natya

Ja, dat was dus één van de ja, maar er zijn gewoon wel meer spellen die ik me zo kan herinneren, die echt gewoon heel gaaf zijn, die over vernedering gaan ook. Maar het is vaak ook heel moeilijk om een vernedering spel echt te beschrijven. Ik heb één keer een vernedering spel gedaan met Rene. waarbij ik me alleen maar zat op te maken. En hij moest alleen maar de spiegel vasthouden die eigenlijk te zwaar was. Maar ik zat me helemaal op te maken voor een afspraak met iemand anders en hij moest die spiegel vasthouden. Nou en dat eigenlijk klinkt het als niks.

Tess

Nee wel.

Tess

Lachen

Eva

Het klinkt juist heel tof!

Natya

Die spiegel werd te zwaar en ik zat me heel langzaam op te maken. Ook nog eens een keer voor iemand anders.

Tess

Ja ook nog voor iemand anders.

Natya

Ja nou, dat was gewoon helemaal gaaf. Terwijl daar verder niks is gezegd of gedaan. Dan dat.

Samen

Ja wauw

Tess

Vind ik heel leuk! En jij Eva?

Eva

Nou, ik ga denk ik maar even een voorbeeld noemen waar we allebei in betrokken waren.

Samen

Lachen

Tess

Oh, ik kom er wel lekker uit deze aflevering.

Eva

Nou ja, dit is ook weer een voorbeeld waar ik ook niet per se heel goed in uitkom wat dat betreft. Maar wij waren een weekend weg met allemaal met allemaal kinksters. En eigenlijk. Ik weet niets meer zo goed. Waarom dit nou precies gebeurde?

Tess

Weten we nooit.

Dat weten we nooit. Nee, wij zaten buiten, we waren zeg maar op een grasveld en we kregen gewoon echt heel veel vla over ons heen. Het was zo goor, het was heel koud. Het was echt heel goor, we zaten helemaal onder, helemaal in ons gezicht en het was echt heel vies en toen zaten we daar maar op het gras en met allemaal mensen, er stonden geloof ik meer mensen om ons heen en we hoorden die mensen over ons praten, van hé bah dat is echt vies.

Tess

Zag er ook echt niet uit.

Eva

Het zag ook echt niet uit. Nee.

Tess

Het was ook nog vla uit de koelkast.

Eva

Het was heel erg koud!

Tess

En wat gebeurde toen Eva? Lachen

Eva

Nee, dat ga ik niet vertellen!

Tess

Ik weet dat je het volgende stuk gewoon niet wil vertellen!

Natya

Wat is dat volgende stuk dan? Ik ben nieuwsgierig!

Eva

Nee, ik ga het niet vertellen, Tess mag het vertellen wan tess vond het heel leuk!

Natya

Tess is aan de beurt om over haar vernederingsspel te vertellen ja!

Samen

Door elkaar heen praten

Eva

Ik wil iets anders vertellen wat hier nog bij hoort.

Tess

Nee, maar jij wil deze ervaring vertellen dus dan moet je het ook helemaal vertellen.

Eva

Nee, de ervaring is nu klaar.

Tess

We werden wel opgewarmd.

Eva

Ja, dat klopt. We gingen daarna douchen.

Samen

Lachen

Tess

Je slaat gewoon echt een heel stuk over.

Natya

Toen gingen jullie dus douchen?

Eva

Ja, dat was een heel gedoe ofzo, ik weet niet meer, want we mochten niet zomaar naar binnen lopen, want we dropen van de vla.

Natya

Ja, natuurlijk ,Jullie zitten helemaal onder de vla.

Eva

Dus wij stonden daar maar bij die deur en er werden ook handdoeken neergelegd door andere mensen. Ik vond het zo’n gezeik. Ik was er helemaal klaar mee. Dan wordt ik dus boos, een beetje pissig. Dan denk ik, schiet op. Ik wil gewoon douchen. En toen moesten we ook nog met z’n tweeën onder de douche. En toen moesten we elkaar douchen, schoonmaken. En terwijl mensen dan ook nog naar ons gingen kijken.

Natya

Ja, klinkt als een heel leuke ervaring!

Tess

Ja, het was een heel leuk weekend!

Tess

Even kijken, een ervaring die mij echt nog heel erg bijstaat, ik weet niet zeker of ik dit al een keer heb verteld, maar dat was tijdens een veiling feestje, waarbij ik dus ik dus, of nouja alle subs werden te koop aangeboden voor de avond. En toen werd ik gekocht door iemand. En uhm die euh ja, hij ging dus met mij spelen voor een bepaalde tijd dat hij mij gekocht had. En toen wilde hij dat ik mij uitging kleden op een sensuele manier. Maar ik had als grens dansen, want ik haat dansen en strippen enzo. En toen zei hij van nou op een sensuele manier moet je je uitkleden, maar dan zonder te dansen. Dus ik dacht helemaal van Oh mijn God. Ik weet echt niet hoe dit moet en dit is echt zo niks voor mij, dus ik voelde me zo niet op mijn gemak. Ik wilde het heel erg niet doen, maar ik moest het doen. Dus ik dacht oh! Wat nu? Maar het duurde héél lang en hij zat elke keer, ja en ik heb je gekocht voor één of twee uur ofzo. En dan zit je zo mijn tijd te verdoen en ik heb toch voor je betaald. Dus toen uiteindelijk dacht ik, oke ik moet het nu doen.

Natya

Ik was op dat feestje

Natya

Ja ja, jij komt straks nog in dit verhaal.

Samen

Lachen

Tess

Op een gegeven moment pakte zomerjurkje beet en dan doe ik zo sexy met mijn heupen ofzo, weet ik veel. Dus ik pak alleen maar die rand van het jurkje beet en hij roept heel hard, wat? Nee, niet zo! Waardoor echt mijn zelfvertrouwen echt helemaal gelijk weg was. En volgens mij is er in dat spel ook eigenlijk verder helemaal niks gebeurd, behalve dat hij elke keer zei dat ik het verkeerd deed en dat ik het moest doen. Dus ja, ik weet niet eens meer of we überhaupt wat hebben gedaan. Maar toen daarna, toen ja, was dat klaar. En toen kwam mijn dominant die toen mijn dominant was. Die kwam zo vragen van en hoe heeft ze het gedaan? en toen zei hij nou, Tess was echt zo een miskoop en vreselijk en echt m’n geld uitgegeven weer aan. En wat heb ik helemaal niks. Nou ja, ik voelde me super vernederd. En toen ging mijn eigen D dus ook nog zo zeggen van jeetje, nou neem ik je mee naar dit feest en dan behandel je die andere D’s zo en dus die ging er ook nog helemaal op door. En ja, Natya, die zat natuurlijk vooraan.

Samen

Lachen

Tess

En die hoorde ik op een gegeven ook nog tegen iemand zeggen van oh, ik dacht altijd dat jij niet zo’n goeie sub was, maar nu ik Tess zo zie. Oh nou, jij bent echt zo een geweldige sub in vergelijking met Tess, dus die ging het er ook nog lekker in wrijven ja, voor mijn gevoel zat er echt zo’n soort publiek op zo’n bank zo een beetje te kijken.

Eva

Dat was ook zo, want ik was daar ook bij.

Natya

Lacht heel hard uit.

Tess

Dat was dus niet alleen mijn gevoel. Dankjewel voor deze bevestiging Eva. Ja, dus iedereen zat het nog erger te maken. En nou ja, dat was dus wel eh, het ging ook steeds maar door, Elke keer als ik dacht er van de o nou oke het is nu klaar. En dan kwam er weer iets en dan kwam er weer iets aan. Normaal ben ik zo heel erg van oh niet stoppen, want ik wil dat het doorgaat. En nu was ik op gegeven moment dat ik dacht van oh ik kan echt niet meer, ik ben zo zielig. En dan ging het nog even door. en dat ja, was wel heel erg lekker.

Eva

Fantastisch!

Tess

Weet je het nog Natya?

Natya

Ja ik weet het nog! en op het einde durfde je ook niets meer te weigeren. Je wilde niemand nog meer teleurstellen.

Tess

Ik kon niks meer weigeren, want ik was echt gewoon de teleurstelling van het feest. Dan denk ik ja, ik kan nu niet überhaupt aarzelen als ik een opdracht krijgt. Dan doe ik het gewoon gelijk. Maakt niet uit wat het is, want ik kan echt niet nog een keer iets verkeerd doen.

Eva

awhhh

Tess

Maar dat is wel de beste tijd.

Natya

Het was leuk. Het was leuk. Het was echt leuk. Ja, ik kan mij die herinneren. Ja, was echt een heel gaaf feestje.

Tess

Ja, dat is heel erg leuk. Ja, ik denk dat we dat we best wel veel besproken hebben. En ik vond het echt heel leuk om van jullie allebei te horen hoe het voor jullie is, juist omdat het voor iedereen anders is.

Eva

Ik dacht dat het een moeilijke aflevering zou worden. Dat we er niet goed uit zouden uitkomen, maar we zijn er wel goed uitgekomen.

Natya

Ik vond het ook heel leuk om jullie te horen, vooral dat jullie zulke dingen echt tegenstrijdig hebben. Dat jullie hetzelfde ervaren, iets wat jullie allebei leuk vinden, maar dat jullie het zo vanuit andere invalshoeken enzo. Dingen die van binnen dat het een heel andere uitwerking heeft, terwijl het allebei toch iets is wat jullie echt leuk vinden. vond ik bijzonder om te horen.

Tess

Ja, dankjewel voor het luisteren. En vergeet ons niet te volgen op Instagram. Onder de naam MeettheKinksters

Eva

En Natya, dankjewel dat je er was en dat je met ons wilde praten over vernedering.

Natya

Ik vond het ook heel leuk. Mijn genoegen.

Eva

En dan zijn we er volgende maand weer.

Tess

Ja.

Natya

Oke.

Samen

Tot dan! Doeg!

Natya

Ik niet he?! Doeg!

Samen

Lachen

Outro

it, it it was… unbelievably painful.

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This