Intro

First of all, what went through my mind, is how stupid am I to actually volunteer for this

Tess

Je luistert naar de podcast meet the kinksters, waarin we je meenemen in de wereld van de BDSM , meesteressen, slaafjes, pijn, lust, zwepen, BDSM kelders

Eva

Of valt het allemaal wel mee? In deze podcast praten wij met de echte kinksters.

Samen

Meet the Kinksters

Intro

It, it it was, unbelievably painful.

Samen

Hoi, super leuk dat je luistert naar

Samen

Meet the kinksters.

Tess

Vandaag gaan we het hebben over pijn wanneer mensen aan BDSM denken. Denken ze tenslotte al snel aan pijn. Dus ja, nu in seizoen 2 aflevering 10 vonden we het tijd om dit onderwerp eens uitgebreid te bespreken en samen met Carlijn misschien ken je haar nog uit seizoen 1, waar ze samen met haar vriendin Sanne te gast was. Welkom Carlijn. Zou jij je misschien jezelf kort willen voorstellen?

Carlijn

Hee! Nou, hartstikke leuk om weer bij jullie te zijn. Ik ben Carlijn, ik ben 42 jaar. Ik heb een relatie met Sanne en daarnaast ook een BDSM relatie met Sanne. Daarin eigenlijk. En nou dat dat was. Ik ben, dominant en zeker sadistisch, dus ik snap. Ik snap dat je dat je mij gevraagd heb.

Tess

We dachten meteen aan jou, we dachten ja het is wel leuk omdat Eva en ik zijn allebei natuurlijk sub. Al vind ik Eva ook best wel sadistisch soms.

Eva

Lachen

Carlijn

Enorm inderdaad

Eva

Ja! Klopt.

Tess

Het is wel een leuke aanvulling als dan iemand ook nog vanuit de gevende kant om het zomaar te zeggen met ons hier over wil praten.

Carlijn

Hartstikke leuk!

Tess

Ja. Maar ja, om te beginnen. Ik zei het net al veel mensen denken vaak aan pijn als ze aan BDSM denken. En waarom denk je dat BDSM en pijn zo vaak met elkaar geassocieerd wordt?

Eva

Ik heb echt geen idee, want het is wel echt het eerste wat je altijd ziet. Ook op tv enzo, als het woord BDSM valt, Dan valt het altijd samen met zweepjes.

Tess

Ja

Carlijn

Ja, dat is het denk ik inderdaad, de link naar zweepjes. Mensen denken toch snel aan attributen die er ergens bij gebruikt worden. Of je het nou hebt over koken of over hockeyen of over BDSM. Je ziet items voor je. En dan inderdaad bij BDSM zijn het zweepjes die je ziet, dus dat is het denk ik. En daarnaast kan ik me ook voorstellen dat het veel makkelijker is om je een beeld te vormen bij het toebrengen van pijn of het ontvangen van pijn, dan bij iets als vernedering bijvoorbeeld. Dat is..

Tess

Ja..

Carlijn

verfijnder of veel. Maar ja, dan moet je echt iets mee hebben om je dat in te kunnen beelden.

Eva

Ja.

Tess

Ik denk het ook. En ik denk ook om ja, tot een aantal jaren geleden, noemde mensen het natuurlijk ook geen BDSM, maar SM. En dat staat natuurlijk voor sadomasochisme en sadisme en masochisme. Die twee gaan ook over pijn geven en ontvangen. Dus ik denk ook dat dat ook gewoon het makkelijkst is voor mensen om erbij te bedenken. En veel BDSM’ers maar doen ook wel wat met pijn, dus het is ook niet heel raar.

Carlijn

Het is ook niet heel raar. Als ik een leuke televisieserie of een film ging maken en ik wilde daarin iets wat heel grappig is, dan zou ik ook automatisch met BDSM automatisch gaan zitten op pijn. Want daar kun je natuurlijk van alles mee. Mensen die het heel leuk vinden als je als je ze slaat of als ze in een punaise trappen of als ze hun knie stoten. Het is veel tastbaarder, ofzo je kunt er een beeld bij vormen?

Eva

En iedere BDSM achtige porno die je kijkt is eigenlijk nou 99,9 procent. Zit pijn in.

Tess

Ja.

Carlijn

ja, dat is dan niet per se om je te laten lachen, maar het is wel heel voor de hand liggend,

Tess

Maar ook vaak als er dan een informatief artikel over BDSM wordt geschreven, dan gaat het ook vaak over pijn en met een uitleg dat er dan bepaalde stofjes in je hersenen vrijkomen wanneer je pijn ontvangt en dat je daar dan een lekker gevoel van kan krijgen, waardoor mensen het misschien ook dan ook weer makkelijker snappen en dat dan ook meer onthouden.

Carlijn

Ja, dat kan, maar ook voor wel voorstellen, het is natuurlijk ook wel een beetje het over de knie en de billenkoek spanking. Ik hoor ook wel eens mensen zeggen oh nee, dan kan ik me niks meer voorstellen bij BDSM. Ja, een keer een keer tik op je kont ofzo. Dus er wordt heel snel inderdaad gerelateerd aan aan die tik op je kont. Blijkbaar

Tess

Is ook lekker!

Eva

Ja!

Carlijn

ja, goed! Maar dan misschien wel meer dan één.

Tess

Er zijn natuurlijk ook verschillende soorten pijn, of nouja natuurlijk. Mensen die zich helemaal niet met pijn bezig houden, beseffen misschien helemaal niet dat er verschillende soorten pijn zijn.

Eva

Ik wist dat eerst op begin toen ik aan BDSM begon ook niet. Dat je verschillende soorten pijn. Ik wist ook niet dat ik een voorkeur had, want je hebt, scherpe pijn en zeg maar en doffe pijn. Denk dat je die twee eventjes kan uitlichten. Ik denk dan bij scherpe pijn, ehm, ja, hoe voelt dat? Dat kan ik niet zo makkelijk uitleggen.

Tess

Ja, ik vind het wat meer snijdend voelen ofzo.

Eva

Ja.

Tess

Het voelt ook echt Ja, scherp. De naam zegt het al, zo voelt het voor mij ook. In het Engels noemen ze het ook wel eens Stingy, als een sting zeg.

Carlijn

Maar is dat niet waar het eigenlijk heel makkelijk mee te vergelijken is dat als je inderdaad geprikt wordt of kiespijn of als zenuwpijn, dat is scherpe pijn en een blauwe plek is doffe pijn?

Samen

Ja.

Ik heb alleen inderdaad niet altijd gerealiseerd dat bij BDSM natuurlijk dat je die soorten pijn ook toe kan brengen. En dat je daar een voorkeur in kan hebben. En nee, dat heb ik ook nooit zo, zeker in het begin niet beseft, maar de verschillende soorten pijn ken ik wel. Alleen dan niet gerelateerd aan BDSM,

Tess

Maar doffe pijn, vind ik altijd gemakkelijker uit te leggen aan iemand, bijvoorbeeld wanneer iemand je een stomp zou geven, het gevoel wat je dan hebt dat je het ook bijvoorbeeld soms zelfs in je spieren helemaal voelt dat er echt een diep doordringt. Die vind ik altijd al makkelijker uitleggen dan scherpe pijn.

Carlijn

Ja ik denk kiespijn of zenuwpijn.

Tess

Ja maar als jij zegt kiespijn dan denk ik gelijk aaah!

Carlijn

Maar als je geboord word of inderdaad geprikt door een wesp of als je je snijdt aan iets, dat zijn scherpe pijn dingen,

Tess

ja en die zitten voor mijn gevoel veel meer aan de oppervlakte. Veel meer in de huid ofzo terwijl doffe pijn wat dieper doordringt.

Carlijn

Er zijn ook vast wel uitzonderingen, maar gelukkig ken ik die dan niet. Verder heb ik de associatie met wat oppervlakkiger ook wel ja.

Tess

Sommige dingen geven natuurlijk ook wel een beetje een mix. Soms weet ik ook niet zo goed of het nou scherpe of doffe pijn is.

Carlijn

Of het begint met het één en het gaat over iets anders.

Tess

Ja, dat kan ook nog. Maar ja, qua pijn heb je natuurlijk ook nog emotionele pijn voor de emotionele masochisten of sadisten onder ons. En ja, vorige aflevering hebben we het natuurlijk ook een vernedering gehad, dus ik denk dat we daar best wel veel over emotionele pijn hebben gezegd. En dat het nu leuker is om ons even nog te blijven focussen op de lichamelijke pijn.

Eva

Wat vinden wij nou lekkere pijn om te ontvangen? Wat is dat bij jou Tess?

Tess

Ik heb denk ik wel een voorkeur voor doffe pijn, al moet ik zeggen dat het de laatste tijd wel een beetje aan het verschuiven is. Maar echt zo een doffe pijn die echt helemaal diep doordringt vind ik echt geweldig. Laats had ik zo een ja, een butt bruiser heet dat ding. En het is eigenlijk, het ziet eruit als, nou het is net zo lang als een paardrij zweepje, zo’n lang stokje, en aan het uiteinde zat een siliconen bal. Net als een ball gag. Ja ik noem het eigenlijk gewoon een ball gag op een stokje. Maar omdat die bal best wel zwaar is. Als ik daarmee geslagen wordt, dan voel ik dat echt zo heel diep en dat vind ik wel echt heel fijn! of zo’n gummiknuppel, alles wat echt die diepe doffe pijn geeft. Dat vind ik wel echt heel lekker! En jij Eva?

Eva

Nou, ik ga jou achterna, want ik vind doffe pijn ook relaxter en lekkerder. Daar ontspan ik meer van. En van scherpe pijn ben ik meer alert, denk ik. Dus doffe pijn vind ik ook lekker en daarin vind ik. Ik ben echt gek op de knuppel. Dat vind ik echt heel erg lekker en paddels vind ik ook echt heel erg lekker. En vooral houten.

Tess

Paddels vind ik vaak iets wat voor mij voelt als een combinatie van doffe en scherpe pijn.

Eva

In het begin vind ik het altijd scherp en naarmate je wat langer slaat, dan wordt het dof.

Tess

Ja! Dat is inderdaad zo. Ja en Carlijn, wat voor pijn vind jij het fijnst om te geven? heb je daar een voorkeur in?

Carlijn

Nee, niet zozeer voorkeur in het geven van doffe of scherpe pijn. Ik heb wel voorkeur in bepaalde instrumenten om pijn mee toe te brengen. dus er zitten wel instrumenten bij die ik leuker vind of iets wat fijn slaat of. Maar ik geloof niet dat daar een lijn in zit qua doffe of scherpe pijn. Misschien zijn er toch wel, is het toch wel vaak vrij scherp zit ik te bedenken van een cane tot tawse of een pinwheel. Het zijn wel eerder wat scherpere pijnen, maar ik geloof niet dat dat de reden is dat ik het fijn vind. Het zijn vooral, in dit geval die specifieke instrumenten die ik gewoon leuk vind om te hanteren.

Tess

Ik kan me dat wel voorstellen ja. Ik denk dat dat het soort pijn dat dat echt vooral voor de ontvanger van belang is denk ik.

Carlijn

Ja, ik weet natuurlijk wel dat als ik met een paddle sla, zeker met een leren paddle. Daar kan ik veel langer of harder of sneller achter elkaar mee slaan dan dan wanneer ik dat doe met een cane. Zeker als het als het een dunne, scherpe cane is. Dus als ik het eigenlijk alleen maar fijn zou vinden zeg maar om gewoon veel en voluit en snel achter elkaar te kunnen slaan, dan zou ik die scherpe instrumenten moeten laten liggen. Dat dan weer wel. Maar verder, nee heb ik inderdaad geen voorkeur in welke ik dan, wat het veroorzaakt zeg maar.

Eva

Heb jij een pijn die je niet fijn vind Tess?

Tess

maar ja, alles buiten en BDSM spel, ja ik ben echt een watje. Als ik naar de tandarts moet ofzo, dat vind ik echt vreselijk. Maar binnen een BDSM spel, even denken hoor. Ik kan me nog herinneren dat ik eens wilde experimenteren met cutting, dat je dus gesneden word met met een mesje. En ik dacht dat het heel pijn zou doen, maar het deed ook wel pijn. Maar tegelijkertijd kietelde het ook. Ik vond dat echt zo een kut gevoel en omdat het natuurlijk ook hartstikke scherp was, dan was het wel de bedoeling dat ik stil bleef liggen natuurlijk, want je wil niet dat het in één keer dieper gaan ofzo. Dus die persoon zei ook steeds dat ik stil moest blijven liggen, maar dat lukte niet! Want het voelt zo kut!

Carlijn

Lijkt me een heel irritante pijn ja!

Tess

Ja, maar juist die combinatie van doet pijn en dat het kietelt. Ik ben echt heel slecht met kietelen. Dat vond ik best wel best heel naar en gebeten worden vind ik ook echt heel naar.

Tess

En jij Eva?

Eva

Alles wat een klem is, dat moet je niet niet doen op mijn lichaam, oh! Dat vind ik zo ontzettend naar. Ik word agressief van op de verkeerde manier zeg maar. Ik heb het wel gedaan en ik heb het ook zeg maar tot een bepaalde tijd geaccepteerd ofzo dat ik dacht..

Tess

Het hoort erbij?

Eva

Het hoort erbij inderdaad. En nu denk ik gewoon nee. Ik vind het gewoon echt echt niet leuk, dus doe het gewoon niet, want ik vind het gewoon gewoon echt niks aan. En ik vind, nouja knijpen. Nouja dat gaat al een beetje lijken op een klem zeg maar. Op sommige plekken vind ik dat niet relaxt. Dan moet je dat gewoon niet doen. Maar ik vind bijvoorbeeld knijpen in mijn billen dan weer wel leuk. Maar heel hard in mijn tepels? Nee.

Carlijn

Nee, nee. Oke dus ook geen tepelklem?

Eva

Nee, nee. Ik vind dat echt niet relaxed.

Tess

Ik denk ook niet dat het de bedoeling is dat het relaxed is.

Samen

Lachen

Carlijn

Maar heeft het te maken met het met het idee zeg maar ofzo dat het iets afklemt? Of is het puur het gevoel?

Eva

Nee, het is echt, het triggert een zo’n irritante pijn dat ik het dat ik het écht niet leuk vind dat ik echt echt agressief word op de verkeerde manier van

Carlijn

Maar er is niet echt een goede agressieve manier volgens mij.

Eva

Nou ja, ik heb wel eens bij een spel dat ik een beetje een beetje bozig kan worden. Weet je wel. En dan vind ik het wel lekker. Maar dit vind ik ook niet niet lekker meer.

Carlijn

Nou, dan zou ik dat niet meer doen.

Tess

En Carlijn, heb jij ook een bepaalde? Ja, misschien een soort pijn waarvan je zelf zegt van joh dat vind ik niet fijn om te geven. of dat je partner daar gewoon niet lekker op reageert, en je het daardoor zelf ook minder leuk vind?

Carlijn

Ik heb niks met pijn veroorzaakt door naalden bijvoorbeeld. Eigenlijk uberhaubt het iets door hun huid steken, of dat nou een mes of een naald is. Nee dat trekt mij niet. Niet zozeer de soort, het soort pijn. Wat me dan niet aanspreekt, maar gewoon de handeling spreekt me niet aan. Qua soorten pijn? Nou ja, ik denk ik heb wel eens gelezen dat mensen inderdaad bepaalde dagelijkse vormen van pijn bijvoorbeeld inderdaad geboord worden bij de tandarts of gestoken worden door een wesp of op legoblokjes gaan staan die gebruiken in het BDSM spel. Dat zou ik niet gauw doen. Voor mij is het echt een andere vorm van pijn, een ander soort pijn dan je dagelijks ervaart als je ergens met je harses tegen aan loopt ofzo.

Eva

Ja.

Carlijn

Voor mij zit daar echt wel verschil in. Niet heel hard op je tenen trappen of je tegen een muur duwen, of je laten steken. Dus in die wat ik niet prettig vind is het toebrengen van pijn die je gewoon gedurende de dag al kan overkomen.

Tess

Is ook helemaal niet meer speciaal.

Carlijn

Nee, het is ook gewoon een nare associatie. Er is niks zo pijnlijk als je kleine teen tegen een tafelpoot aan rammen. Maar ik kan me toch niet voorstellen dat ik zeg maar mijn sub bewust haar kleine teen tegen een tafel aan zou rammen, terwijl dat natuurlijk wel pijn is. Maar dat zit voor mij geen lol in.

Tess

Nou jij zei net van die legoblokjes, opzich kan ik daar dan wel weer de lol van inzien.

Carlijn

Ja, dat snap ik ook wel, maar dat is denk ik. Ik heb vooral iets met het toebrengen van pijn op, nouja voor mij seksueel opwindende plekken, dus het kan inderdaad billen zijn en dat kunnen borsten zijn kan ook nog wel buik en zo zijn. En opzich inderdaad een tik in het gezicht ofzo. Ik zou het bijvoorbeeld lang niet zo leuk vinden als diezelfde cane of tawse ,als ik daarmee zou slaan op je bovenarm. Zeg maar

Tess

Oh dat vind ik grappig dat je dat zegt. Want ik vind het heel lekker om op mijn bovenarmen geslagen te worden.

Eva

Ja?

Tess

Ja, echt heel lekker.

Eva

Dat wist ik helemaal niet!

Tess

Dat is ook niet iets wat mensen vaak doen. Ik kwam er ook per ongeluk een keer achter ofzo. Maar ja, ik vind het juist zeg maar een plek waar je het niet per se verwacht. Vind ik dus juist weer wat hebben. Omdat het soms ook een beetje een shock effect heeft. Als iemand ineens met een zweep in je gezicht gaat slaan ofzo. Ook met een cane als je wegdraait, dat iemand dan ineens op je benen gaat slaan en dan denk ik. Oeh ja!

Carlijn

Dat een beetje het slaan waar je iemand raken kan vind ik dan wel weer grappig of nouja grappig. Vind ik wel weer wat hebben. Maar verder, dan heb ik ook wel echt een hele grote fetish voor de kont van mijn vriendin. Maar daarnaast is het volgens mij ook gewoon heel erg. Het is voor mij heel erg gerelateerd aan seks. Het prikkelt ook heel erg opwinding toebrengen van de pijn, maar grotendeels wel op plekken die ik ook opwindend vind.

Samen

Ja ja

Carlijn

Ja, dus ik denk dat daar de scheiding in zit. En inderdaad pijn toebrengen die je de hele dag door op kan lopen. Daar pas ik voor.

Tess

Ja, dat snap ik wel. En een vraag die misschien wat ingewikkelder is. Maar ja, wat heb jij met pijn? Wat doet het met jou?

Carlijn

Ja. Ik heb mij dat heel lang ook afgevraagd, was dat er altijd al en wat eraan is dan leuk inderdaad. Ik vind het lastige. Het is het heeft iets te maken met met controle, met een soort ultiem bezit, ofzo. Het inderdaad toebrengen van pijn dat ze dat accepteert en incasseert voor mij omdat ze weet dat ik dat vraag? Dus daar zit wel echt iets. Ik vind het toebrengen van pijn heel erg intiem, omdat je inderdaad iets doet wat ook wel schadelijk kan zijn, wat ook wel heftig is. Wat je nou ja, in principe wat zeker in de maatschappelijke norm niet iets is wat je aan mensen vraagt of je dat even wil doen. Vraagt veel vertrouwen. En die intimiteit vind ik heel bijzonder. Maar daarnaast is er gewoon heel basaal. Op het moment dat ik haar pijn doe, en dan inderdaad niet per ongeluk, maar bewust binnen een BDSM spel vind ik dat gewoon heel erg geil. En waarom dat is? Ja, ik. Ik heb daar verklaringen over gelezen inderdaad theoretische verklaringen. Maar dan denk ik niet direct oh ja! Dat is het. Nee, ik heb het ook niet bij andere mensen. Ik heb niet de behoefte om tandarts van beroep te worden, zodat ik mensen gewoon heel veel pijn kan doen.

Samen

Lachen

Carlijn

Dat helemaal niet. Ik heb nooit dieren of kleine kleine huisdieren gemarteld. Het is heel erg specifiek gerelateerd aan seks en dus ook heel erg op mijn partner geprojecteerd. En het is voor mij ook wel een voorwaarde dat zij, ook al is het heftig op momenten en kan ze het niet altijd op elk moment verdragen, maar dat ze er zich, zeg maar ook gewoon van geniet. Anders zou dat ook anders zijn.

Eva

Ik denk dat voor iedereen heel persoonlijk is en dat het voor iedereen anders is sowieso. Wat je ermee hebt en hoe dat voelt. Voor mij is het, het zorgt ervoor dat de machtsverhoudingen nog groter worden en dat vind ik heel erg lekker. Iemand die mij pijn doet die staat nouja honderd keer boven mij zeg maar dat vind ik heel erg, vind ik heel erg lekker.

Carlijn

Het zet je gewoon heel erg op scherp ofzo?

Eva

Ja ja, ik hou gewoon heel erg van de machtsverhouding, dus als dat dan duidelijker wordt. Nog duidelijker vind ik dat alleen maar heel erg leuk.

Carlijn

Dat is het zeker inderdaad. En daarnaast? is er dan ook nog dat bij jou of bij jullie dan ook dat je inderdaad het masochisme hebt? Dus dat je dat je wel degelijk ook opgewonden wordt van de pijn? Even losgekoppeld voor zover mogelijk van het feit dat je opgewonden wordt van die verscherping van die machtsverhouding. Fysiek?

Eva

Ik wel. Ik weet niet hoe dat bij jou is Tess, maar ik heb dat wel. Ik vind dat echt, zeg maar alleen de pijn al ervaren daar raak ik al opgewonden van ja.

Tess

Ja ja, ik heb het soms wel. Als ik zeg maar puur om de pijn opgewonden zou raken dan moet dat wel zeg maar een specifiek soort pijn in een specifiek soort situatie zijn. Het is niet zo dat alle pijn dat ik dat ik daar opgewonden van raak.

Eva

Nee dat heb ik ook niet.

Maar ja, voor mij is het denk ik ook meer de machtsverhoudingen en dat ik het gewoon het feit dat iemand dat dan doet bij mij. Dat hij mij dat aan doet, zeg maar terwijl, oh! het doet zo pijn. Het is zo vreselijk en dat iemand dat dan toch doet. Die macht voelen zeg maar, dat vind ik er heel lekker aan. Ik stel mezelf ook al best lang te vraag van ben ik nou masochistisch of niet? Maar omdat ik altijd een beeld in mijn hoofd heb van “de masochist” dat is dan iemand is die dan gewoon gelijk heel hard kan slaan en die alle soorten pijn kan hebben. En die vind het allemaal lekker. Dan denk ik, ja bij mij is het heel specifiek of ik het dan lekker vind of niet. De sensatie van de pijn op zich. Maar ja, ik verlang wel heel vaak naar pijn.

Carlijn

Volgens mij is dat is zo divers, kan het volgens mij ook zijn. En ik wil ook niet iedereen pijn toebrengen en vindt ook niet elke vorm van pijn prettig om toe te brengen. Maar ik ben wel degelijk een sadist. Dus ja, ik denk dat er ook gewoon wel heel veel verschil in zit.

Tess

Ja voor mij is denk ik ook een beetje voelt alsof ik een bepaalde verwachting kweek ofzo. Als ik dan zeg, ja ik ben masochist dat die ander dan ook verwacht. Nou die Tess, daar kan ik lekker op losgaan. Maar ik ben ook heel erg een watje want als je mij 2 keer slaat roep ik al, auw auw!

Carlijn

Maar dat is volgens mij ook een beetje aangepraat niet samen te gaan met het beeld wat je dan hebt of wat men dan heeft van een masochist. Bedoel dat je dat je niet klaarkomt bij de tandarts in de stoel? Dat is dan nog wel te begrijpen, maar dat je een watje bent en dat je eigenlijk pijn ook gewoon heel spannend vind en ook helemaal niet altijd lekker. Dat zou dan er niet bij passen ofzo.

Tess

Ja, ik vind het gewoon heel lastig. Het is ook gewoon mijn eigen vooroordeel denk ik wat ik dan heb hoe een masochisten is? En dan denk ik, ja maar zo ben ik niet, zoveel kan ik niet hebben. Dus dan kan ik niet een masochisten zijn ofzo.

Carlijn

Ik vind jou eigenlijk heel bevooroordeeld Tess.

Tess

Ik ben zo bevooroordeeld, daarom maak ik deze podcast om daar dus vanaf te komen.

Carlijn

Een beetje wat van op te steken.

Tess

Nee, maar ik denk dat dat wel meer mensen dat hebben. Daarom denk ik dat het juist goed is om dat ook eens te bespreken.

Carlijn

Ja, absoluut.

Tess

Ja dus. Maar ja, misschien ben ik een beetje een masochist.

Carlijn

Gewoon een beetje.

Carlijn

Maar waarom wil jij Carlijn. Waarom wil jij pijn geven? Is het echt? Zeg maar dat je dan de macht voelt. Ik ga dit doen en ik voel me nu zo machtig dat ik dit mag en kan doen nu? Of is het iets anders?

Carlijn

Het is iets anders. De die die macht inderdaad, die controle. Dat is wel een soort overall. Iets wat ik heel erg leuk vind. Maar op het moment dat ik pijn toebreng of wil gaan toebrengen is het niet dat ik denk ook kijk, ik ga nu even mijn macht uitoefenen. Nee, dat heb ik dan eerder met het geven van een opdracht. Of nou ja, naja dergelijke echt gehoorzaamheid afdwingen zeg maar. Dan met het toebrengen van pijn. Als ik dat doe. Dat is echt omdat ik het opwindend vind om dat te doen.

Tess

Het is gewoon geil?

Carlijn

Ja ja, ja inderdaad. Maar ik kan voor mezelf verder inderdaad niet duiden wat het dan exact maakt. Maar, maar dat is het inderdaad. Nee, het gaat niet puur om die machtsverhouding, het is iets in het hele BDSM spel wat ik absoluut heel opwindend vind en wat zeker zo opwindend is als het toebrengen van pijn. Maar op het moment dat ik dat ik het doe dat ik pijn toebrengen of ga toebrengen, dan is dat echt sterker nog dan dat stuk macht qua wat het bij mij oproept.

Samen

Ja ja..

Carlijn

Heftiger is het..

Tess

Nou, wel lekker!

Carlijn

Maar het is inderdaad ook wel dat ik denk. Weet je, we hebben natuurlijk, we hebben een liefdesrelatie en een BDSM relatie, dus. Naja, al zou ik denk ik ook als ik geen liefdesrelatie hebt met iemand ga je niet. Je gaat niet slaan totdat je denkt nou. Volgens mij kan je het niet meer hebben. Maar nouja, ik vind nog leuk, maar al helemaal niet als je ook een liefdesrelatie hebt.

Tess

Ik vind dat juist wel leuk klinken!

Carlijn

Ja jij vind dat leuk klinken, maar jij bent een watje, dus als het echt gebeurt dan loop je weg.

Tess

Nou ja, maar dan achteraf zou ik zeggen oh! dit was zo leuk?! Wanneer doen we dit weer?

Carlijn

Nee, maar die grens spreken we samen ook wel af. Of in elk geval. Die wisselt per keer, maar ik kan haar heel goed lezen. Ik weet ook wanneer dat dan teveel is. En ik vind het niet heel leuk wanneer ze overduidelijk moeite heeft met incasseren. Als dat echt teveel wordt, dan dan komt er een stukje beschermen. Het verzorgende komt dan naar boven. In mijn fantasie niet. In mijn fantasie mag ze huilen mag ze bloeden en maakt allemaal niet uit. Maar als het echt is dan inderdaad is er wel een punt waarop ik denk oh maar wacht, gaat het wel goed met je.

Tess

Dat vind ik wel heel lief.

Carlijn

Volgens mij is het ook heel gezond hoor, want anders dan als je als je een liefdesrelatie hebt en je hebt niet afgesproken. Nou, we vinden het allebei gewoon heel geil om door te gaan totdat ik totaal instort. Dan doe je dat ook niet. op het moment dat diegene van wie je houd, hoe sadistisch je ook bent, het heel zwaar heeft dan, ja reageert ook je zorgzame systeem daarop, zeg maar. Maar ik ben inderdaad wel eens benieuwd. Stel nou dat dat bij ons allebei niet zozeer een grens zou zijn. Of dat je inderdaad zou zeggen nou, het lijkt ons hartstikke leuk om wel een keer door te gaan totdat het echt dat je het al lang niet meer kan verdragen. Waar ligt dan mijn eigen grens? Want eigenlijk pas ik mijn grens natuurlijk aan, aan wat wij samen willen, tot het punt wat zij prettig vindt, maar ook tot het punt dat ik denk ja, maar ik vind het niet meer leuk als je echt gaat liggen kronkelen en piepen en hou op, en nouja dat. Dus samen bepaal je die grens maar als we die nou heel ver zouden leggen, tot welk punt zou ik dan nog denken? oh, dit is leuk, zou dat net zo ver zijn? Of zou misschien veel verder zijn? Dat vraag ik me wel eens af. Aan de andere kant het idee om iemand die bijvoorbeeld geen grenzen heeft, want die kun je vast vinden. Om die pijn te doen. Ja, dat spreekt me weer helemaal niet aan. Want ik heb het heel specifiek bij sanne omdat ik dat bij haar wil. Inderdaad, en ik heb dat niet niet bij andere gehad. Dus ja, dat zullen we nooit weten. Maar daar ben ik wel eens benieuwd naar. En ergens aan de ene kant ben ik daar heel nieuwsgierig naar. is het gewoon heel interessant. Aan de andere kant vind ik het ook wel iets spannends dat ik denk ja, inderdaad, hoe ver gaat dit? Omdat het voor mijzelf ook best ongrijpbaar is. Ik weet wel heel goed dat ik mezelf onder controle kan houden en dat uiteindelijk de liefde echt wel zwaarder weegt dan de geilheid bij het toebrengen van pijn. Dat is fijn, maar dat je inderdaad, ja niet weet eigenlijk hoe ver mijn intrinsieke sadisme zou gaan. Dat is op zich wel gek eigenlijk, want meestal verken je gewoon wel heel erg. Tenminste dat doen wij heel erg bij alles van nou, tot hoe ver vind je dinge leuk zeg maar waar ligt de grens? En die grens ga je ook wel naderen, en hierbij is dat anders.

Tess

Wel interessant!

Carlijn

Ja ja, op zich wel interessant inderdaad. Maar ja, ik denk dat het van zoveel dingen afhankelijk is waar die grens ligt nog los van mijn eigen nouja wat vind ik nog geil? zeg maar. Maar ook het. Hoe is het voor haar? En hoe reageert zij daarop? En wat doet dat met mij? Ja, tot gaat het bloeden bijvoorbeeld. En hoe vind ik dat dan? Het is natuurlijk wel eens een beetje gebeurd, maar niet echt dat je denkt zo, nou heeft iemand een doekje. Ik weet dat ik sporen, marks echt geweldig vind.

Tess

Ja?

Carlijn

ja, als het echt goed blauw is. Een paar dagen goed blauw? Jaa, dat vind ik echt heel erg leuk.

Tess

Wat vind je daar zo leuk aan? Is het leuk als herinnering? of is het iets anders?

Carlijn

Het is een soort trots. Ja, het is een soort. Aan de ene kant, het heeft een paar kanten denk ik. Maar het is een soort herinnering..

Eva

Ik ben benieuwd of je dan trots bent op haar dat zij dat geïncasseerd heeft? Of ben je ook trots op jezelf? Dat je het voor elkaar heb gekregen dat het blauw is?

Nou, niet zozeer dat ik voor elkaar gekregen dat het blauw is, want ik denk dat als je dat voor elkaar wil krijgen, dan lukt dat wel. Ik ben trots op ons dat we een spel hebben gespeeld waarbij het blijkbaar zo heftig was, maar dat we er heel erg van genoten hebben, maar dat blijkbaar zo heftig was, dat je zulke sporen ziet. Dus. het is trots op ons dat we daar een soort Ja, dat we een mooi evenwicht in het spel hebben gevonden. Het is ook trots op het feit dat ik dat mag doen bij haar? Dat is het denk ik vooral.

Eva

Ja.

Carlijn

Maar dat is de sterkste trots. Het zien en inderdaad denken zo, dat heb ik gedaan. Ik weet niet of mensen dat ook hebben als hun vrouw zwanger gemaakt. En als ij dan rondlopen met een dikke buik, zo van dit heb ik gedaan. Maar dat een beetje denk ik.

Tess

Heb je nooit dat je dan achteraf kijkt en dat je denkt, oh! heb ik dat gedaan? dat is wel zielig voor haar?

Eva

Heb je nooit spijt? of medelijden? nee?

Carlijn

Nee, nee. Ik heb wel eens gehad dat ik dacht dat ik helemaal niet zo heel erg hard sloeg. Met met een cane bijvoorbeeld. En dat zij nogal heftig reageerde. En dat ik misschien ook nog wel een geintje heb gemaakt van joh stel je niet zo aan ofzo en loop niet zo te piepen. En dat je dan vervolgens in een ander licht denkt, YO! De er was inderdaad echt een stuk van die huid stuk.

Tess

En voelde je je schuldig?

Carlijn

Nee niet schuldig…

Tess

Ik probeer elke keer gewoon, dat een dominant in de uitzending zegt, ja ik voelde me schuldig. Maar niemand zegt dat.

Carlijn

Ik heb me één keer schuldig gevoeld, terwijl ik hem maar één keer schuldig voelt omdat het was met de tawse. We hebben vrij heftige tawse met ja er zit een stuk stuk metaal in, en het leer wat zich maar neerkomt is echt wel vrij dik, het is wel heftig leer. Dat ik één keer heb ik, toen sloeg ik te snel achter elkaar met de tawse en toen had ik nog niets. Ik kende hem nog niet zo heel erg goed. Ik had hem nog niet zo vaak gebruikt dat ik wist op elk moment wat de impact ervan zou zijn en dat ik inderdaad dacht ik heb te snel achter elkaar geslagen. Daardoor kon ze het zo snel niet meer incasseren dat eigenlijk het spel daar op stokte. Zeg maar. Het was gewoon teveel om te hanteren en dat schatte ik verkeerd in. En daar kan ik me dan wel schuldig over voelen. Of nouja schuldig, ik kan mij er bezwaard om voelen. omdat ik denk ja, we hadden. We hadden iets bedacht. En nou ja, dat is nu helemaal anders gelopen omdat er dan andere emoties komen, maar niet achteraf bij het zien van marks. Nee, nee, nee, dat is puur trots en opwinding. Nee, nee, nee.

Tess

Eva wat vind jij van Marks?

Eva

Ik vind marks echt zo leuk. Ik vind het echt fantastisch als het echt paar dagen misschien zelfs wel een week of anderhalve week nog zichtbaar is. Ik voel dan zeg maar iedere keer als ik me omkleed of voor een spiegel sta. hihi, het was zo leuk. Ik word er heel gelukkig van. Ik vind dat heel erg leuk. Het is niet dat ik het erom doe. Het is niet dat ik in een pijn spel in ga en dat ik denk ja, nu moet ik marks hebben. Dat is het niet, maar als het dan resulteert in marks dan vind ik dat echt echt fantastisch. En heel soms heb ik het wel dat ik dan ook wel tegen iemand kan zeggen, maar ik wil gewoon heel graag marks.

Carlijn

Ik wou zeggen als je als je echt een. Als wij echt een heel goed spel hebben gespeeld, en er heeft echt flink wat spanking in gezeten. En je ziet helemaal niks. Dat kan wel, maar dan denk ik ook wel, oh nou jammer. ik dacht dat je wel iets zou zien. Het is geen teleurstelling ofzo, maar ik vind het leuker als je het dan wel.

Eva

Ja, dat is het, dat is het meer inderdaad. Dus ik vind dat echt heel erg leuk. Ik sta mezelf dan heel vaak te bewonderen in de spiegel. Dat ik dat ik daar heel blij van kan worden. En jij Tess?

Tess

Ik hou heel erg van marks, maar ik krijg bijna nooit marks. Mijn ja, mijn huid wil blijkbaar geen blauwe plekken maken ofzo.

Carlijn

Dat is iets goeds denk ik?

Tess

Ja, ik denk dat ik gewoon een hele stoere huid heb, Ik vind het wel jammer, maar soms heb ik wel dat ik het daarna nog voel. Het voelt alsof ik een blauwe plek heb.Dus ik kan er dan wel echt in prikken en dan denk ik yay! Ja, maar het komt heel weinig voor dat je wat ziet. Een tijdje terug had ik best wel een blauwe plek op mijn kuit. En ja, ik vond het heel leuk. Daar heb ik dan wel echt driedubbel van genoten zeg maar. Het lijkt me hartstikke leuk als ik echt een keer helemaal blauwe billen zou hebben ofzo. Maar ja, het zit er denk ik niet in. En dat is jammer, maar alsnog gaat voor mij vooral om hoe het voelt op dat moment als het gebeurt. Het zou een leuke cherry on top zijn zijn als he blauwe plekken zou opleveren. Maarja wat niet is. Dat is niet.

Carlijn

Waarom gebruiken we eigenlijk een Engels woord niet gewoon sporen?

Tess

Sporen? als een soort sporenonderzoek?

Carlijn

Ja ja, het klinkt er ook gewoon direct lekker criminal minds? Vinden we allemaal leuk.

Eva

Ik weet het niet.

maar ik zat net te denken dat ook andere vormen van sporen zijn. Dan zijn het meer sporen. Maar met marks zie ik ook iets visueel. Maar ja, hoe ga ik dit trouwens netjes te zeggen. Ach dat hoeft helemaal niet. Maar echt het gevoel van uitgewoond zijn of het nog stramme kaken van een gag of dat je last hebt van je keel door het pijpen. Dat soort dingen zijn ook sporen, waarvan ik het ook echt heel leuk vind als die er nog zijn.

Tess

Ik vind het allemaal leuk!

Eva

Ja ik ook!

Carlijn

En die zie je dan niet zozeer. Maar als ze het dan inderdaad echt zo voelen bij het slikken of hoesten. Ja, dat vind ik eigenlijk net zo leuk.

Eva

Ja!

Tess

Is ook echt zo. Maar ja, ik kan sowieso met mijn dirty mind zeg maar is op dat punt druk. Dus ik vind het ook sowieso lekker om daarna dan nog terug te denken aan wat er allemaal gebeurd is. En ja, daar kan ik ook heel erg van genieten.

Eva

Ik vind dat ook echt heel leuk.

Eva

Ik heb soms wel eens zoveel heftige marks gehad dat ik echt mijn twee weken daarna daar nog last van had. Zeg maar, last als in omdat ik dan. Bij het autorijden over een hobbel rijdt en dat ik dan denk, oh auw! O ja,

Carlijn

Ja dat is ook leuk!

Eva

Dat was zo leuk!

Carlijn

Dat is ook heel leuk. Ja.

Tess

Wat ik me ook afvroeg. Want ik zei net al dat ik een beetje een watje ben. Maar voordat ik zeg maar ooit aan BDSM had gedaan, dan fantaseerde ik er heel vaak over. Maar ja, dan ook over pijnen. In mijn fantasie kon ik altijd heel veel pijn hebben. Het voelde allemaal heel erg lekker. Alleen toen ik het voor het eerst een echt ging voelen dacht ik ,O holy fack. Maar dit doet gewoon pijn.

Eva

Het doet echt pijn!

Tess

Een beetje een desillusie voor mij, omdat in mijn fantasie deed pijn. helemaal geen pijn, want ik had natuurlijk ook films gezien en daar was het allemaal heel erotisch en lekker met kreuntjes. Maar in het echt deed pijn gewoon pijn. Ja, ik vraag me af hoe was dat voor jullie? Hadden jullie in jullie fantasie ook een ander beeld als in de werkelijkheid? En ook met iemand pijn doen? Was dat in het echt anders? Hoe ging dat?

Eva

Ik had dat wel. Sterker nog, ik heb het nu nog. Ik denk iets heel graag te willen, omdat ik blijkbaar onthouden dat het de vorige keer heel lekker was ofzo. En dan heb ik dat weer en dan doet het nu ineens wel pijn dat ik denk dat klopt helemaal niet met wat ik in mijn hoofd gefantaseerd had hoe dit zou gaan voelen. Het was de vorige keer lekker toch? of niet? Dus ik heb dat nog steeds dat ik in de war ben. Vaak.

Carlijn

Ik denk ook dat het een beetje hoort bij het verschil tussen fantasie en werkelijkheid. En wij leven alledrie onze fantasie best wel behoorlijk. En ik denk dat het dan alleen maar duidelijker wordt dat er gewoon altijd een groot verschil tussen blijft zitten. En wat ik straks ook al zei ik kan. In fantasie kan ik ook toekijken hoe ze verkracht wordt en kan ik dat ook heel leuk vinden. Als het in het echt gebeurt, ga ik er totaal uit mijn plaat. En dat weet ik ook, maar het blijft. Ik heb ook wel eens inderdaad dat ik iets bedenk in fantasie van oh we gaan dat doen. En dat ongemak die ze dan bij heeft, ja dat dat dan juist. Dat is geil. Maar dan is uiteindelijk het ongemak wel van een dermate hoog niveau dat het helemaal niet leuk is. En binnen vijf minuten moet je houding veranderd worden, want anders is het gewoon niet te doen. En dan past het helemaal niet bij wat ik had bedacht. Dus ja, ik denk dat juist omdat we onze fantasie zo leven, het zo opvalt dat er echt verschil tussen zit. Want als we dit nooit deden? Ja, dan bleef je een beetje bij het idee dat het inderdaad zo zou gaan als dat je fantaseert en dat je die pijn dan ineens heel lekker vind. En dat de geilheid alles overneemt en dat het allemaal niet meer uitmaakt. Maar ja, je komt erachter in praktijk omdat je het beleefd dat dat gewoon niet zo is.

Tess

Nee.

Eva

Ja, dat klopt.

Carlijn

En dat is natuurlijk ook bij het stoppen met het toebrengen van pijn wanneer het echt te veel is. Ja, dat doe ik in fantasie ook niet. Ik vond bijvoorbeeld op een gegeven moment ik vind spelen met elektro best wel aantrekkelijk qua idee, vond eigenlijk. Dat hebben we ook wel gedaan. Dat had zij veel minder, maar dat hebben we gedaan ook wel, zo van nou omdat jij dat leuk vind gaan we dat uitproberen, maar zij vind die pijn zo onprettig dat voor mij eigenlijk het hele idee van elektro seks ook niet meer. Dat doet ook niks meer. Ze vind het gewoon heel nare pijn. Dit had ik natuurlijk veel eerder moet zeggen toen je vroeg welke pijn wil je niet toebrengen? Nou, dit Tess.

Tess

Kan alsnog!

Carlijn

Nee dus dan is inderdaad, in fantasie zijn dingen gewoon een stuk minder beperkt, en een stuk stuk minder obstakels.

Tess

Maar is het dan ook zo dat als je als jouw partner heel leuk reageert op een bepaald soort pijn die jij toedient, dat je dat dan ook liever gaat doen?

Carlijn

Ja, absoluut. Ja, ook dat dat dan dus een fantasie kan worden, terwijl dat in basis niet zo is.

Tess

Ja, dat vind ik ook weer zo leuk aan BDSM dat je er allemaal nieuwe dingen ontdekt. En dat het ook heel erg van je interactie afhangt denk ik die je samen hebt.

Carlijn

Ja, absoluut

Tess

En ja, hoe gaat bij jullie een pijn spel? Doen jullie zeg maar als je een pijnspel doet alleen met pijn? of combineer je het? Hoe bouw je het ook op? of bouw je het helemaal niet op? Hoe gaat dat?

Carlijn

Ja, dat wisselt. We hebben inderdaad in de vorige podcast al aangegeven dat wij settings ook een naam geven. Dus in wat voor setting we spelen. En we hebben ook echt wel een setting die draait om spanking. Dus ja naja pijn. Ja, uiteindelijk resulteert het natuurlijk in pijn. Het gaat alleen niet zozeer om de pijn. Het gaat dan echt om de spanking. En als je een heel heftig spel speelt, als wij een heel heftig spel spelen, zit er ook meer in. Het staat eigenlijk nooit op zichzelf, het is niet alleen maar pijn. Sowieso begint en eindigt het met macht, zeg maar met machtsverschil met controle en pijn is is een instrument.

Tess

Ja.

Carlijn

Daar draait het niet om. Wat wel kan. Wat we ook wel hebben is als we helemaal niet zo zeer aan spelen zijn. Maar dat we gewoon wel zin hebben in spanking maar dat we dat niet in het spel doen. Maar los daarvan, dan is het dus daar wat specifieker op gebaseerd. Maar ja, dan is het weer geen spel.

Eva

Ik snap het. Bij mij verschilt dat. De ene keer dan is het wel eigenlijk meteen ja, wat harder zeg maar. Een andere keer is er wel een opbouw. Moet ik wel zeggen, dat ik een opbouw of een een opwarming zeg maar. Vind ik altijd een beetje lastig, omdat het voelt alsof je nog niet echt bezig bent ofzo. Ja, we gaan eerst even opwarmen. Ja, dat voelt alsof je met sporten gaat beginnen. Dat je eerst even gaat opwarmen, dat is nog niet echt. Ofzo?

Carlijn

Een soort voorspel he? Dat is nog geen echte seks?

Eva

Nee.

Samen

Lachen

Tess

Maar zo’n opbouw he? heb je dan dan ook liever niet?

Eva

Nee, nee soms. Ja, nee, nee, ik denk het niet.

Tess

Jij wil meteen hard?

Eva

Nou, dat ligt er dan ook wel aan wat je dan gebruikt. M aar wat meestal gebeurt. En dat is ook wel iets wat je vaak ziet is dat mensen eerst dan met een flogger gaan slaan en dat het dan een beetje dan rood wordt. En dan gaan ze met bijvoorbeeld een cane slaan. Maar van mij mag je ook best wel beginnen met een cane en je hoeft niet meteen te slaan om me dood te meppen. Maar gewoon rustig.

Carlijn

Ja wel joh! Cold canning.

Samen

Lachen

Eva

Maar ik bedoel je kan ook rustig met een cane beginnen. Dus ja dat tot opbouwen met een flogger? Dat vind ik echt. Alsof je nog niet echt bezig bent.

Tess

Maar ik heb dus echt een tyfus hekel aan floggers.

Eva

Ja, echt?

Tess

Ja. Nee, ik vind dat zo saai. Natuurlijk kan je vast ook heel spannend doen met een flogger of daar een beetje meer pijn mee doen. Maar precies wat Eva dan beschrijft, maar dan echt nog veel saaier. Nou, voor wie ben je dit aan het doen? Van mij hoeft het gewoon niet.

Carlijn

Heb je geen metalen variant?

Tess

Ja, nee, maar ook vooral als iemand dan zo je rug met een flogger gaat slaan en dan sta je dus met je rug naar iemand toe staat en die gaat dan met een flogger slaan. En dan denk ik, oh! Ik zie niet en ik voel je niet. En ja, nee, het is gewoon echt zo saai. Vroeger vond ik dat dus altijd heel lekker. Vroeger was het echt mijn ultieme spel dat ik ging staan en da iemand op mijn rug en mijn billen met een flogger ging slaan. Maar ja, misschien heb dat te vaak meegemaakt ofzo. Ik kan er gewoon niets mee. Mijn mood is gewoon meteen verpest.

Carlijn

Dat herken ik opzich wel. Ik pak hem ook niet meer zo vaak omdat het. We hebben inmiddels zo vreselijk veel slaginstrumenten die een flinke impact hebben. Dat ik denk ja, ik laat hem sneller liggen. En dan heb ik genoeg andere dingen, zoals de Buch dich bijvoorbeeld, die veel beter is voor inslaan.

Tess

Dat is echt mijn favoriete paddel!

Carlijn

Maar die is heel goed voor inslaan, maar daar kun je ook nog wel wat harder mee slaan.

Tess

En het is ook nog een dildo!

Carlijn

En het is ook een hele goede dildo ook nog eens. Maar die gebruik ik dan liever voor nouja dat stukje inslaan. Overigens ik vind inslaan leuk als je weet we gaan dit een tijdje doen en het moet wel een tijdje volgehouden worden. Ik vind cold canning ook heel erg leuk, maar dan weet ik ook dat, dat ik ergens wel weer even terug moet naar wat rustiger. Want je kunt niet een uur lang met die cane uit blijven halen. Ja. Nou ja, misschien trouwens bij sommigen wel. Ik kan dat dus niet. Dat vind ik ook niet zo erg

Tess

Krijg je RSI van!

Carlijn

Ik krijg er RSI van en een slecht huwelijk. Nee, maar het is gewoon inderdaad. Ik vind het ook wel fijn om tussendoor te slaan op een manier die ze prettig vindt. Die wel pijn doet, maar die ze goed kan hanteren en die wel gewoon extra geil maakt. Want uiteindelijk is het ook de bedoeling niet dat ze het liefste snel weg wil. Zeg maar.

Eva

Nee ik snap het.

Tess

Ja, ik vind een beetje opbouw vind ik wel fijn. En ja, ik denk ja, als je een paar keer hard slaat ben je ook wel opgewarmd toch?

Samen

Lachen

Tess

Ik ben vooral heel blij dat ik niet degene bent die dat moet bedenken en nog moet gaan plannen. Dat ik gewoon moet gaan liggen of staan en dat iemand anders dat dan bedenkt.

Carlijn

Dat is opzich een goede reden om dan gewoon te gaan voor de onderdanige rol, ja.

Tess

ja, maar ja, ik kan het op allerlei verschillende manieren lekker vinden en ja, als je rustig opbouwt, dan kan je wat langer door. Uiteindelijk kan ik meer hebben. Maar ja, ik vind het ook wel een kick geven als iemand gelijk hard begint en ja, in mijn fantasie wil ik dan dat iemand echt doorgaat en dat ik het helemaal niet meer kan hebben. Dat ik het echt niet meer leuk vind. En dat die persoon toch doorgaat. Maar ja, ik weet gewoon niet hoe ik dat dan in het echt zou vinden.

Carlijn

Nou, dat weet ik wel. Dat is niet te hanteren in het echt. Als iemand echt voluit begint en maar blijft doorgaan met alles wat jij vertelt wat ik van jou weet ik niet of…

Eva

Die overleefd het niet.

Tess

Maar ook al duurt dat misschien maar 5 minuten. Dan kan het toch nog heel leuk zijn?

Carlijn

Ik kan me wel voorstellen dat je inderdaad die vijf minuten. Nouja nou even zorgen dat je gewoon niet weg kunt en dat je wel moet, maar dat je dat je achteraf denkt als je bent bijgekomen en uitgescholden dat je denkt nou was, dat was leuk!

Tess

Doen we dit nog een keer?

Carlijn

Maar ja, dat is toch met al die dingen dat je inderdaad. Dat je een soort verlangen hebt. Bij heel veel dingen denk je, dat kan harder, groter, dieper, beter, langer. Dat is gewoon niet altijd zo.

Tess

Ik heb wel zelden het gevoel dat ik denk oké, maar nu heb ik echt genoeg gehad. Dat heb ik echt zelden, ik denk altijd, oh ik kan nog wel een beetje meer.

Eva

Echt?

Tess

Ja.

Eva

Nee dat heb ik niet. Ik heb soms wel pijnspellen gehad dat ik dacht, maar ik kan nu echt niet meer.

Carlijn

Je kunt altijd nog wel een beetje meer.

Tess

Nou niet altijd, maar wel vaak.

Carlijn

Maar je hebt wel eens gehad van , nu is het gewoon klaar?

Tess

Ja, dat heb ik wel eens gehad.

Carlijn

En vind je dat dan ook fijner dan dat je denkt, ik had nog wel een beetje gekund.

Tess

Ik heb meer geleerd om dat gevoel maar gewoon te accepteren.

Carlijn

Want in de basis denk je, ja hallo!?

Tess

Meer meer. Nee, ik probeer nu altijd gewoon te focussen op gewoon te genieten zeg maar. En wat minder de focus te leggen op dat gevoel dat ik altijd denk, maar ik wil nog meer hebben.

Carlijn

Dat is denk ook wel een goed ding. ik bedoel dat leer je natuurlijk op allerlei gebieden in het leven dat je afneemt met minder. Maar aan de andere kant vind ik het BDSM spel ook wel uitgerekend iets waarvan je aan het einde moet denken zo nou dit alles is eruit?

Tess

Oh nee, maar ik heb wel op tijd. Niet altijd, maar meestal wel een heel bevredigd gevoel wel. Gelukkig wel anders. Anders zou ik altijd alleen maar gefrustreerd rondlopen.

Carlijn

Nou, dat zou erg zijn!

Tess

Ja, dat zou heel zielig zijn voor mij.

Carlijn

Dat je jezelf geleerd hebt om niet te zeuren. En chin up en ik neem een kop thee. nee, dat zou wel erg zijn.

Tess

Nee, zo erg is het helemaal niet, nee gelukkig niet.

Carlijn

Gelukkig!

Tess

Anders was het wel heel zielig! Even kijken wat je zei in het begin al dat je ook bepaalde toys had die je heel leuk vond om te gebruiken Carlijn. Wat zijn een paar van jouw favoriete toys om iemand pijn mee te doen?

Carlijn

Die tawse waar ik over vertelde en de cane, ik heb wel echt een voorliefde voor canes en die kunnen opzich van allerlei materialen en soorten zijn. Ik vind de sporen die een cane achterlaat vind ik erg leuk

Tess

Ja! van die dubbele streepjes.

Carlijn

En het zweepje zeg maar vind ik heel erg euk. Dat vooral denk ik qua voorkeur. En ohja een wat zwaardere leren riem die gewoon goed neer komt zeg maar. Daar kun je ook bijna niet zacht mee slaan. Die komt wel gewoon wel flink aan omdat die gewoon een heel mooi geluid geeft en heel fijn in de hand ligt. Maar verder? ja, nee. Volgens mij geen specifieke instrumenten waarvan ik denk ja die vind ik echt heel leuk om toe te passen. Nee.

Tess

Ik ben wel fan van canes en vooral van dikke canes, van dikke bamboe canes. Ja soms ook wel wat dunnere canes, die kunnen soms ook wel lekker zijn juist omdat die gewoon heel gemeen zijn ofzo.

Carlijn

Je hebt ook van die roestvrij stalen die zo dun zijn als een spaghetti sliert zeg maar. Nee, dat lijkt me op zich leuk om er een keer mee te slaan, maar ik denk dat ze wel heel heftig zijn

Tess

Ja of een fiber cane vind ik ook wel heftig.

Eva

Vind je die leuk?

Tess

Die vind ik zo kut dat ik het weer leuk vind.

Eva

Oh.

Samen

Lachen

Tess

Maar dikke canes hebben wel mijn voorkeur. En wat ik net al zei, de gummiknuppel vind ik heel lekker. En de buch dich, dat is zo’n siliconen paddle van Fun Factory en het handvat is een dildo. En dat komt denk ik door het materiaal maar het voelt heel erg als spanking met de blote hand.

Carlijn

Inderdaad de blote hand. Vind ik echt heel fijn, maar dat hou je niet heel lang vol, want je hand gaat gewoon echt pijn doen.

Tess

Awh! zo zielig!

Eva

Ja echt medelijden..

Carlijn

Ik heb liever pijn aan mijn kont dan op mijn hand. Het is ook het verschil, misschien wel tussen scherpe en doffe pijn. Als je heel vaak met je hand op een tafel hebt geslagen word je ook niet heel blij.

Tess

Dan moet je zo’n leren handschoentje aantrekken.

Carlijn

Maar dan..Nee, ik wil het ook voelen dan. Zeg maar

Tess

Ja, maar dan zonder vingers, dus dan voel je het wel.

Carlijn

Maar dan doen alsnog je vingers pijn.

Tess

Awh boehoe!

Carlijn

Daarover gesproken. Ik heb dus laatst inderdaad met de cane per ongeluk van mijn andere hand heb ik heel hard op mijn wijsvinger geslagen, echt op de nagel.

Tess

Was het een karma kwestie?

Carlijn

Was geen karma kwestie en het was écht. Nou, dat deed pijn.

Tess

Ik voel me nu heel sadistisch want ik vind het nu gewoon niet zielig voor je.

Carlijn

Maar dat is geen sadisme. Dat is leedvermaak. Maar dat heb ik sowieso soms wel. Ik weet natuurlijk wat de impact van van die dingen zijn. Ik heb ze ook op mezelf uitgeprobeerd. Maar op moment dat ik dan mijn vinger raak, dan denk ik echt wel zo! ja! dat was ook zo. Al is je vinger wel iets gevoeliger dan je billen over het algemeen. Maar goed, dit was ook maar één keer.

Tess

Daarom moet je ook nooit je handen voor je billen houden als iemand gaat slaan, want je wil dat echt niet op je vingers.

Carlijn

Nee, dat wil je echt niet.

Eva

Ik hou dan altijd de hoop dat de dominant in kwestie denkt o nee, de handen zitten daarvoor. Dus ik sla niet.

Tess

Nou, dat is wel een gokje om te nemen. Ik ken er wel een paar die toch gewoon slaan.

Tess

Ja ik ook..

Carlijn

Ik geloof ook dat, ja eh.. het is jouw keus. Dat je je handen ervoor doet. Blijkbaar vind je dat minder erg

Tess

Ik had laatst iemand. Ik draaide me om en toen ging hij ineens tegen mijn scheenbeen slaan. dus ik zei ook, je kan toch niet tegen mijn scheenbeen slaan.

Carlijn

Ben je niet goed ofzo?

Tess

Ja dat dacht ik wel, maar dat zei ik natuurlijk niet. Ik zei, wie doet dit nou? maar hij ging gewoon vrolijk verder. Eigenlijk is het niet de bedoeling dat je met een cane op plekken gaat slaan waar je bot vlak onder je huid zit. Maar ik heb wel overal extra padding, dus bij mij kan het niet zoveel kwaad en hij deed het ook niet zo hard. Maar ik had echt zoiets van, WTF doe je? en juist omdat ik dacht , Oh! maar dit is zo fout, vond ik het daardoor juist weer heel leuk ofzo.

Carlijn

Jij bent wel makkelijker daarin Ja, dat je achteraf toch nog leuk vindt. Weet je wat heel leuk is? Schoppen vind ik heel leuk.

Tess

Oh ja, halen, maar dat voelt ook zo fout en daarom is het zo leuk!

Carlijn

Ja, het is een fijn gevoel ofzo. Nee. Maar ja ja, het is ook een fijn gevoel als iemand voor je uit kruipt ofzo

Tess

Ja! ik vind geschopt worden heel lekker omdat het echt zo voelt van, “dit kan je eigenlijk echt niet doen”

Carlijn

Ja, het is ook vernederend.

Tess

Ja!

Eva

Ik vind het dus echt heel lekker om als laatste een trap na te krijgen.

Tess

ja!

Eva

Dus dat je eerst bent geslagen met andere dingen en dat je op de grond ligt in je ellende en dat je dan een trap na krijgt.

Tess

ja ja ja!

Carlijn

Net voordat ze nog even over je heen pissen.

Eva

Ehm…

Carlijn

Dat was een grapje Eva. Nee, maar snappen ze dat? Misschien is dat wel omdat alle andere vormen van slaan of een soort gelijke pijn doe je met je arm of met je hand. Dat dit dan ineens een ander lichaamsdeel is ofzo. Ik weet het niet. Maar dat was echt inderdaad wel dat ik elke keer weer denk! Ohja! Ja, dat is leuk.

Eva

Ik vind een broekriem ook echt heel, heel erg leuk. Het begint al met het uit een een broek trekken zeg maar. Dat is voor mij al, dat ik denk! oh! Spannend.

Carlijn

Nu draag ik over het algemeen alleen maar jurken.

Eva

ja..

Carlijn

Daar moet ik even iets op bedenken.

Tess

Om even op dat schoppen terug te komen. Dus slaan zonder zweepjes of peddles dus echt puur met de handen met het lichaam in het gezicht slaat. Ofwel, ja rough body play, zeg maar dat je een beetje zo rond geduwd wordt. Dat soort dingen vind ik ook wel echt heel fijn. Ja, echt, dat hele verhaal.

Eva

Ik vind het dus heel erg leuk om bij mijn bovenarm gepakt te worden. Je voelt je er heel klein van, want dat doe je eigenlijk altijd bij kleine kinderen toch?

Carlijn

Ja ik wou net zeggen, het is een beetje schoolmeester.

Eva

Ja, ik vind dat heel, ja ik weet niet. Het doet pijn ook, want het is knijpen. Dus dat iemand dat daar doet, doet het ook best wel zeer als je daar wat harder knijpt ja, en toch vind ik dat heel leuk.

Tess

Ja, ik vind het als iemand het met zijn eigen lichaam doet. Zeg maar dat het allemaal intiemer voelt ofzo dan wanneer er nog een tool tussenkomt.

Carlijn

Ja, ik vind dat ook echt wel een stuk intiemer. En je houdt het minder lang vol.

Tess

Ja.

Carlijn

En uiteindelijk wil ik ook gewoon de ander een gevoel toebrengen. Of harder of specifieker zoals een cane inderdaad. Het blijft wel gewoon heel leuk.

Tess

He als afsluiting, want daar zijn we alweer aan toe. Zou ik het echt heel leuk vinden als jullie allebei misschien of alle drie of iets vertellen over één of een ervaring met een pijnspel. Of dat nu juist een hele positieve ervaring was of een negatieve eentje die je is bijgebleven is of omdat je denkt dit wil ik echt nog even delen.

Eva

Ik heb misschien wel iets negatiefs. Misschien ook wel goed om dat te delen. Het zijn twee kleine dingen. één keer heeft een dominant zo hard, twee keer achter elkaar in mijn gezicht geslagen, maar op mijn oor. Waardoor ik eigenlijk gewoon nouja het werd helemaal zwart voor mijn ogen, en ik vond dat echt heel heftig dat ik dacht oke ik vind in mijn gezicht slaan echt heel erg lekker. Maar dit was echt niet oké.

Tess

Nee.

Eva

Ik had ook meteen hele dag hoofdpijn. Het was meteen niet meer leuk zeg maar dat ik echt dacht van nou dit is echt niet fijn. Want in je oor zit je evenwichtsorgaan natuurlijk.

Carlijn

Het is ook wel een beetje raar hoor, het je bent volwassen. Je hebt gewoon een normaal formaat hoofd, ja waarom raak je iemands oor tot twee keer toe.

Eva

Ja, dat weet ik niet.

Tess

Die kon niet zo goed mikken?

Eva

Nee en dan ook echt tot twee keer toe.

Tess

Dat is ook echt niet goed voor je oor lijkt me.

Eva

Nee het deed ook echt veel pijn en ik had ook echt de hele dag daar last nog van. Dus dat was echt niet niet heel fijn. En ik heb ook één keer een een spel gehad waarbij iemand in mijn borsten kneep. En toen ik weer thuiskwam. Toen zag ik dat ik zo’n grote blauwe plek had, zeg maar. Echt wel, nouja bijna 10 centimeter. Het was zo blauw geworden dat het bijna helemaal zwart was, maar daar schrok ik zo erg van dat ik echt dacht o nee, gaat dit ooit nog weg? Geneest dit wel? Is dit normaal? Ende dominant in kwestie, die raakte er ook van in paniek. En dacht ik jij moet nu degene zijn die rustig moet zijn.

Tess

Oh kut zeg.

Eva

En niet dit doen, want nu raak ik alleen maar meer in de stress.

Carlijn

Maar dat bewijst ook gewoon dat hij niet zo goed wist wat hij deed. Want anders raak je niet in paniek.

Eva

Nee.

Carlijn

Maar dat is wel een reden tot paniek inderdaad als je niet weet wat je doet.

Eva

Nee, maar het is gelukkig allemaal allemaal goed gekomen. Maar ja, het is het is zeg maar wel, pijn het is ontzettend leuk, ik doe het nog steeds. Maar let wel gewoon heel goed op is denk ik dan de waarschuwing. En jij Tess?

Tess

Ja, nou niet per se misschien een ervaring en wat ik nog iets heel opvallend vond. Ik doe nu zeg maar al 20 jaar ofzo aan BDSM. En ik zei altijd dat ik echt een hekel had aan single tails en vooral dus ook die scherpe pijn. En nu, de laatste tijd ben ik dus meerdere keren geslagen met een singletail en ik vind het best wel lekker en dat vind ik echt gewoon wonderlijk om te ontdekken. En ik vraag me ook af hoe dat kan dat het verander, of dat het misschien heel erg afhangt van de persoon met wie je het doet, of je dan andere dingen, ja, lekker gaat vinden. En ja, hoe je voorkeuren dus zou kunnen veranderen. Maar ook dat het per persoon verschilt wat voor interactie je daarmee hebt en wat je dan dus misschien lekker vindt of niet lekker vind om te doen.

Eva

Ja.

Carlijn

En je ontwikkelt denk ik ook heel erg met de tijd. Dat merk ik ook wel dat wij ook heel lang hebben gezegd. De single tail, nou nee. En vooral vanwege de enorme klap die je hoort. Ja, als iemand het voordoet.

Tess

Heel eng!

Carlijn

Nou ik weet niet hoor, maar dit lijkt me een beetje te ver gaan ofzo. Terwijl ik nu wel. We hebben allebei wel denken van nou ik wil wel een keer gewoon van iemand leren. Zo’n wat kleinere aan hoe je die goed hanteert zeg maar. Nou ja, zo gauw dat Corona technisch allemaal weer kan, staat dat wel op de planning. Ik geloof dat je ook wel, je ontwikkelt daar wel in. Ooit vond ik het gewoon best wel heftig als er een blauwe plek was. En inmiddels vind ik dat heel leuk. Maar je wil wel dat het inderdaad. Nou ja, wat Eva ook zegt dat het weer wegtrekt en dat het weer normaal is en dat er geen beschadigingen zijn. En ja, dat vind ik wel een hele belangrijke, hoeveel je je ook ontwikkelt en je wil steeds meer, je wilt toch steeds heftiger. Volgens mij is geldt dat voor bijna iedereen. Nou ja, maar. Blijf wel echt gewoon nadenken. Wat doet dat met je lichaam op lange termijn.

Tess

Ja, nou ja, ik denk dat dit hem was voor deze maand.

Eva

Ja, onze ja eindelijk onze aflevering over pijn.

Tess

En vergeet ons ook niet te volgen op Instagram op Meetthekinksters. Check ook regelmatig www.meetthekinksters.nl, omdat we daar ook regelmatig blog post neerzetten over de onderwerpen waar we het over hebben.

Eva

En volg ons ook op Fetlife als je daar op zit, onder dezelfde naam.

Tess

Ja nou Carlijn, hartstikke bedankt dat je onze gast wilde zijn.

Carlijn

Ja jullie bedankt! Hartstikke leuk.

Tess

Super leuk! En dan zijn we er volgende maand weer.

Samen

Doeg!

Outro

it, it it was… unbelievably painful.

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
We vinden het leuk om wat van je horen. Laat een reactie achter!x

Pin It on Pinterest

Share This